עבור לתוכן

MIDWAY פושטת רגל

Featured Replies

פורסם

לא ביג דיל..היא גססה שנים רבות...

למעשה,אני חושב שהיה אפשר לקבוע את מותה כבר בשנות הPS2...כשהיית רואה את מורטל קומבט,מושא גאוותם,אל מול טקן או וירואה פייטר,היית מייד מבין שזמנם קצוב..

פורסם

הם לא המפיצים של סדרת UT ? כנראה EPIC יצטרכו לחפש מפיצה חדשה להרחבה המתוכננת ל - UT3 ולמשחק הבא בסדרה (אם יחליטו בכלל להמשיך את הסדרה, כי נראה ש - GOW וההצלחה שלהם ב - XB360 עלתה להם לראש והם יזנחו לגמרי את המחשב כמו באנג'י בזמנו).

פורסם

באנג'י עזבו את המחשב בגלל MS, כניראה שבאמת אותו דבר יקרה עם EPIC אם הם יבחרו ב MS כמפיצים (תיראו גם את המפתחים של AOE, הולכים לסגור אותם כי רוב המשחקים שלהם למחשב ולא ל XBOX).

לדעתי בזבוז, החברה הציגה כמה משחקים מעניינים בזמן האחרון :-\ אם הם לא מכרו את הזכויות לחברות אחרות זה יהיה בזבוז רציני.

פורסם

הם לא יסגרו במיידית לפי דעתי.

יש להם נכסים ששוים כמה מיליונים.

מה שיכול לקרות זה שחברה אחרת תקנה אותה ותנצל את הנכסים והזכויות בצורה אחרת.

החברה בקשיים בדיוק כמו EIDOS וכמו ATARI

חברות גדולות שידעו שנים יפות ורווחיות אך לא מצליחות

לשחזר הצלחות או לפתח להיטים שוברי קופות.

וחבל

פורסם

הם לא בדיוק פשטו רגל, הם ביקשו צ'פטר 11, שזה הגנה מנושים למען התארגנות מחדש.

פורסם

אני מאמין שיש 2 חברות שיש להם בינתיים עתיד לא רע, שזה EA Games ו-Ubisoft.

מקווה לראות את החברות שעומדות לקרוס לפחות בכותרות שוב, על מנת להציל את העצמן. :-\

פורסם

אני מאמין שיש 2 חברות שיש להם בינתיים עתיד לא רע, שזה EA Games ו-Ubisoft.

מקווה לראות את החברות שעומדות לקרוס לפחות בכותרות שוב, על מנת להציל את העצמן. :-\

יש עוד לא קצת חברות מצליחות ומוצלחות עם עתיד די ורוד..

קאפקום

ENIX

THQ שמצליחים להחזיק,פחות או יותר

ACTIVISON BLIZZARD

ועוד

MIDWAY היו סוס מת כבר זמן רב..מה יש להם חוץ ממורטל קומבט? את PSI OPS שזה פרנצ'ייז מעולה והם לא עשו איתו כלום?

פורסם

EA לא במצב מזהיר במיוחד, אני זוכר שפרסמו לאחרונה על הפסדים גדולים שלהם.

פורסם

איזו חברה,בכל תחום,בעולם כולו,לא רשמה איזשהו הפסד,או לכל הפחות ירידה חדה ברווחיות,במשך החצי שנה האחרונה?

אתה צריך לזכור שהירידות וההפסדים האלו באו אחרי שנים של רווחים נאים..

החברות הגדולות "מנצלות" את המצב במשך ומודיעות על פיטורים נרחבים,שבעצם משחקים לטובתם,כי ככה הם "נפטרים" מהזקנים שהם לא צריכים,ובאותו הזמן הממשלה עוזרת להם עם כל מיני הלוואות והטבות..

בקיצור,לא צריך להתרגש,עולם המשחקים היה,נשאר וישאר אחר מהמדיומים הרווחיים ביותר לחברות הענק,ואין מה לדאוג להם..

פורסם

ACTIVISION BLIZZARD רשמו הפסד ראשון ברבעון האחרון של 2008 וזה היה הפסד קטן יחסית של כמה מליונים לא משהו שיפריע להם :lol: הם ירשמו עוד רבעון שלילי בקרוב אבל לפי המשחקים שהם יוציאו ב 2009 ההפסדים האלה יפסקו מהר מאוד.

פורסם

אני רק מקווה שזה לא היה המורטל קומבט האחרון שאני רואה...

פורסם

בטח שהחברה תפשוט רגל !

מי לא יתרגז שמוציאים רק משחקים לPS2 ! שילמדו להוציא גם ל PC.

כל הסדרות של הPC שברו שיאים,פתאום הם החליטו שזה לא בליגה שלהם..היה נעים....

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים