פורסם 2009 בפברואר 1516 שנים היילפני יומיים היה לי קצר בבית (הפלתי בטעות את התנור החשמלי, והוא כיבה את עצמו... ואת הבית ביחד X_X)לאחר שהרמתי את הפקק, הפעלתי את המחשב והוא התחיל לאתחל את עצמו ומיד נכבהלאחר מכן הוא ניסה לאתחל את עצמו שוב ופעל כרגילעכשיו יומיים לאחר מכן, שבהם הכל היה בסדר, משחקים כבדים וכו'.קיבלתי בשעה וחצי האחרונות כבר 3 מסכים כחולים, באופן אקראי, וכשהמחשב לא היה במאמץ (גלישה באינטרנט אפילו)הטמפ' במחשב הן רגילות, החלק הכי חם זה הכרטיס מסך (4870) שהוא ב 48-49 לא במאמץ.אז אנילא יודע אם יש קשר לקצראבל גם לא שיניתי שום דבר במחשב ביומיים האחרוניםיש לכם ניתוח לזה?או שפשוט אני אקח לתיקון אם זה ממשיך? =/
פורסם 2009 בפברואר 1616 שנים מחבר אני אשתדל לבדוק, פשוט המחשב מאתחל את עצמו לפני שאני מספיק לקרוא בדרך כלל
פורסם 2009 בפברואר 1716 שנים מחבר אוקיי, אז אתמול בלילה כיביתי את המחשבומהבוקר עד עכשיו (2 בלילה) הוא עבד, והשתמשתי בו, והוא לא קרסאבל לפני כמה דקות פתאום ה utorrent קרס, באתי להפעיל מחדש וקיבלתי מסך כחולהמספר שגיאה היה משהו כמו 000000001והדבר היחידתי שהספקתי לקרוא עוד היה APX INDEX ERRORאו משהו כזה.כשווינדוס עולה שוב אני מקבל גם סוג דוח של על תקלה, אבל הוא לא ממש מפורטאני אצלם אותו פעם הבאה שזה יקרה
פורסם 2009 בפברואר 1716 שנים מחבר זה קרה עוד פעם בצורה אקראיתהפעם קיבלתי שגיעה שונה0000000aונראה לי גם 000000002צילמתי את השגיאה שקיבלתי שווינדוס עלה[attachment deleted by admin]
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.