עבור לתוכן

מחפש המלצה למסך בתקציב של 4000 ש"ח

Featured Replies

פורסם

שלום

אני רוצה לרכוש מסך איכותי בתקציב עד 4000 ש"ח

אני צריך למשחקים ולסרטים (bluray hdvd) וגם לקריאה אני קורא הרבה מאד מסמכים על המסך במשך היום ואני צריך מסך איכותי שהעיניים שלי לא יצרבו אחרי זה....

ו

ממתין בדריכות להמלצות, ועם המון תודה מראש...

פורסם

ברוך הבא לפורום.

התקציב שלך מאוד גבוה ומאפשר רכישה של מסכים רבים וטובים.

באיזה גודל מסך אתה מעוניין?

יש עדיפות לרגיל או רחב? (כך בחשבון שבגדלים 22" ומעלה יש רק מסכים רחבים)

האם יש לך העדפות לגבי הרזולוציה של המסך? ככלל, רזולוציה גבוהה יותר = יותר שטח עבודה, אבל טקסט קטן יותר

לגבי צריבה בעיניים - לרוב זה נגרם משימוש לא נכון במסך, לא מהמסך עצמו. חשוב שהבהירות לא תהיה גבוהה מידי, אבל שהניגודיות תהיה טובה. כמו כן, כדאי תמיד לעבוד כך שהעיניים הן בגובה החלק העליון של המסך ומסתכלות קצת למטה.

פורסם

אני ממליץ לך להוסיף 1000 שח לתקציב לקנות LA32A550 לסרטים ומשחקים

ולקנות את ה DELL2209WA בשביל לטקסט כל זה בהנחה שיש לך מקום

פורסם
  • מחבר

תודה רבה לשניכם על התגובות שלכם

sbtgn1 הבעיה אכן שאין לי מקום אז מה עושים?

פורסם

אין מקום למה ?

ה - DELL 2709W נכנס בתקציב ומומלץ.

פורסם
  • מחבר

המון תודות לכולם על התייחסות שלכם,

אני לא מעוניין לקנות את המסך DELL 2709W בגלל שזה גדול מדי 27 אינצ'....

פורסם

ה-2209WA של Dell יעלה פחות מחצי התקציב ויהיה בחירה מעולה.

לא קשה לכוון אותו בשביל להוציא ממנו איכות מקסימלית וע"פ המבקרים של cnet מדובר במסך ה-22" הכי טוב שהם אי פעם ראו (והם ראו מספיק מסכים)

הוא יהיה מעולה גם לסרטים, גם לטקסט וגם למשחקים.

פורסם

ה-2209WA עשוי להיות בחירה מצוינת, אבל אולי ה-2408WFP או ה-Philips 240PW9EB יהיו עדיפים (אלא אם כן גם 24" זה גדול מידי).

פורסם

השאלה היא האם הוא מוכן לשלם פי 2 על מסך בשביל עוד שני אינצ'ים בגודל.. במידה וכן, אני ממליץ על הפיליפס, הפאנל שלו הוא הכי מתקדם נכון להיום (H-IPS).

זמני התגובה, הצבעים, זוויות הצפיה, עומק השחור (שהיה לא מדהים לעומת VA), כולם השתפרו פלאים.

פורסם

השאלה היא האם הוא מוכן לשלם פי 2 על מסך בשביל עוד שני אינצ'ים בגודל..

זה לא רק עוד שני אינצ'ים,אלא גם פאנל משובח יותר (S-PVA ב 2408WFP ו H-IPS בפיליפס ),לעומת ה-2209W שהוא בעל פאנל TN,שהוא נחות בהרבה.

פורסם

באמת? ל-2209WA יש פאנל TN? למה אף אחד לא סיפר לי?

תמיד חשבתי שזה e-IPS.

פורסם

ה2209WA הוא לא פאנל TN אלא E-IPS,נראה שהתבלבלת עם ה 2209W .

פורסם

כן,טעות שלי....באתר http://www.flatpanelshd.com/panels.php יש רק את הדגם 2209W (בלי A בסוף),וכתוב שהוא TN.

פורסם
  • מחבר

המון תודה לכל המשיבים :-*

אני מעדיף את הפיליפס אך יש שם כמה דברים במפרט שהם קצת מטרידים אותי ואשמח לשמוע את חוו"ד האם דברים אלו משמעותיים כמו רמת הניגונדית עומד רק על 1:1000 (כשיש היום גם 1:10000) וכן הבהירות 400/cdm האם זה לא נמוך קצת (לראות סרט במקום מואר)?

ומה אתם אומרים על גודל נק' של 0.27, אני קראתי במקום מסויים שמומלץ לבחר מסך עם גודל נק' של 0.26 ופחות (כשאפשר לירד עד 0.16) האם זה לא נראה סטנדרטי מדי?

(מעצבן שאין משהו מושלם.....)

פורסם

אל תתייחס לתונים הטכניים שמפרסמים (במיוחד שאתה משווה מסכים), במציאות הדברים שונים.

וגודל נקודה הוא יחס בין גודל פיסי לרזולוציה.

לעמרי, ההבדל בין - 240PW9EB ל - 2209WA הוא לא רק עוד 2 אינץ' אלא גם רזולוציה גבוהה יותר.

מה גם שלא ברור מהם היתרונות (אם בכלל) של E-IPS ע"פ S-IPS (מלבד מחיר מוזל) לעומת H-IPS שעל היתרונות (הרבים יחסית) שלו אנחנו יודעים.

לדעתי גם מוגזם לקרוא לו ה - 22 הטוב ביותר עד כה, אלא ה - 22 הטוב ביותר שגם משתלם למחירו.

אל תשכח שיש גם מסכים כמו HP LP2275W, EIZO S2231W, LENOVO L220X וכ'ו שלא בטוח אם הדל טוב מהם או לא.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים