פורסם 2009 בפברואר 1616 שנים ברשותי 2 דיסקים (לא זהים לחלוטין) של WD בגודל שווה של 320 גיגהודיסק נוסף, לא מפורמט של 1 טרהבייט של סמסונגהמערכת כוללת MB של ASUS מסוג P5QPRO ומעבד Q9400 עם 4 גיגה זיכרון DDR2כרגע מע' ההפעלה היא ויסטה אולטימייט 32אני מתכוון לעבור לויסטה 64 השאלה אם כדאי להעביר את כל החומר מ2 הדיסקים לגדול ולהפוך אותם לRAID ואז לשים עליהם את הWINDOWS ?(לעומת להעלות את הWIDOWS על הסמסונג וזהו)הכדאיות כאן מתבטאת במהירות שאשיג ובאמינות שאאבד.כמוכן, הבנתי שבלוח הספציפי של ASUS יש אפשרות לרייד משלו, לא ברור לי.
פורסם 2009 בפברואר 1716 שנים הלוח שלך תומך ב-RAID.אני הייתי עושה RAID0 עם שני כונני ה-320GB, ומגבה Image של כל העסק לכונן ה-1TB.
פורסם 2009 בפברואר 1716 שנים מחבר אני לא מבין גדול בעסק הזה.יש אפשרות לפרט לי את השלבים, כלומר:1. פירמוט ה1 טרה2. העברת המידע ל1 טרה מ2 ה320.3. פירמוט ה320- (שניהם)4. יצירת הRAID (איך עושים?)5. העלאת הוינדוס על ה320 (איך?)6. יצירת אימג' (איך?)
פורסם 2009 בפברואר 1716 שנים 3. מיותר כי כשאתה תיצור את המערך אתה תפרמט גם ככה..4. זה משתנה בין לוח ללוח, אמור להיות הסבר מפורט בחוברת של הלוח שלך (אם החוברת לא נמצאה אז יש באתר של החברה)5. אם אתה מתכוון שאתה רוצה לשמור את המערכת ההפעלה שמותקנת אצלך כרגע ולא להפסיד שום דבר, אז תצטרך ליצור קובץ Image של המחיצה עם תוכנה כמו Acronis True Image. אני אישית הייתי מציע לגבות את הדברים שחשובים בכונן ה-1TB ולהתקין מחדש את מערכת ההפעלה.6. אותו תהליך של יצירת Image בעזרת תוכנה מתאימה.
פורסם 2009 בפברואר 1716 שנים מחבר תודה.יש לי מערכת הפעלה מקורית, כך שאין לי מה להפסיד.האם היתרון במהירות (עם הRAID) הוא משמעותי עד כדי כך שכדאי כל הבלגן?
פורסם 2009 בפברואר 1716 שנים יש שאומרים שכן ויש שאומרים שלאלדעתי אם יש לך Image של הכל אחרי התקנת מערכת הפעלה תוכנות וכדו'.. אז זה כדאי.
פורסם 2009 בפברואר 1716 שנים יש הבדל דיי משמעותי, אצלי רייד0 החזיק בדיוק יומיים לפני שקרס (ואני אחד שבערך יודע מה אני עושה חחחחח).אז החלטתי שרייד זה לא בשבילי.
פורסם 2009 בפברואר 1816 שנים מחבר בתיכנון המקורי שלי, התכוונתי להעלות את מע' ההפעלה (וינדוס ויסטה 64) על הדיסקים של הRAID.אם הבנתי נכון, זה לא אפשרי ?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.