פורסם 2009 בפברואר 1816 שנים מגש עם פפרוני, פלפל אדום חריף (אני תמיד צועק עליהם בטלפון שלא יתקמצנו עליו) ותוספת גבינה + חצי לחם שום + 2.5 ליטר מים [br]פורסם בתאריך: 18.02.2009 בשעה 10:50:26 חצי מגש. לא יודע אם למישהו פה יצא לטעום את זה - אבל יש לי תוספת אחת שאני לא אוותר עליה בחיים: גבינה צ'רקסית. זו גבינה שמזכירה מעט את הטעם של גבינה בולגרית, אבל אין מה להשוות בכלל. אפשר להשיג פיצה כזאת רק בצפון, בכפרים הצ'רקסיים (ריחאניה - גליל עליון, כפר קמא - גליל תחתון) מגש משפחתי עולה 50 ש"ח (משלוח+תוספות+קוקה קולה) הם עושים משלוחים להרצליה במקרה? :lol:
פורסם 2009 בפברואר 1816 שנים הפיצה של אמא הכי טובה!!!! איך שכחתייי יאללה, הפיצה של אמא, עם עגבניה בצל וגמבה (ואפשר גם זיתים תירס בולגרית...) פשוט ענק!!!!
פורסם 2009 בפברואר 1816 שנים רוצה לאכול פיצה טובה באמת? אם אתה באזור ת"א ויוצא לך לטייל ליד רוטשילד יש פיצרייה שנקראת "סטוצי", פיצות אמיתיות (בתנאי שאתה לא מהאלה שאוהבים את הפיצה שלהם בתור עוגה עם גבינה, קרי פיצה האט), דקות שנאפות בתנור לבנים ומגיעות עם איזה תוספת שאתה רוצה ב4 חתיכות גדולות (זה במנות "אישיות").מה נהיה פה עם הסקרים ההזויים בזמן האחרון? עוד מעט תפתחו סקר "כמה שיערות אתם תולשים לעצמכם ביום?".בכל מקרה, אני אוכל 2 -3 ואם הפיצה באמת טובה ואני רעב מאוד אז אולי אפילו 5. לא מבין את הבעייתיים האלה שחייבם חצי פיצה כדי להרגיש שבעים.פיצה זה פשוט באמת אחד הדברים הלא משביעים..
פורסם 2009 בפברואר 1816 שנים סליחה שאני נדחף ,אבבל אתם מכירים פיצריה טובה (לא יקרה אם אפשר, אני צריך 3-4 פיצות) שעושה משלוחים ביום שישי בערב? או שאני אאלץ להזמין דומינוס?
פורסם 2009 בפברואר 1816 שנים מופתע ממכם שעדיין לא הזכרתם את רשת עגבניה הנודעת עם הפיצה הענקית שלהם והדקה. 15 שקל לשתי חתיכות ענקיות ודקות.. גם מרוויחים מופע מגניב ומקפיץ של העובד שם (בסנטר בת"א) שמקפיץ את הפיצה ומסובב אותה על האצבע וכאלה עד שהיא ממש דקה וזה מגניב רצח! ;D סה"כ אחלה פיצה למרות שהקטע של הפיצה שהיא דקה לא הכי עשה לי את זה אבל זה סבבה ביותר. זה יותר גימיק שיווקי, עובי או גודל מה שנקרא, בסוף אתה מקבל אותה כמות בצק. אני אוהב פה את הפיצות ואת הפיצה שיחסית קרובה אליי בשם אמריקן פיצה. פיצה ממש נחמדה ואחלה של טעם ופיצה עולה של בערך 35 וקולה. כמה משולשים אני אוכל? זה מאוד אינדבדואלי, בדרך כלל מעל שתיים ועד 4 כי לרוב המשולשים נורא גדולים איפה שאני אוכל. בנוגע לתוספות- פעם כשהייתי קטן הייתי אוכל רק עם זייתים, אבל זה מודה ישנה ואז עברתי לפטריות ומאז פעם אכלנו פיצה אישית במקום קטן עם בצל וזה ממש ממש טעים והזמנו שם פעמיים מאז ואז המסעדה הזו גם נסגרה. מאז אני מזמין תמיד עם בצל. הקטע הוא שבגלל שאני חסכן ותפרן ברמות לפעמים בקטע הזה כשאני הולך עם חברים/ מזמין לבד אין לי כוח לשלם עוד שקל על התוספת. פיצה צ'ארקסית? נשמע לי מעניין! מה רע בפטריות בפצריות? (לאותו אחד שהעלה ת'נושא מקודם..) מוצרלה צהובה? ממתי מוצרלה צהובה ומה זה "תחליפים"? (לאותו האיש שגם העלה את זה..) אני אסכם בזה שאחד הדברים הטעימים שאכלתי זה פיצה בקנדה (עדיין לא יצא לי לבקר באיטליה) ולהוסיף לה גבינת צ'אדר כתומה שכזו שנמכרת רק שם.. (מגיע בצורת פקט שכזה..) טעים רצח רצח! בכללי אקסטרה גבינה זה טעים.. יאלה, עשיתם לי חשק, זזתי להכין פיצה- בון אפטיט!
פורסם 2009 בפברואר 1816 שנים כשאני עם חברים- בד"כ שניים, לפעמים שלושה משולשים.כשאני עם המשפחה או לבד- עד שנמאס לי, לדעתי מגיע לחצי מגש+-
פורסם 2009 בפברואר 1816 שנים אולי תביאו לדיון הזה לנוח על משכבו בשלום :errrr:תוצאות המדגם: 50% מהאנשים טורפים חצי מגש. בתאבון.
פורסם 2009 בפברואר 1816 שנים יש לך פה 9 עמודים על פיצריות כן אבל אי אפשר להזמין פיצה מאשקלון ליהוד. הזמנתי מגש עם אקטרה גבינה (פעם ראשונה) וחצי זיתים שחורים, נקווה לטוב
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.