עבור לתוכן

מחשב לא מצליח לעלות לווינדאוס - תמונה בפנים.

Featured Replies

פורסם

נסה לעשות אם יש לך בתפריט של SAFE MODE את האפשרות

DISABLE AUTOMATIC RESTART ON SYSTEM FAILURE

אם סימנת את האפשרות הזו יש מצב שהוינדוז לא יעשה לך ריסטארט ואולי תראה הודעת שגיאה שתוביל לפיתרון

• תגובות 35
  • צפיות 4.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

תעשה באמת את מה שקודמי אמר לך לגבי המחיצות ואם אין לך מחיצות אז פשוט תתקין את ווינדוס על הארד דיסק אחר (הייתי הולך על הכי קטן) ושים את ההארד דיסק המקורי שלך כ-SLAVE וודא בהגדרות של ה-BIOS שהמחשב יעשה BOOT קודם כל מהדיסק שווינדוס החדש מותקן עליו.

ברגע שווינדוס יעלה הוא יזהה את הכונן הבעייתי שלך פשוט כעוד כונן ותוכל להשתמש בו כאילו זה עוד כונן ללא מערכת הפעלה.

לא הגדרתי מחיצות,

למה לא להתקין את הווינדוס על הHD הכי גדול ?

פורסם

בעיקרון הכי טוב להתקין את הוינדוס על ההרדיסק הכי מהיר.

ליצור PATITION במיוחד למערכת הפעלה נותן שלל יתרונות, הגדול שבניהם זה שאתה יכול לפרמט ולהתקין וינדוס מחדש בלי שום קשר לשאר המידע.

הגודל האידיאלי לPARTITION שכזה הוא 50GB לויסטה או 20-30GB לXP.

אצלי נתתי 20 לXP ו40 לויסטה.

אם הייתי מגדיר עכשיו מחדש הייתי משנה את ה40 ל50 בגלל תוכנות מעצבנות שמתעקשות להשתמש בOS PARTITION בשביל TEMP FILES (כמו למשל ה7ZIP שאלוהים יקח את נשמתם).

פורסם
  • מחבר

אני רוצה לעשות מחיצות, כמובן כמו שארט טאטום אמרת, אני רוצה שיהיה לי XP בנפרד ו-VISTA\7 בנפרד.

את כל החומר החשוב לשמור ולא לגעת, לגבות דברים חשובים.

פורסם

אני עם בעיה דומה, המחשב מתחיל לעשות לבדו ריסטים.. באיזשהו שלב - הוא לא מזהה יותר את ההרדיסק שמוגדר כפריימרי . אחרי שהמחשב כבוי כמה דקות

הוא מזהה אותו בחזרה אבל מסרב לעלות ולא מתפקד גם בסייף מוד. פירמוט עוזר ליומיים שלושה ושוב הבעיה חוזרת על עצמה.

הותקנו מס' גרסאות של ווינדוס, הוחלף כבל סאטה לקשיח, נבדקו חלק מהאופציות.. כרגע לדעתי מדובר על הרדיסק/ספק כוח שעושים בעיות

אה ד"א, זה גם סיגייט (250 ג'יגה). על המחשב מותקן גם WD 120GB ישן שעובד כמו שעון שוייצרי.

פורסם

תעלה לייב סידי של לינוקס ותראה שבכלל הדיסק מזוה כמו שצריך ושכל החומר לא הלך לאיבוד.

יול להיות שהבו לואודר נדפור והוא לא מגיע לשום מקום אז הוא עושה ריסטים. ואז FIXMBR יכול לעזור..

פורסם

בעיקרון הכי טוב להתקין את הוינדוס על ההרדיסק הכי מהיר.

ליצור PATITION במיוחד למערכת הפעלה נותן שלל יתרונות, הגדול שבניהם זה שאתה יכול לפרמט ולהתקין וינדוס מחדש בלי שום קשר לשאר המידע.

הגודל האידיאלי לPARTITION שכזה הוא 50GB לויסטה או 20-30GB לXP.

אצלי נתתי 20 לXP ו40 לויסטה.

אם הייתי מגדיר עכשיו מחדש הייתי משנה את ה40 ל50 בגלל תוכנות מעצבנות שמתעקשות להשתמש בOS PARTITION בשביל TEMP FILES (כמו למשל ה7ZIP שאלוהים יקח את נשמתם).

אני יגדיר 20000MB.

איך אני מגבה את כל החומר שיש לי כרגע ב C ?

הציעו לי להתקין את הווינדס החדש על HD אחר ללא C (לנתק אותו פיזית) ולאחר ההתקנה לחבר אותו

והוא יופיע כמשני

אפשר לעשות כזה דבר ?

הקבצים ישמרו ?

פורסם

אם אתה יכול לגבות את הקבצים או להתקין ווינדוס על דיסק אחר עשה זאת (למרות שאז לא תדע אם היתה זו מערכת ההפעלה או הדיסק)

אם אין לך אף אחת מהאפשרויות, תעשה תיקון לוינדוס (אותו תהליך כמו התקנה מחדש, כלומר BOOT מהדיסק ואז תיקון), בעיקרון הוא רק מתקן ולא מוחק קבצים

פורסם

יש לי אפשרות להתקין ווינדוס על HD אחר.

מה שחשוב לי זה המידע שיש עליו, שלא ידרס או משהו בזמן התקנת הווינדוס החדש.

השאלה שלי אם צריך לנתק פיזית את הHD עם החומר ולאחר ההתקנה לחבר אותו מחדש ככונן משני ?

אמרו לי שזה הדרך הטובה ביותר.

פורסם

אם ידרס המידע שיש על ההארדיסק שעליו אתה מתקין את הווינדוס.

אני מאמין שכן.

אין לך שום אפשרות גיבוי?

ללכת לחבר או משהו ולגבות, מחשב נייד?

פורסם

לא הבנתה אותי.

אני מתקין את הווינדוס על HD חדש, כל החומר נמצא בישן (ב C שב 250GB)

פורסם

אז לא הבנתי מה הבעיה

אם זה דיסק חדש למה החומר ימחק לך?

אין לך מה לדאוג

רק מה, לאחר שתתקין את הווינדוס (ואם הוא עובד כנראה הבעיה בווינדוס הישן או בהארדיסק שעליו הווינדוס), אם אתה מחבר את שני ההארדיסקים, יופיע לך בהתחלה בחירה של איזה ווינדוס להעלות. אז תצטרך לבחור אחד מהם.

פורסם

לא צריך לפרמט. תעשה בוט מדיסק של אקספי, תכנס לריקברי קונסול ® ותכתוב chkdsk /r, אחרי שהוא יתקן את השגיאות הווינדווס אמור לעבוד.

פורסם

שאני מגיע לשם עולה לי המסך הזה

[attachment deleted by admin]

פורסם

הוא כאילו נותן לך אופציות בלי שיהיו אופציות..? אצלי הוא לא שאל את זה. ניסית ללחוץ 1 ואנטר?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים