EasyPooper פורסם 2009 בפברואר 17 Share פורסם 2009 בפברואר 17 אם הפיצה טעימה ויש לי תקציב אז אני מסיים בסביבות ה3-4 מגשים, לרוב כשאני יוצא עם החברה אני מזמין לעצמי מגש פרטי כדי לא להשאיר את חבריי רעבים.. קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
DUDEnamE פורסם 2009 בפברואר 17 Share פורסם 2009 בפברואר 17 קרה לי שאכלתי מגש וחצי של דומינוס, והייתי אוכל גם את החצי מגש שנשאר, אבל הרגשתי אשם... + רציתי לשמור משהו לארוחת בוקר נו מה זה פיצה פיצית לאללה קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
rroonnii פורסם 2009 בפברואר 17 Share פורסם 2009 בפברואר 17 אם הפיצה טעימה ויש לי תקציב אז אני מסיים בסביבות ה3-4 מגשים, לרוב כשאני יוצא עם החברה אני מזמין לעצמי מגש פרטי כדי לא להשאיר את חבריי רעבים.. בדיחת השנה 3 4 מגשים קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
kobi_af פורסם 2009 בפברואר 17 Share פורסם 2009 בפברואר 17 3-4 משולשים בקאסה דל פפה. כל תוספת מבורכת חוץ מפטריות ואנשובי.the sameבאיזה עיר? קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
OutRaGe פורסם 2009 בפברואר 17 Share פורסם 2009 בפברואר 17 אני רואה כבר את הדיון הבא:"כמה גרם בשר/המבורגר אתם אוכלים ?" P: קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
Lost Spirit פורסם 2009 בפברואר 17 Share פורסם 2009 בפברואר 17 בעקבות הת'רד הנ"ל אני ממליץ לכולם על התוכנית Man V. Food http://www.tvrage.com/shows/id-20717 קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
nineball פורסם 2009 בפברואר 17 Share פורסם 2009 בפברואר 17 מאוד טובה... (רק אל תצפה למשהו בסגנון סבארו וכאלה)לא הייתי נותן את סבארו כ "רף עליון", אכלתי לא מעט פיצות טובות (וזולות) משלהם. מאיפה שאני בד"כ לוקח פיצה הביתה בזמן האחרון, לדוגמה, הרבה יותר טוב.יצא לי להציץ פנימה למטבח (פשוט כי הוא די מול הכניסה, אז רואים בלי בעיה...)ברגע שראיתי את אחד העובדים עומד עם גוש מוצרלה (כן, מוצרלה, לבנה כמו שהיא אמורה להיות, לא צהבהבה כמו התחליפים שנוהגים להשתמש בהם היום) ומגרד ערימות, ישר העסק נראה לי טוב, החלטתי לקחת על המקום. וואלה, זו הייתה החלטה טובה. קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
liav12 פורסם 2009 בפברואר 17 Share פורסם 2009 בפברואר 17 אתה מדבר על של סבארו?אני אישית מאז ומתמיד אהבתי את האוכל שלהם, הם בד"כ פוגעים בול. קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
J0n1 פורסם 2009 בפברואר 17 Share פורסם 2009 בפברואר 17 לא הייתי נותן את סבארו כ "רף עליון", אכלתי לא מעט פיצות טובות (וזולות) משלהם. מאיפה שאני בד"כ לוקח פיצה הביתה בזמן האחרון, לדוגמה, הרבה יותר טוב.יצא לי להציץ פנימה למטבח (פשוט כי הוא די מול הכניסה, אז רואים בלי בעיה...)ברגע שראיתי את אחד העובדים עומד עם גוש מוצרלה (כן, מוצרלה, לבנה כמו שהיא אמורה להיות, לא צהבהבה כמו התחליפים שנוהגים להשתמש בהם היום) ומגרד ערימות, ישר העסק נראה לי טוב, החלטתי לקחת על המקום. וואלה, זו הייתה החלטה טובה.אתה יודע שזה זול יותר ככה נכון?זה שזה גוש זה לא אומר שזה איכותי קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
nineball פורסם 2009 בפברואר 17 Share פורסם 2009 בפברואר 17 אבל זה שזה באמת מוצרלה כן אומר. אני מציע לך לנסות לבדוק מה יש על הפיצה שאתה אוכל. קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
J0n1 פורסם 2009 בפברואר 17 Share פורסם 2009 בפברואר 17 אה, לא קראתי טוב, חשבתי שהקטע הוא שזה גוש....קיצר, אצלנו הפיצות בסדר, אבל הרבה זמן לא אכלתי פיצה טובה, ואני לא יודע איפה לאכול אחת כזאת, די נמאס מהפיצות רחוב הדקות, או מפיצה האט השומנית הזאת.לפני כמה זמן טעמתי פיצה דומינו מצומת שילת, אחלה של פיצה, אני לא זוכר מתי בפעם האחרונה ראיתי פיצרית רחוב ששמה אורגנו בפיצה, ועוד מתחת לגבינה כמו שצריך קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
Elite_Sniper פורסם 2009 בפברואר 17 Share פורסם 2009 בפברואר 17 the same באיזה עיר? אשדוד, כמעט כל מוצ"ש אני מזמין משם. לפעמים אפילו 2 במבצע שיישאר ליום אחרי. קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
genia פורסם 2009 בפברואר 17 Share פורסם 2009 בפברואר 17 כל אוהבי הפטריות,מנסיון,זו התוספת הכי לא נקייה שיש והייתי ממליץ להמנע מפטריות בפיצריות קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
EcSm פורסם 2009 בפברואר 18 Share פורסם 2009 בפברואר 18 קיצר, אצלנו הפיצות בסדר, אבל הרבה זמן לא אכלתי פיצה טובה, ואני לא יודע איפה לאכול אחת כזאת, די נמאס מהפיצות רחוב הדקות, או מפיצה האט השומנית הזאת.רוצה לאכול פיצה טובה באמת? אם אתה באזור ת"א ויוצא לך לטייל ליד רוטשילד יש פיצרייה שנקראת "סטוצי", פיצות אמיתיות (בתנאי שאתה לא מהאלה שאוהבים את הפיצה שלהם בתור עוגה עם גבינה, קרי פיצה האט), דקות שנאפות בתנור לבנים ומגיעות עם איזה תוספת שאתה רוצה ב4 חתיכות גדולות (זה במנות "אישיות").מה נהיה פה עם הסקרים ההזויים בזמן האחרון? עוד מעט תפתחו סקר "כמה שיערות אתם תולשים לעצמכם ביום?".בכל מקרה, אני אוכל 2 -3 ואם הפיצה באמת טובה ואני רעב מאוד אז אולי אפילו 5. לא מבין את הבעייתיים האלה שחייבם חצי פיצה כדי להרגיש שבעים. קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
DUDEnamE פורסם 2009 בפברואר 18 Share פורסם 2009 בפברואר 18 הפיצה של אמא הכי טובה!!!! קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
Recommended Posts
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.