עבור לתוכן

|ביקורת עצמאית| Logitech Z-2300

Featured Replies

פורסם

שלום ובוקר טוב לכל חברי וחברות הפורום :D

לפני כשעה קיבלתי מספר חלקים ממחשבי החדש, ביניהם ה-Logitech Z-2300. החלטתי לבחון אותם בעזרת הלפטופ שלי (שום כרטיס קול מיוחד, חיבור אנלוגי) והרי הממצאים:

1. זה שיפור פשוט ע-נ-ק. לא להאמין כמה שה-X-210 שהיו לי אז נשמעו כמו תחת.

2. לא משנה כמה הגברתי את העוצמה, האיכות המדהימה נשארה. זה פשוט לא להאמין.

3. כששמתי אותם על פול ווליום אחותי הקטנה חטפה כאב ראש, פשוט על המקום. ת'אמת? אני יכול להבין אותה. כ-ז-ו עוצמה לא שמעתי בחיים, גם במועדון סגור.

4. הסאב-וופר פשוט ע-נ-ק. מפלצת, פשוט מפלצת. וכמה שהוא גדול ככה הוא איכותי. אני כל הזמן שם אותו על מקסימום עוצמה ות'אמת זה פשוט מצוין.

5. Painkiller שמנוגן ע"י Death נשמע פשוט מ-ד-ה-י-ם. בהתחשב בעובדה שהקליטו אותו די מזמן, זו רק עוד הוכחה לכמה שהם מדהימים. (לא Death נו, אפילו שגם זה נכון.. הרמקולים!)

6. ניסיתי לראות כמה חלקים מסרט DVD (מטריקס הראשון) והסאונד מעולה. לא כמו מערכת ה-5.1 שיש לי בסלון, אבל באמת מעולה.

7. התערבתי עם אבא שלי שהמערכת הזו תשמע יותר טוב במוסיקה מהמערכת שיש לנו בסלון וניצחתי בהתערבות :)

אז איך אומרים המבקרים המקצועיים של הקהילה הנהדרת הזו? מומלץ HWzone! (ואם לא זה, אז לפחות מומלץ ע"י Omry)

פורסם

מה עם קצת תמונות , קצת הסבר מזה מה , קצת חסרונות (בהנחה שיש ובדרך כלל תמיד יש)?

פורסם
  • מחבר

1. תמונות תראו של החלקים של המחשב + המחשב המוכן :P (המצלמה מקולקלת וכל הרכיבים יורכבו אצל סבא)

2. חסרונות אני לא יכול למצוא. אני לא מבקר מקצועי ואני נהנה בטירוף מהמערכת, זה כל מה שיש לי להגיד.

פורסם

Anything in audio is relative. Hear some 2k speakers and a vintage amp and you'll like it even more :-)

פורסם
  • מחבר

כן, זה ברור. המטרה שלי היא להגיד שהם בהחלט שווים את הכסף.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים