עבור לתוכן

HL1 -Black Mesa ישוחרר השנה

Featured Replies

פורסם

החברה שמפתחים את המוד הנ"ל, שהוא בעצם REMAKE של HL המקורי אבל תחת מנוע ה Source של HL2 (מה שאומר גרפיקה משופרת משמעותית), הודיעו כי הוא ישוחרר עוד השנה. ה REMAKE אמור להיות שיפור רציני לניסיון של VALVE להוציא גירסה משלה שנקראה Half-Life: Source הוהייתה די מאכזבת בזמנו עקב השימוש באותן טקסטורות ומודלים של HL המקורי. המוד הנ"ל ישוחר לקראת סוף 2009.

http://www.bit-tech.net/news/gaming/2009/02/17/black-mesa-mod-coming-late-this-year/1

פורסם

זה נראה טוב! גם הגיימפליי עצמו!

פורסם

מצוין.

אני מקווה רק שלא יהיו הרבה באגים (מה שקורה גם למשחקים של חברות גדולות אז בוודאי שגם פה קיים סיכוי גבוה לבאגים).

OT:מה קורה עם הרימייק ל - DEUS EX הראשון ? קראתי בזמנו על פרוייקט כלשהו לחידוש המשחק עם גרפיקה טובה בהרבה.

פורסם

זה הופך למן טראנד חדש כזה לעשות משחקים ישנים בגרפיקה עדכנית?.. :silly:

זה יפה אבל אני מקווה שיעשו את זה עם רוב המשחקים (דום 1+2 דיוק ניוקם וכו') זה יכול להראות טוב!

פורסם

אין ספק שיש הרבה משחקים עתיקים גאוניים שעם מנוע גרפי עדכני יגמדו הרבה מהמשחקים שיוצאים היום...

פורסם

הפרוייקט פאקינג לא זז! שמעתי עליו לפני שנתיים! טוב שהם נזכרו כי צריך עוד פעם לחדש את הגראפיקה... SOURCE בקושי תואם לסטנדרטים היום..

פורסם

גם אני שמעתי עליו כבר איזה שנתיים

אבל שיצא אני מסתפק גם במנוע סורס בינתיים :silly:

פורסם
  • מחבר

זה נראה טוב! גם הגיימפליי עצמו!

הגיימפליי אמור להיות זהה ל HL - משחק שגרף שבחים לרב.[br]פורסם בתאריך: 17.02.2009 בשעה 17:28:15

מצוין.

אני מקווה רק שלא יהיו הרבה באגים (מה שקורה גם למשחקים של חברות גדולות אז בוודאי שגם פה קיים סיכוי גבוה לבאגים).

OT:מה קורה עם הרימייק ל - DEUS EX הראשון ? קראתיבזמנו על פרוייקט כלשהו לחידוש המשחק עם גרפיקה טובה בהרבה.

זה לא משחק של חברה גדולה, זה גוף חיצוני שלא קשור ל VALVE, מה שמעלה את השאלה המתבקשת - איך VALVE אישרו את זה מלכתחילה? אחוזי רווח? סתם נוסטלגיה?

לגבי החידוש ל DUES EX הראשון, נראה לי שזה נזנח כי לא שומעים על זה כלום ה מ ו ן זמן.[br]פורסם בתאריך: 17.02.2009 בשעה 17:29:15

הפרוייקט פאקינג לא זז! שמעתי עליו לפני שנתיים! טוב שהם נזכרו כי צריך עוד פעם לחדש את הגראפיקה... SOURCE בקושי תואם לסטנדרטים היום..

א. הסורס בטח שתואם - המנוע עבר מקצה שיפורים עם יציאת HL2 EPISODE2. הוא לא הכי יפה ומרשים אבל עדיין מצוין.

ב. שמעת לפני שנתיים אבל לא הייה תאריך שיחרור רישמי. כרגע יש - לקראת סוף 2009.

פורסם

זה לא משחק של חברה גדולה, זה גוף חיצוני שלא קשור ל VALVE, מה שמעלה את השאלה המתבקשת - איך VALVE אישרו את זה מלכתחילה? אחוזי רווח? סתם נוסטלגיה?

לגבי החידוש ל DUES EX הראשון, נראה לי שזה נזנח כי לא שומעים על זה כלום ה מ ו ן זמן

1. לא הבנת את כוונתי, כתבתי שאם משחקים של חברות גדולות יכולים לצאת מלאים באגים אז פרוייקט כזה (שעובדים עליו פחות אנשים והוא עובר פחות בקרת איכות וכ'ו) על אחת כמה וכמה יכול להיות מלא בבאגים ומזה אפשר לחשוש.

2. לגבי DEUS EX, הנה האתר - http://offtopicproductions.com/hdtp/

החדשה האחרונה היא מלפני כ 5 חודשים (ולא מצאתי את הראיון שהם מדברים עליו) אז נראה לי שהוא עוד לא נזנח.

פורסם

אני כבר לא מאמין שהוא יצא. שמעתי עליו לפני שנתיים ומשהו וחוץ מהצהרות וקצת סקרינשוטים לא רואים התקדמות. חבל גם שמה שנראה מדהים

אם היה יוצא לפני שנתיים נראה בינוני מינוס היום :-\

פורסם
  • מחבר

לגבי DEUS EX, נכנסתי ללינק שנתת, צפיתי בווידאו ובסקרינשוטים ואני חייב לציין שרצוי שיוותרו על הפרויקט, השיחזור הזה נראה כמו משהו שהיה צריך לצאת לפני 3-4 שנים ולא עוד שנה. הטקסטורות והמודלים נראים מיושנים מאוד, חבל להוציא משהו שרק יהרוס את הנוסטלגיה. מה גם שאין להם שום דבר להראות מעבר לסקרינשוטים (אפילו הווידאו מורכב משורה של תמונות בלבד) ככה שאני בספק אם הם באמת מתקדמים.

פורסם

לא יכול לחכות, מעניין אם בכלל יהיה לי זמן לשחק בזה(מתגייס במרץ).

אני משקיף על המוד הזה כבר שנים, את HL1 סיימתי לפחות פעמיים(ואולי אפילו 3, אני לא זוכר).

לא יכול לחכות לשחק בו עוד פעם רק עם גרפיקה ופיזיקה מעודכנים.

סרטים טובים ומוזיקה טובה לא מתים אף פעם, גם משחקי מחשב משובחים חיים לנצח.

הגיימפליי אמור להיות זהה ל HL - משחק שגרף שבחים לרב.[br]פורסם בתאריך: 17.02.2009 בשעה 17:28:15

למה שValve לא יאשרו את זה?

המוד הוא חוקי ב300%, הוא משתמש בSDK של SOURCE שהוא חינמי, אותו VALVE מספקת לכל רוכש HL2 מקורי וכמו כן כל המודלים והטקסטורות הם 100% From Scratch.

גם אם Valve היו רוצים "לתבוע", הם לא כ"כ יכולים.

חוץ מזה, שאני בדיוק חשבתי שמעניין אם Valve מזריקה טיפה כסף לעניין, כמה אלפי דולרים יוכלו כנראה לעזור מאוד לפרוייקט והרווח יהיה כולו של Valve.

מי יודע, אולי ייצא כאן להיט עולמי שValve יאמצו ב100% כמו Counter Strike.

פורסם

ראיתי ראיון עם היוצרים של המוד, הם אמרו שוואלב עוד לא פנתה אליהם והם עובדים על המוד בלי קשר אליה.

כנראה שוואלב רוצים לראות מה יצא מזה בסופו של דבר...

פורסם

מי יודע, אולי ייצא כאן להיט עולמי שValve יאמצו ב100% כמו Counter Strike.

CS יצא כמוד של כמה שחקנים??

פורסם

CS במקור בכלל לא היה מבוסס על HL, רק בשלב מאוחר יותר הפיתוח שלו עבר להשתמש במנועים של VALVE. מה קרה למפתחים? הם הצליחו עם CS ו CS:S, עברו לפתח את L4D ואז יום אחד VALVE קנו אותם והחליפו את הלוגו :lol:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים