פורסם 2009 בפברואר 1716 שנים אם הפיצה טעימה ויש לי תקציב אז אני מסיים בסביבות ה3-4 מגשים, לרוב כשאני יוצא עם החברה אני מזמין לעצמי מגש פרטי כדי לא להשאיר את חבריי רעבים..
פורסם 2009 בפברואר 1716 שנים קרה לי שאכלתי מגש וחצי של דומינוס, והייתי אוכל גם את החצי מגש שנשאר, אבל הרגשתי אשם... + רציתי לשמור משהו לארוחת בוקר נו מה זה פיצה פיצית לאללה
פורסם 2009 בפברואר 1716 שנים אם הפיצה טעימה ויש לי תקציב אז אני מסיים בסביבות ה3-4 מגשים, לרוב כשאני יוצא עם החברה אני מזמין לעצמי מגש פרטי כדי לא להשאיר את חבריי רעבים.. בדיחת השנה 3 4 מגשים
פורסם 2009 בפברואר 1716 שנים 3-4 משולשים בקאסה דל פפה. כל תוספת מבורכת חוץ מפטריות ואנשובי.the sameבאיזה עיר?
פורסם 2009 בפברואר 1716 שנים בעקבות הת'רד הנ"ל אני ממליץ לכולם על התוכנית Man V. Food http://www.tvrage.com/shows/id-20717
פורסם 2009 בפברואר 1716 שנים מאוד טובה... (רק אל תצפה למשהו בסגנון סבארו וכאלה)לא הייתי נותן את סבארו כ "רף עליון", אכלתי לא מעט פיצות טובות (וזולות) משלהם. מאיפה שאני בד"כ לוקח פיצה הביתה בזמן האחרון, לדוגמה, הרבה יותר טוב.יצא לי להציץ פנימה למטבח (פשוט כי הוא די מול הכניסה, אז רואים בלי בעיה...)ברגע שראיתי את אחד העובדים עומד עם גוש מוצרלה (כן, מוצרלה, לבנה כמו שהיא אמורה להיות, לא צהבהבה כמו התחליפים שנוהגים להשתמש בהם היום) ומגרד ערימות, ישר העסק נראה לי טוב, החלטתי לקחת על המקום. וואלה, זו הייתה החלטה טובה.
פורסם 2009 בפברואר 1716 שנים אתה מדבר על של סבארו?אני אישית מאז ומתמיד אהבתי את האוכל שלהם, הם בד"כ פוגעים בול.
פורסם 2009 בפברואר 1716 שנים לא הייתי נותן את סבארו כ "רף עליון", אכלתי לא מעט פיצות טובות (וזולות) משלהם. מאיפה שאני בד"כ לוקח פיצה הביתה בזמן האחרון, לדוגמה, הרבה יותר טוב.יצא לי להציץ פנימה למטבח (פשוט כי הוא די מול הכניסה, אז רואים בלי בעיה...)ברגע שראיתי את אחד העובדים עומד עם גוש מוצרלה (כן, מוצרלה, לבנה כמו שהיא אמורה להיות, לא צהבהבה כמו התחליפים שנוהגים להשתמש בהם היום) ומגרד ערימות, ישר העסק נראה לי טוב, החלטתי לקחת על המקום. וואלה, זו הייתה החלטה טובה.אתה יודע שזה זול יותר ככה נכון?זה שזה גוש זה לא אומר שזה איכותי
פורסם 2009 בפברואר 1716 שנים אבל זה שזה באמת מוצרלה כן אומר. אני מציע לך לנסות לבדוק מה יש על הפיצה שאתה אוכל.
פורסם 2009 בפברואר 1716 שנים אה, לא קראתי טוב, חשבתי שהקטע הוא שזה גוש....קיצר, אצלנו הפיצות בסדר, אבל הרבה זמן לא אכלתי פיצה טובה, ואני לא יודע איפה לאכול אחת כזאת, די נמאס מהפיצות רחוב הדקות, או מפיצה האט השומנית הזאת.לפני כמה זמן טעמתי פיצה דומינו מצומת שילת, אחלה של פיצה, אני לא זוכר מתי בפעם האחרונה ראיתי פיצרית רחוב ששמה אורגנו בפיצה, ועוד מתחת לגבינה כמו שצריך
פורסם 2009 בפברואר 1716 שנים the same באיזה עיר? אשדוד, כמעט כל מוצ"ש אני מזמין משם. לפעמים אפילו 2 במבצע שיישאר ליום אחרי.
פורסם 2009 בפברואר 1716 שנים כל אוהבי הפטריות,מנסיון,זו התוספת הכי לא נקייה שיש והייתי ממליץ להמנע מפטריות בפיצריות
פורסם 2009 בפברואר 1816 שנים קיצר, אצלנו הפיצות בסדר, אבל הרבה זמן לא אכלתי פיצה טובה, ואני לא יודע איפה לאכול אחת כזאת, די נמאס מהפיצות רחוב הדקות, או מפיצה האט השומנית הזאת.רוצה לאכול פיצה טובה באמת? אם אתה באזור ת"א ויוצא לך לטייל ליד רוטשילד יש פיצרייה שנקראת "סטוצי", פיצות אמיתיות (בתנאי שאתה לא מהאלה שאוהבים את הפיצה שלהם בתור עוגה עם גבינה, קרי פיצה האט), דקות שנאפות בתנור לבנים ומגיעות עם איזה תוספת שאתה רוצה ב4 חתיכות גדולות (זה במנות "אישיות").מה נהיה פה עם הסקרים ההזויים בזמן האחרון? עוד מעט תפתחו סקר "כמה שיערות אתם תולשים לעצמכם ביום?".בכל מקרה, אני אוכל 2 -3 ואם הפיצה באמת טובה ואני רעב מאוד אז אולי אפילו 5. לא מבין את הבעייתיים האלה שחייבם חצי פיצה כדי להרגיש שבעים.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.