פורסם 2009 בפברואר 2616 שנים במצב הזה כמו ש Jay K אמר אתה צריך לבחור את הוינדוס. כלומר ללחוץ על 1 .גם לי הייתה את אותה הבעיה ועכשיו אני פירמטתי .
פורסם 2009 בפברואר 2616 שנים לחצתי 1.במקום לנסות לתקן אני כבר יפרמט ויתקין מחדש.בSP3 גם צריך להכניס דרייברים SATA עם NLITE ?או שאפשר להתקין רגיל ?
פורסם 2009 בפברואר 2616 שנים חבל, אתה במרחק סריקת דיסק מהווינדווס... אם בכל מקרה רצית לפרמט אז סבבה..
פורסם 2009 בפברואר 2616 שנים אני ינסה עכשיו לתקן דרך הrecovery console אם עדיין יהיו בעיות אני יפרמט.
פורסם 2009 בפברואר 2816 שנים שלום לפותח האשכול לפי דעתי חבל שאתה משקיע מאמץ רב בפתירת הבעיה פשוט תתקין על אותה מחיצה וינדוס בשם אחר לדוגמא windowsX ותשמור על כל התוכן שהיה לך כדי לבצע זאות תוודא שיש לך ג'יגה מקום פנוי בדיסק במידה ולא תוריד לדיסקט DOS ותמחק תיקיה או שתים דרך אגב החיסרונות בפעולה זאות כל תוכן שדורש התקנה לרוב תצתרך התקנה חוזרת כי הערכי רישום תלוים באותה מערכת הפעלה שבה התקנת תחתיה את הוינדוס ואם תרצה להיכנס לתוכנית הוא יבקש ממך התקנה חוזרת .. אבל שאר הדברים קבצים[וידאו/תמונות וכו'] הכל ישמר אין טעם לפרמט ...
פורסם 2009 בפברואר 2816 שנים לא עזר chkdsk /r מהrecovery console.חשבתי לנתק (להוציא את הכבל) של הHD שכרגע מותקן בו הווינדוס,להתקין ווינדוס חדש על HD משני לחבר את הישן להוציא ממנו את כל החומר ולפרמט אותו.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.