פורסם 2009 בפברואר 1616 שנים פיצה!ללא ספק אחד המאכלים הטעימים בעולם (וגם הלא בריאים)תרשמו גם את הפיצריות האהובות עליכם ואילו תוספות עושות לכם את זההבחירה שלי: דומינוס עם תוספת גבינה ופפרוני יאמי!!!
פורסם 2009 בפברואר 1616 שנים חצי, לכל היותר פיצה שלמה.. מעבר לזה אני כבר מתפוצץ אין.. אין על פטריות וכל עוד הפיצה מגיעה חמה ממש לא אכפת לי מאיפה היא הגיעה..
פורסם 2009 בפברואר 1616 שנים פפרוני זה אחלה, למרות שלא העדפה ראשונה שליעגבניות זה טוב עם או בלי בולגרית, וכמה שיותר חםדומינוס אני מסוגל לאכול מגש שלם, פיצריות אחרות שהפיצות שלהם יותר גדולות אז בין 5 ל7 משולשים בד"כמה שכן זה רק אם אני לבד, אם אני עם חברים וזה אני לא אוכל יותר מ3 בשביל לא לצאת חזיר
פורסם 2009 בפברואר 1616 שנים כתבתי 2-3 אבל אני חושב שזה תלוי בגודל לא תמיד זה אותו הדבר בקשר למקום לא כל כך מכיר הבדלים גדולים במקומות בארץ יצא לי פעם לאכול פיצה באיטליה וזה מאוד שונה מהפיצות שיש בארץ באיטליה נתנו לנו פיצה אישית עגולה ועבה וזה היה תאים אבל שונה בארץ הפיצות דקות יותר ואני חושב שזה יותר תלוי בחשק באותו רגע אם יש חשק לגאנק פיצה ישראלית טובה יותר ואני מעדיף אפ או פיטריות או עגבניות אם יש חשק לארוחה רצינית אז פיצה איטלקית עדיפה ושם זה גם באמת מסעדה ולא כמו בארץ
פורסם 2009 בפברואר 1616 שנים לא משנה איזו פיצה, אנשובי, בולגרית, אקסטרה גבינה עגבניות בצל וזיתים שחורים!!! פפרוני עוד לא ניסיתי אני לא אוכל בשר וחלב יחד..אבל אני חייב להודות שזה מושך אותי מאוד אגב שהייתי בספרד...אוח הפיצות שם...דקות עם תחתית קשה מלא גבינה נוזלת מלמעלה...מגש ענקי וכל זה היה ב 8 שקל (עידן הפזות) חבל שאין כאלו בישראל!
פורסם 2009 בפברואר 1616 שנים מחבר אני לא מכירה מישהו דתי לא דתי שומר או לא שומר שהריח של הפפרוני עם הפיצה לא גורם לו להזיז ארבע ליטר ריר
פורסם 2009 בפברואר 1616 שנים כשאני לבד אני מוריד מגש שלם בכיף אם אני יחסית רעב, עם חברים מקס' שלושה משולשים.. אקסטרה גבינה, טונה, אננס (לא הכל ביחד, כן?) זה טעים אני מת לנסות את הדרום אמריקנה של דומינוס.. אבל המחיר
פורסם 2009 בפברואר 1616 שנים מחבר אכן יש פיצריות שמגזימות במחיראני זוכרת שלפני כמה שנים היתה פיצריה בכפר סבא שמכרה מגש ב-20 ש"חוהיא היתה מעולה
פורסם 2009 בפברואר 1616 שנים אני מסוגל לאכול חצי פיצה , למרות שפעם פעמיים הצלחתי לדחוס 5 משולשים בעיקרון כל תוספת מבוכרת , חוץ מטונה וכמובן ביחד עם תת"ל
פורסם 2009 בפברואר 1616 שנים מאוד תלוי כמה אני רעב היה איזה פעם שהלכנו כמה חברים (4 ) לפיצה האט אחרי איזה 3 שעות כדורסל הזמנו את ה-3 מגשים ב-120 שלהם טחנתי לבד 5 משולשים(המשולשים עצמם לא כאלה גדולים) בכללי בין 2 ל-4 משולשים
פורסם 2009 בפברואר 1616 שנים אני לא מכירה מישהו דתי לא דתי שומר או לא שומר שהריח של הפפרוני עם הפיצה לא גורם לו להזיז ארבע ליטר ריר ממש אבל ממש לא עושה לי את זה. - - - - בעיקרון תלוי בפיצה עבה/דקה, וכמה טעימה -עבה 2 ודקה חצי מגש. מכיר מישהו [בסביבות גיל ה40] שאוכל 2 מגשי פיצות ו2 קריסטל והוא די רזה -מפחיד
פורסם 2009 בפברואר 1616 שנים אכן יש פיצריות שמגזימות במחיראני זוכרת שלפני כמה שנים היתה פיצריה בכפר סבא שמכרה מגש ב-20 ש"חוהיא היתה מעולהזה גם בדיוק למה היא "הייתה", צריך לדעת גם איך להתקיים. בתכל'ס, רוב הפיצריות השכונתיות היום מציעות 2 משפחתיות ב 65 שקל בערך+קולה, שזה הוגן לדעתי.בכל מקרה, זה באמת תלוי בפיצה, אבל מאיפה שאני בד"כ מזמין- 3/4 משולשים.
פורסם 2009 בפברואר 1616 שנים אצלנו ביהוד התחילה מהפכה של פיצריות רחוב.מגש בינוני ב25-35 ש"ח, והמגש המשפחתי ב50.עד אז היה בעיקר האט ודומינוס, והמחירים שם פשוט שחיטות.בד"כ אני לא מתפרע עם התוספות, חצי שחורים חצי בולגרית....הכי טעים זה עם 1000 האיים ורוטב עגבניות מעורבבים (סטייל קטשופ מיונז בהמבורגר)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.