עבור לתוכן

חיבור RAID ללוח אם I7 איך ?

Featured Replies

פורסם

אני מעוניין לחבר RAID 2 דיסקים

אך הלוח GA-EX58-UD5

לא מוכן לזהות 2 ארדיסקים ב-RAID רק מוכן לזהות ארד דיסק 1

כפי שמצויין בחוברת

מה עושים ?

פורסם

מה נסגר פה?

פורסם

שרשור מוזר

אבל בהזדמנות הזאת

מה זה לעזאזל RAID כל מקום שאני רואה מישהו עם מחשב שנחשב מחשב המילה האחרונה יש לו RAID ZERO

מה זה?? סוג של הארד דיסק? איך לא ראיתי את זה אף פעם? באתרים אני רואה SATA ו IDE

פורסם

ההודעות שאינן קשורות נמחקו. נא לא להפריע שוב להתנהלות הדיון.

מה נסגר פה?

קיבלת אזהרה (מס' 5) בגין ספאם, אנא קרא את חוקי הפורום והמנע מלעבור עליהם שוב בעתיד.

ספאם: הודעות חסרות תוכן, הודעות שאינן קשורות, הודעות שלא תורמות לשום דבר... הודעות כאלו אסורות על פי חוקי הפורום והכותבים הודעות שכאלו יזכו לאזהרה.

אני מציע שתקרא:

תוכן הודעות:

• הודעות בעלות תוכן שקרי, משמיץ, לא מדויק, גס, אנטישמי, גזעני, בעל כוונות מיניות, מאיים, פולשני לפרטיות הזולת, או בעלות כל תוכן אחר העובר על חוקי מדינת ישראל הן אסורות.
  • Warez, Hacking, Cracks, ותוכן לא חוקיות הם לא נושא לדיון בפורום ואין לפרסם דיונים או הודעות בעלי תוכן זה. הכוונה היא אפילו לא לציין שמות של קבצים מסוג זה, ובטח שלא הורדות ישירות או דרך כל תוכנה אחרת.
  • הודעות סתמיות וחסרות תוכן (לרבות הודעות המצטטות הודעה אחרת ללא תוספת תוכן), או כל סוג של ספאם, לא מקובלים. דאגו לפתוח דיונים ולפרסם הודעות בעלות תוכן ומטרה. אנא הימנעו מפרסום הודעות ללא כל תועלת לדיון. למשל, ציטוט הודעה קיימת ללא שום תוספת תוכן, לא תורמים דבר לדיון, ולכן נחשבים להודעת ספאם. אם יש לכם דעה דומה לזו של אדם אחר, הרחיבו אותה. ואם אין לכם איך, הימנעו מלהגיב. זכרו: מעט הודעות איכותיות עדיפות על הרבה הודעות ספאם. כמו כן, ת'ראדים ללא מטרה, שנועדים רק כדי לומר משהו כמו "קנו לי מחשב חדש!" אסורים בהחלט. מטרת הפורום היא דיונים, ולא הצהרות.
  • יש להשתמש בשפה נאותה בהודעותיכם ולשמור על תרבות דיון גבוהה. חל איסור מוחלט להתלהם, לקלל, לפגוע, להעליב, או להשמיץ כל גורם כזה או אחר מכל סיבה שהיא.
  • הפורום הוא לא צ'אט! אין לקיים שיחות פרטיות על גבי הפורום, בשביל זה קיימת מערכת ההודעות הפרטיות.

דיונים או הודעות אשר עוברות על חוקים אלו לא מתאימות למסגרת הפורום והן יצונזרו או ימחקו. כמו כן, למשתמש הרלוונטי תתווסף אזהרה!

שרשור מוזר

אבל בהזדמנות הזאת

מה זה לעזאזל RAID כל מקום שאני רואה מישהו עם מחשב שנחשב מחשב המילה האחרונה יש לו RAID ZERO

מה זה?? סוג של הארד דיסק? איך לא ראיתי את זה אף פעם? באתרים אני רואה SATA ו IDE

תפתח דיון משלך בפורום המתאים ותקבל תשובות/עזרה בעניין שלך. אני מציע שגם אתה תקרא את חוקי הפורום, אין לגנוב דיונים של אנשים אחרים אלא אם כן השאלה שלכם תואמת 100% ובמקרה כזה גם ככה אין טעם להגיב.

מועבר לפורום אמצעי אחסון - בהצלחה לפותח הדיון.

פורסם

קצת יותר אינפורמציה תעזור, אלו דיסקים קשיחים יש לך בדיוק?

פורסם
  • מחבר

קצת יותר אינפורמציה תעזור, אלו דיסקים קשיחים יש לך בדיוק?

בלוח אם יש 10 חיבורי SATA

להתקין מערכת ויסטה נכתב בספר רק בחיבורים

GSATA2_0 AND GSATA2_1

OR

GSATA2_2 AND GSATA2_3

אבל הביוס גם לאחר עדכון מזהה רק דיסק אחד ולא שניים שמחוברים .

( שני הדיסקים תקיניםעובדים ב-RAID במחשב הישן )

שמחברים 2 דיסקים בחיבורים שונים שלא מוגדרים להתקנת מערכת הפעלה

ניתן לכוון RAID

אך בהתקנת VISTA

יוצאת הודעה שטחי האיחסון לא חוקיים ו- VISTA לא יותקן .

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים