עבור לתוכן

שאלה לגבי הבדל בין כונן קשיח לשני

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

אני קונה מחשב חדש ויש לי שאלה לגבי הכונן הקשיח.

מה ההבדל בין שני הדגמים?

WD 500GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD5000AAKS

WD GP 500GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD5000AACS

אותו מחיר.

ההבדל?.

והאם יש כוננים יותר מומלצים במחיר של 300+- ושקטים וכמובן 500GB.

פורסם

יש יותר מומלצים.

ה6400AAKS, יותר GB, יותר מהיר ונע בסביבות ה320 ש"ח.

פורסם

ה-AACS הוא מהסדרה ה"ירוקה" - מלפני שהסדרות היו מסודרות לפי צבעים, אמנם המדבקה עדיין הייתה ירוקה אבל שם הסדרה היה Caviar GP מנגד ל-Caviar /SE16. זה אומר שהוא נועד להיות חסכוני יותר בחשמל, רעש וטמפ'.. וסביר להניח שעל חשבון ביצועים.

בנוסף למה שהמליץ gguyhh קיים גם HD642JJ שמעט שקט יותר מה-6400AAKS ובעל אותם ביצועים ומחיר. אני אומר - תתחדש.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה לשנייכם(:

טוב נראה לי אני ילך על הHD642JJ אבל בכל זאת רק לדעת WD היא חברה יותר מומלצת לא?.

פורסם

לא. שתיהן חברות שמייצרות כוננים קשיחים טובים. לשתיהן כוננים פחות ויותר טובים, שם החברה לא מצביע על שום דבר..

פורסם
  • מחבר

סבבה תודה רבה(:

פשוט אני רואה הרבה אנשים שהולכיםם על WD טוב אני ילך על HD642JJ מקווה שזה יתן את הציפיות שלי.

פורסם

אתה לא תתאכזב.

פורסם
  • מחבר

הציעו לי לקחת של 32MB

SAMSUNG F1 750GB 32MB SATA2 7200 RPM : HD753LJ

כדי לדעתכם או סתם ביזבוז?.

ומה ההבדל בין ה16MB וה32MB?.

פורסם

תלוי באיזה מחיר.

אם אתה מעונין לעלות יש את הסמסונג 103uj שיש לו 1000 גיגה בייט וביצועים מעולים ב550 ש"ח.

פורסם

מבחינת ביצועים ורמת רעש זה אותו עסק, אבל אתה מקבל כאן קצת יותר נפח..

כל עוד יש הבדלים של רעש, ביצועים, צריכת חשמל, מחיר - יש כונן שמשתלם יותר ויש כונן שמשתלם פחות.

אבל כל עוד אתה משווה בין כוננים בנפחים שונים אז ההחלטה כאן היא שלך בהתבסס על מה שהכיס שלך מאפשר ועל הנפח הדרוש לך. (כי אחרי הכל, ברגע שתחליט לקנות את ה-750GB אתה תתחיל לפזול לכיוון של 1TB ולך תדע אולי לאחר מכן תחליט לחכות ל-2TB)

פורסם

אם מספיק לך 500 אז תקנה את אחד מכונני ה-640 המומלצים (WD וסמסונג)

פורסם
  • מחבר

אבל מבחינת הביצועים יהיה הבדל?.

פורסם

שני כונני ה-640GB המומלצים מציגים ביצועים דומים ל-750GB.. אז כפי שאמרתי ההבדל הוא בנפח.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים