פורסם 2009 בפברואר 1616 שנים אני באמת לא מבין מה הבעיה בתקופה האחרונה מתנתק לי האינטרנט ושאני מסתכל על המודם אני רואה שהcable מהבהב אוקי אני מנתק תמודם מהחשמל מחבר שוב אני רואה שהcable לא מהבהב יותר אז אני בא לעשות ניתוק מהאינטרנט פאק ניתקע המחשב ואני מקבל מסך כחולזה התחיל לקרות לי בשבוע האחרון מערכת הפעלה Windos vista ultimate 64bitאם תוכלו לעזור לי לפתור תבעיה אני מאוד ישמח תודה לעוזרים ד''א הטמפ' שלי נמוכה אז לא הגיוני שאני יקבל את זה מחום של המחשב אני חושב אולי דרייברים שוב תודה לעוזריםיוני. =]עדכון : שאני מקבל מסך כחול אני מקבל שמות של קבצים והם:ndiswan.syswanarp.sys שניהם נימצאם בC:\Windows\System32
פורסם 2009 בפברואר 1716 שנים שני הקבצים קשורים לתעבורת רשת באמתיכול להיות שישנה בעיה חומרתית בכרטיס הרשת, ויכול להיות שהיא במודםתחפש באינטרנט איך לבדוק בעיות חומרה בכרטיסי רשת. פינג עצמי כנראה עובר ואני לא יודע אם זו בדיקה מספיק יסודית.אפשרות אחרת היא שזו בעיית תוכנה, והמחשב נתקע כשהוא מנסה לקבל מחדש כתובת איי פי.אתה צריך לתת פרטים על המסך הכחול בשביל שאפשר יהיה לעזור לך יותר
פורסם 2009 בפברואר 2016 שנים הכרטיסי רשת הבנוים שיש לך בלוח הם של חברת Marvell ולכן כדי שתוריד מהאתר שלהם דריבר מתאים
פורסם 2009 בפברואר 2016 שנים מחבר כן הם מותקנים אצלי אבל אני ינסה להוריד גירסא יותר חדישה אני יעדכן בקרוב
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.