עבור לתוכן

מחירים שונים ומשונים של מחשב נייד של LENOVO שמעוררים שאלות

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם, אחרי כמה שנים שלא כתבתי פה, אני חוזר אליכם עם שאלה.

אני מתלבט על קנייה של מחשב נייד, ומאוד קרץ לי המחשב LENOVO T400 מפני שהוא ממלא את הדרישות שלי במלואן.

כעת ראיתי את המחשב הזה בכמה מקומות אבל שימו לב:

http://www.qsys.co.il/pl_product~7417TRU~10~29.htm

שימו לב מחיר של 6200 שקל.

אם תיראו במקומות אחרים אז מחיר המחשב הזה הוא 7000+

ממה נובע ההבדל הזה לדעתכם?

אגב כתוב פה שיש אחריות ל-3 שנים.

פורסם

זה נובע מכך שיש המון יבוא מקביל של הדגם הזה. הם אמנם מצהירים על אחריות של שלוש שנים אבל השאלה היא של מי האחריות.

בסטיקי בנוגע לקניית מחשב בארה"ב יש מידע על כיצד ניתן לברר סטאטוס אחריות של מחשבי לנובו בארץ. יבואנים רבים נותנים אחריות בלתי רשמית שלהם שאינה מכובדת על ידי IBM ישראל וכדאי לברר את הנושא טוב לפני רכישה.

פורסם

יש גם הבדל בקוונפיגורציה של כל מיני מודלים בתוך אותו דגם של ה T400 יורת זיכרון כרטיס רשת שונה אולי בלוטות צורב וכו'ומסך שונה

פורסם

זה נובע מכך שיש המון יבוא מקביל של הדגם הזה. הם אמנם מצהירים על אחריות של שלוש שנים אבל השאלה היא של מי האחריות.

בסטיקי בנוגע לקניית מחשב בארה"ב יש מידע על כיצד ניתן לברר סטאטוס אחריות של מחשבי לנובו בארץ. יבואנים רבים נותנים אחריות בלתי רשמית שלהם שאינה מכובדת על ידי IBM ישראל וכדאי לברר את הנושא טוב לפני רכישה.

א. איך אני יכול לדעת באם האחריות מוכרת על ידי היבואן של לנובו?

ב. האם היבואן לא אמור להכיר בכל מקרה באחריות בנל"מ?

פורסם

תקרא את הסטיקי שציינתי, יש שם מידע מפורט.

פורסם
  • מחבר

באמת שאתם מדברים על נושא האחריות אז זה מה שחשבתי.

ז"א שאם אני אלך עם המחשב למעבדה של LENOVO בארץ אז לא יטפלו בי אם המחשב לא יובא מהיבואן הרישמי?

פורסם

לא יטפלו בך אם הקונפיגורציה הספציפית שלך היא בעלת מספר סידורי בן 4 ספרות שאינו זכאי לכיסוי בארץ, מי ייבא את המחשב לארץ זו לא השאלה.

פורסם
  • מחבר

כרגע בדקתי מחשב אחר עם מס' שכן ניתמך ע"י לנובו בארץ (ראיתי באתר ואפילו התקשרתי ללנובו).

לכן זה לא משנה איפה אני אקנה את המחשב הזה, תיהיה לי תמיכה (של אחריות) במעבדות לנובו בארץ?

פורסם

למה לשאול את אותה השאלה 5 פעמים?

:s05:

שאלת, נענית. בדקת באתר ושאלת את לנובו, וענו לך. מה עוד אתה רוצה?

פורסם
  • מחבר

אני מזל גדי, חושב 10 פעמים ושואל 100 שאלות לפני שאני עושה משהו!

בכל מיקרה קניתי היום T400 2765-22G ומחר זה אמור להגיע, תודה רבה על היעוץ!!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים