עבור לתוכן

יש לי מחשב ישן וכנראה נגעתי במשהו והוא לא נדלק

Featured Replies

פורסם

כמו שאמרתי.. במחשב הזה התחלתי לשחק עם הכבלים הקטנים שמתחברים ללוח אם.. ועכשיו המחשב נדלק אבל אין את הצפצוף והמסך לא נדלק.. מה עושים?

פורסם

קצת יותר פרטים איזה כבלים אם תוכל לתת תמונה עוד יותר טוב... אי אפשר להבין מה לא בסדר בדיוק ככה. יכולות להיות הרבה סיבות.

פורסם

יכול מאוד להיות שנגעתה בקבלים של הכפתור..

ושלא מחזירים אותם כמו שצריך הם לא עובדים

פורסם

אתה כנראה מדבר על פינים קטנים של ארד דיסק POWER וRESET.?

אם ככה תוכל למצוא באינרנט את מדריך משתמש של הלוח אם שלך ולדעת בדיוק לאיפה להחזיר אותם.

אם אתה לא יודע בדיוק מה הלוח אם שלך תוציא לפה את התמונה באיכות סבירה (בדרך כלל כתוב על הלוח אם עצמו את הדגם).

כמו שגם על מקום איפה שצריך להכניס את הכונקטורים האלו יש שמות כגון HD PW RS וכו'.

פורסם
  • מחבר

לפני שניסיתי לפרק את הלוח אם המחשב היה נדלק תמיד.. אך המסך לא היה נדלק תמיד..

עכשיו המחשב נדלק אבל עדיין המסך לא..יכול להיות שזה בגלל הכרטיס?

פורסם

אם לא נגעת בכרטיס המסך, למה שהוא יעשה בעיות? כמו שכבר אמרו לך, כנראה תלשת את אחד החיבורים על לוח האם. תפתח את חוברת ההוראות שבאה איתו אם שמרת אותה, תוריד מהאינטרנט אם לא. יש שם תרשים מלא של כל החיבורים על הלוח. פשוט תעבור עליהם אחד אחד עם החוברת ותראה מה מנותק.

עם זאת, אשמח להבהרה: למה אתה מתכוון כשאתה אומר "המחשב נדלק אבל המסך לא"? האם יש צפצוף כלשהו? האם המאווררים עובדים?

פורסם
  • מחבר

תבין.. זה מחשב שדוד שלי הביא לי סתם ללמוד איך לפרק ולהרכיב וכל זה..קיצר מההתחלה המחשב היה נדלק בלי צפצוף והמסך לא היה עולה..

אחרי כמה דברים היה צפצוף והוא היה נדלק..ועכשיו זה שוב אותו דבר כמו בהתחלה בלי צפצופים.. והמאווררים פועלים,גם המאוורר של המעבד

פורסם

יש לי הצעה טיפה אחרת.

הייתי במקומך משיג את חוברת של לוח אם, מפרק את הכל חוץ מהמעבד (בשביל לא להחליף את המשחה הטרמית) ומכניס הכל מחדש.

יכול להיות בגלל שהמחשב ישן החיבורים לא טובים והוצאה והכנסה "תפתור את הבעיה". אם מהתחלה המסך לא נדלק יכול להיות שיש בעיה גם ביציאה של כרטיס מסך. אם יש על הלוח אם כרטיס מסך מובנה תנסה דרכו. אם לא תנסה את מה שאמרתי לך וכשתדליק אותו אמור להישמע ביפ אחד קצת זה אומר שהכל תקין מבחינת החומרה בשיטחיות רבה. אם אין צליל או צליל אחר כגון ארוך ו 2 קצרים בדקך כלל זה זכרון או זכרון כרטיס מסך. תלוי כל לוח אם יש לו את השפה שלו.

תנסה תלמד בדרך איך לפרק.

בהצלחה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים