פורסם 2009 בפברואר 1516 שנים אתה מתכוון ל - FPS ולא RPG.ולא מזמן היה דיון דומה על משחקים מומלצים למולטי, תחפש אותו.
פורסם 2009 בפברואר 1616 שנים הוא בטח התכוון לזה:http://en.wikipedia.org/wiki/Rocket_propelled_grenadeחיחיחיbattlefield 2
פורסם 2009 בפברואר 1616 שנים מחבר כה משהו בסגנון bf 2 שיחקתי פעם את הדמו היה שווה...אבל במשחק כזה לדוגמא, אם אני מוריד אותו ולא קונה מקורי אני יכול לשחק ברשת? או שחייבים CD KEY כמו בקונטרסטרייק
פורסם 2009 בפברואר 1716 שנים תעיין בחוקי הפורום. הפורום לא מתעסק בהורדות, warez, ושאר ירקות. אז למה שלא יהיה לך CDkey מקורי?
פורסם 2009 בפברואר 1916 שנים תעיין בחוקי הפורום. הפורום לא מתעסק בהורדות, warez, ושאר ירקות. אז למה שלא יהיה לך CDkey מקורי?הוא מתכוון האם המשחק חינמי שניתן להוריד מהרשת. אני מניח שזה ילד בן 12 .
פורסם 2009 בפברואר 1916 שנים אבל במשחק כזה לדוגמא, אם אני מוריד אותו ולא קונה מקורי אני יכול לשחק ברשת? או שחייבים CD KEY כמו בקונטרסטרייקדי ברור למה הוא מתכוון. פותח הדיון , אני לא מכיר יותר מדי משחקי FPS חינמיים ברשת - אולי מישהו אחר כאן יידע להגיד לך.אבל מה שבטוח, כדי לשחק במולטי במשחקים כמו BF, COD ואחרים אתה חייב CDkey מקורי.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.