עבור לתוכן

האינטרנט ההפך ממהיר בזמן האחרון

Featured Replies

פורסם

אני מחובר ל- בחבילה של 2 מגה012. לפני כשבוע עשיתי רשת אלחוטית עם נתב edimax br6204wlg. ויש אינטרנט והכל טוב ויפה, רק מה הוא איטי ברמות מטורפות אני מוריד קובץ מכל אתר שהוא במהירות של 10קב במקום 250+-. חשבתי שאולי זה הנתב אשם אבל נכנסתי לאתר של 012 ויש שם אפשרות לבדיק מהירות ומשם אני מוריד על 250+-. כמו כן התקשרתי אליהם והם הגדירו לי באקספלורר(כלים-אפשרויות אינטרנט-התקשרויות-הגדרות lan )כתובת ויציאה של שרת פרוקסי, ואכן המהירות באקספלורר בהורדה חזרה לעצמה אבל בשועל כלום. לפי הבנתי הנתב לא קשור לאיטיות או שאני טועה? במידה ואני טועה איך אני מטפל בבעיה כמו מעצבנת...

תודה רבה למי שיעזור

פורסם

זה כנראה קשור לאתר שאתה מוריד ממנו... נתב אלחוטי אומנם לא מהיר כמו חיבור קוי, אבל הוא נותן לך לפחות מהירות של 1-2 מגה בייט לשניה, שזה בטוח יותר מחיבור האינטרנט שלך, כך שהוא לא מאיט אותך.

מה גם שמהאתר שלהם הורדת על 250, מה שאומר שאתה מסוגל להוריד בקצב הזה... תנסה למשל להיכנס לאתר של NVIDIA ולהוריד דרייבר לכרטיס מסך...

פורסם
  • מחבר

מוזר, NVIDIA מוריד כמו שצריך.מסקייפ, ראפידשאר, dounloads ואתר שבו אפשר להוריד חוקי לחלוטין את גיטיאי2 מוריד במהירות של 7.6, כמו כן חלק מהאתרים עולים ממש לאט. מה הבעיה אין לי מושג... איך זה שכאשר הם הגדירו לי את הפרוקסי אז מסקייפ זה התחיל לרדת מהר? יש אפשרות להגדיר את זה בשועל?

פורסם

אדם חכם אמר פעם, "צריך לשנות MTU בקומפי"

אני חושבת שהוא צדק.

פורסם
  • מחבר

לאיזה ערך אני אמור לשנות אותו?

תודה

אני לא מצליח להוריד משום אתר במהירות שעולה על 8 ק"ב, כמו כן הרבה אתרים עולים ממש לאט.

פורסם

MTU יעזור במקרים ספציפים שהם בדר"כ לא כולים איטיות מהסוג שאתה מציין, לכן אני בספק אם זה יעזור.

אם הגדרת הפרוקסי עזרה באקספלורר, פשוט תעתיק את פרטי הפרוקסי לפיירפוקס.

אתה תוכל למצוא זאת בהגדרות הדפדפן, תחת advanced>network>setting

פורסם
  • מחבר

לאיזה שדות אני מכניס הכתובת ואת היציאה בשועל

תודה

פורסם

ההגדרות הם קופי אחד לאחד של מה שאתה מכניס באקספלורר, תשתמש בכפתור הadvanced בהגדרות הפרוקסי של האקספלורר.

פורסם
  • מחבר

לא ממש הבנתי למה את מתכוון. אני מצרף תמונה של האקספלורר איפה שהגדירו לי ותמונה של השועל בקטע שאתה אמרתה לי. עכשיו אני לא ממש מבין איפה אני כותב מה.. אשמח אם תוכל להבהיר יותר.

תודה

[attachment deleted by admin]

פורסם

ההגדרות הם קופי אחד לאחד של מה שאתה מכניס באקספלורר, תשתמש בכפתור הadvanced בהגדרות הפרוקסי של האקספלורר.

או בעברית - כפתור ה"מתקדם".

אתה תראה שהממשק כמעט זהה, תגדיר בפיירפוקס כמו שמוגדר באקספלורר. ולמען ההבהרה הגמורה, אתה מעביר את הכפתור הרדיו בפיירפוקס למצב "הגדרת שרת מתווך ידנית".

פורסם
  • מחבר

תודה רבה זה עזר.

למה פעם לא היה מוגדר אצלי שום פרוקסי והאינטרנט היה במהירות הנכונה, ואז פתעום זה נהפך לבלתי נסבל(כאשר חברתי את הנתב ) ומהרגע שהוגדר הפרוקסי הכל נהיה כמו שצריך? האם זה אומר ש 012 חסמו אותי באיזה שהיא דרך והפורט הזה בעצם פתח לי את החסימה, או שהנתב אשם? כמו כן נגמרת אצלי ההתחיבות אצלהם בעוד חודשיים ושקלתי לעבור ל בזק בינלאומי, האם גם שם יהיה לי כול הכאב ראש הזה?

פורסם

תודה רבה לך. האינטרנט הפסיק לזוז אצלי היום, אחרי שישבתי לחרוש את 2 הנתבים (אחד משמש כAP) ולחפש מי חורש לי על הרשת ראיתי

את ההודעה שלך. השתמשתי בנתונים מהתמונה שהעלית ופתאום אתרים שלא זזו כל היום נפתחים בשניה.

פורסם
  • מחבר

גם לך יש 012?

פורסם

אני מאמין שהוא גם לקוח של 012. בכדי להתחבר לפרוקסי של ספקית אינטרנט חייבים להיות לקוחות של אותה ספקית. אם תנסה להתחבר לפרוקסי של ספקית אחרת תראה שאתה נחסם.

פורסם

כמובן, אחרת לא הייתי מנסה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים