עבור לתוכן

בעיה במסך, שמורידים את הרזולוציה לא רואים טוב

Featured Replies

פורסם

שלום,

יש לי את המסך הזה:LG W2261V והוא מחובר לכרטיס מסך שנמצא על הלוח הזה: GA-EG43M-S2H

המסך מחובר בכבל DVI

עכשיו המסך עובד על הרזולוציה הכי גבוהה שלו 1920X1080 וכשאני מוריד את הרזולוציה ל 1680X1050 האיכות מאוד יורדת והכל נראה כזה מרוח

ואני ראיתי מסכים אחרים שהמקסימום רזלוציה שלהם היא 1680X1050 ורואים ממש מצויין

אם מישהו מכיר פיתרון לבעיה המעצבנת הזאת אני ישמח לישמוע כי הרזולוציה הגבוהה היא קטנה ומאוד מעצבנת. תודה לכולם

פורסם

למסל LCD יש רק רזלווציה אחת שמתאים לו.

במסך שלך זה 1920x1080 ורק זה.

פורסם
  • מחבר

אז מה זה אומר שאני חייב לעבוד רק על הרזולוציה המקסימלית שלו??

פורסם

חייב ? - לא חייב.

אבל ברזולוציה אחרת - לא תראה טוב !

פורסם

איזה כרטיס מסך יש לך ? לפעמים ניתן להגדיר שכרטיס המסך יהיה אחראי על התאמת הרזולוציה למסך לשליטה טובה יותר בתוצאות.

מדוע אתה רוצה דווקא את הרזולוציה הזו ששונה ביחס רוחב גובה מהרזולוציה הטבעית ?

פורסם
  • מחבר

זה הלוח שיש לי: GA-EG43M-S2H ויש עליו כרטיס מסך מובנה אני משתמש בו

ואני מעדיף רזולוציה אחרת כי הטיבעית היא יותר מידי קטנה.

פורסם

למסך שלך יש אופציה של ezZOOM שמאפשרת הורדת הרזולוציה בלחיצת כפתור. לשם כך אתה צריך את התוכנה של המסך ForteManager.

http://www.lge.com/products/sidemenu/list/normal%20lcd%20monitor_PRD|DWN_down|list.jhtml

הרזולוציה שבחרת אפילו מופיעה באתר החברה כרזולוציה אחת פחות מהטבעית. עושה רושם שלמסך שלך יש הרבה תכונות, נסה לעבור על המדריך.

האם התקנת את הדרייברים שבאו עם המסך ?

פורסם
  • מחבר

התקנתי, אבל כשדיברתי עם התמיכה של LG אז אמרו לי שאין בזה צורך ושאני יכול למחוק את זה אז מחקתי.

עכשיו התקנתי את התוכנה והיא כמו משותקת אי אפשר לשנות בה כלום, אני רואה את האופציה הזאת למעלה,

עכשיו המסך מחובר דרך כבל HDMI

פורסם
  • מחבר

מישהו יכול לעזור?? תודה :)

פורסם

אין פה מה לעזור, ככה בנויים מסכי LCD, תתמודד.

שום תוכנה ושום נעליים.

פורסם

אם זה קטן לך מדי אתה לא חייב להתעסק ברזו',

תגדיל את הכתב והסמלים של שולחן העבודה, את דפי האינטרנט אתה יכול להגדיל בלחיצה על קונטרול וגלגול הגלגלת למעלה או למטה.

כדי להגדיל את הכתב והסמלים של שולחן העבודה - קליק ימני על הרקע>מאפיינים>מראה>מתקדם

פורסם
  • מחבר

אין פה מה לעזור, ככה בנויים מסכי LCD, תתמודד.

שום תוכנה ושום נעליים.

אז איך במסכים אחרים שהם 22' רואים טוב מאוד?! מה רק המסך הזה הוא כזה בעייתי??

פורסם

כל מסך LCD שתוריד לו את הרזולוציה אל מתחת לטבעית (המקסימאלית) יראו פחות טוב, יש מסכים שמבצעים את האינטרפולציה יותר טוב מאחרים.

פורסם

אז איך במסכים אחרים שהם 22' רואים טוב מאוד?! מה רק המסך הזה הוא כזה בעייתי??

המסך שלך לא בעייתי, הרזולוציה שלו גבוהה יחסית למסך 22 כך שגודל הנקודה הוא קטן יותר, וכתוצאה מכך הכל נראה לך קטן יותר.

ציינת שאתה צופה במסכים עם רזולוציה מקסימלית של 1680X1050 אז רואים טוב יותר, וזה מפניי שהרזולוציה שלהם נמוכה יותר ביחס לגודל המסך, ושוב כתוצאה מכך גודל הנקודה גדול יותר ורואים גדול יותר.

פורסם

יש הרבה מה לעזור!

כל מה שאתה צריך לשנות זה את מידת ה DPI !

אם אתה בויסטה אז זה:

לחצן ימיני על שולחן העבודה > מאפיינים,

ובסרגל הצידי יהיה כתוב לך על שינוי מידת ה DPI, ככל שיותר גבוהה ככה יותר טוב,

ממליץ לך לא לעבור את ה 110.. אבל זה עניין של נוחות שלך

אם אתה בווינדוס XP אז 100% יש לך גם שם אני פשוט לא זוכר איפה, תבקש עזרה לגבי זה..

* הDPI לא משנה את הרזלוציאה, ז"א כל מה שתמונות וסרטים אתה תראה כאילו זה 1900.. אבל כל מה שתקסט יגדל לך..

כי הכוונה בווינדוס זה לא ל DPI של המסך, אלא של הפונט בלבד...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים