פורסם 2009 בפברואר 1616 שנים אצלנו ביהוד התחילה מהפכה של פיצריות רחוב.מגש בינוני ב25-35 ש"ח, והמגש המשפחתי ב50.עד אז היה בעיקר האט ודומינוס, והמחירים שם פשוט שחיטות.בד"כ אני לא מתפרע עם התוספות, חצי שחורים חצי בולגרית....הכי טעים זה עם 1000 האיים ורוטב עגבניות מעורבבים (סטייל קטשופ מיונז בהמבורגר)אתה מתכוון איפה שהמרכז המסחרי, ליד חנות הוידאו "ענק הוידאו" שאפשר לשכור סרטים, ובית המלון?
פורסם 2009 בפברואר 1616 שנים אין על אננס ובולגרית.. שילוב מנצח ! מצד אחד מתוק, מצד שני מלוח... פשוט מעדן
פורסם 2009 בפברואר 1616 שנים חצי מגש, זה הגודל שהתרגלתי אליו בצבא, והוא ממשיך איתי בחיים,בכל מקרה פפרוני\טונה\בצל\פטריות כל אחד מאלה הוא טוב ושילוב של כמה הוא מצוייןואם כבר סיורי איטליה אז שאני הייתי שם היינו אצל משפחה שהיה לה תנור אבן בחצר, ועשינו שם פיצות מדהימות מאז זה החלום שלי שיהיה לי אחד כזה ;D
פורסם 2009 בפברואר 1616 שנים אתה מתכוון איפה שהמרכז המסחרי, ליד חנות הוידאו "ענק הוידאו" שאפשר לשכור סרטים, ובית המלון?שם נמצא האטזה לא המרכז המסחרי
פורסם 2009 בפברואר 1616 שנים אני אוכלת משולש אחד של פיצה פיטריות, של סבארו.אני חולה על התחתית הקראנצ'ית שלהם..
פורסם 2009 בפברואר 1616 שנים תלויי בפיצה אבל אחת רגילה (ותלויי כמה אני רעב) אני אוכל בסביבות המגש . שאי אישי זה מגש וחצי של פיצה סוברו (או איך שלא רושמים ) השיא שלי היה 14 משולשים, דומינוס. כבוד אחי כבוד
פורסם 2009 בפברואר 1616 שנים אם היא דקה וקטנה (הכי טעים), אז בין חצי מגש למגש.אם היא עבה וענקית, אז בין רבע לחצי מגש.עשית לי חשק לפיצה :errrr:
פורסם 2009 בפברואר 1616 שנים תלוי בתור אחד שגר בכרמיאל ויש פה איזה מיליון פיצריות זה מאוד תלוי יש פיצות שאשפר לפרק שני מגשים ויש כאלה שמקסימום 4 חתיכות
פורסם 2009 בפברואר 1616 שנים בדרך כלל 2-3 משולשים,תוספת של אקסטרה טונה/פיטריות/בולגרית, מת על פיצות דקות,לא חובב של עבות :\
פורסם 2009 בפברואר 1616 שנים מסורת בטכניון היא להזמין פיצה מלה-פצ'ינה (ממוצעת - גם בטעם וגם במחיר, אז זו האפשרות הכי נוחה) וכל אחד אוכל חצי מגש. אני מזמין בתוספת בולגרית וטונה.
פורסם 2009 בפברואר 1616 שנים כשממש בא לי פיצה טובה אז:דומינוס צ'ילי קון קארנה, או דאבל צ'יז פפרוני.יקר יקר, אבל טעים.משמרות ערב בעבודה: פיצה מקומית כלשהי (אין ברירה, אין מקום אחר בסביבה, הפיצריה היחידה שעושה משלוחים אלינו) עם ברירת מחדל של עגבניות וזיתים, חצי מגש לבן אדם (2 אנשים במשמרת)
פורסם 2009 בפברואר 1616 שנים תלוי אוכל כל מיני פיצות כאלה לא מוכרות גם דומינוס ופיצה מטר ואני תאמת יכול לאכול ענקית לבד בכייף ולהיות רעב אחרי שעתיים שוב...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.