פורסם 2009 בפברואר 1516 שנים צריך המלצה לראוטר ו כרטיס למחשב בשביל להתחבר עם שני מחשבים מהירות גלישה 10 מגה כבלים בלי חייגןהחדר אחד ממד אבל עם דלת רגילה לא של ממד וחלון פתוחוהחדר השני צמוד לו(חדר רגיל) וגם פה יש חלון ודלת רגילים פתוחיםהכי חשוב שבמחשב אחד שיהיה מחובר קוי לא יהיו בעיות בתעבורה ולכן יהיה מחובר קוית השני פחות קריטי ישמש רק לגלישה וגם לא מרובה בלי הורדות...תקציב 250 שקל
פורסם 2009 בפברואר 1616 שנים pringles, נוספה לך אזהרה על הקפצה.לא יודע כמה זה יעזור, פה מ2003 ועדיין הצלחת לצבור 4 אזהרות, אבל אני מציע לך לעיין בחוקי הפורום.אם היית עושה חיפוש קטן בפורום (אפילו מסתכל בדפים הראשונים), הייתה רואה שאין שום הבטחה שנתב יעבוד לך כמו שצריך עם ממ"ד, למרות שמה שאתה מתאר הוא מצב יותר טוב מבדר"כ.כמו כן, אתה מוזמן לעשות חיפוש לגבי הנתב המומלץ למתחת 300 ש"ח.
פורסם 2009 בפברואר 1616 שנים מחבר כן סליחה אני פשוט כתבתי את ההודעה אתמול בלילה ופשוט חשבתי עבר 24 שעות..כן אני חיפשתי לגבי הנתבים פשוט לא בטוח לגבי איזה לבחורחשבתי מידע ספציפי על המקרה שלי יוכלו לתת לי תשובה יותר מתאימהתודה בכל מקרה
פורסם 2009 בפברואר 1616 שנים כמו שאמרתי, בקטע האלחוטי אין הבטחות, זאת בעיה. מה שאתה מתאר הוא מצב יחסית טוב (אלא אם המרחק בין החדרים גדול), אז אולי יש סיכוי רב יותר שלא יהיו בעיות.
פורסם 2009 בפברואר 1916 שנים מחבר בסוף קניתי 6204wg וכרטיס PCI לקליטה אלחוטית EW7128G עובד לי מצויין בלי בעיות קליטה 90% שזה מעולה לממד אחלה אני מרוצה וממליץ!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.