עבור לתוכן

מחפש שחקנים שמשחקים בWorld Of Warcraft בשרת של בליזרד

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

אני מחפש אנשים שמשחקים בשרת של בליזרד (לא PVP) כדי שאוכל להצטרף אליהם וגם כדי שיעזרו לי טיפה בתחילת המשחק,

כבר הרבה זמן אני רוצה להתחיל לשחק אבל אני לא יודע מאיפה להתחיל ואיך להתחיל

מי שיכול ורוצה לעזור לי אנא רשמו פה באיזה שרת אתם משחקים ונראה איך אנחנו מתקדמים משם

תודה,

שלומי

פורסם

"מאיפה להתחיל ואיל להתחיל"?

נתחיל מזה שנכון להיום ניתן להוריד את WOW באופן חוקי ובחינם, ואף לקבל פרופיל משתמש חינמי שתקף ל10 יום, כל שאם בא לך לנסות את המשחק בלי להשקיע יש דרך.

דבר שני, יש את WOWWIKI.COM, שם תמצא כל מידע אפשרי בערך על המשחק.

דבר שלישי, אני באמת לא מבין על איזה "עזרה" אתה מדבר... אפשר הבהרות?

פורסם
  • מחבר

הורדתי את המשחק אני משחק בחשבון ל10 ימי ניסיון

ואני יודע שיש במשחק קבוצות שאנשים מצטפרים אליה, לא יודע איזה זה נקרא פה, גילדות/קלאנים וכו'

הייתי רוצה שמישהו שמשחק בשרת של בליזרד יצור איתי קשר ואני אצטרף אליו ואתחיל לשחק קצת יותר ברצינות

כי נכון לעכשיו אני סה"כ מסתובב בעולם ועושה קווסטים

ובקשר לעזרה שאני מדבר, אני לא מדבר על עזרה של כסף ודברים כאלה אם מזה אתה "חושש"

העזרה היחידה שאני רוצה זה מבחינת ידע

מה עליי לעשות, איך אני משיג דברים, מאיפה להתחיל בכלל?

פורסם

הגילדות (GUILDS) במשחק מבוססות בד"כ על תועלת הדדית. כפועל יוצא, רובן המוחלט יכללו דמויות מפותחות יחסית, בטווח רמות קטן, בשביל שיוכלו לבצע משימות ביחד ולעזור זה לזה גם מבחינת לחימה וגם מבחינת ציוד (הן ציוד שאפשר למצוא והן ציוד "תוצרת עצמית"). בתור שחקן מתחיל (וזמני, נכון לעכשיו) סביר שלא תוכל לתרום הרבה, לכן שותפות איתך אמנם תביא תועלת לך - אך לא להיפך.

מבחינת ידע - אני מפנה אותך שוב לWOWWIKI. תמצא שם מידע לגבי ציוד, מסחר, פיתוח דמות, יכולות נרכשות וכו'. בליזרד עשו עבודה לא רעה בפיתוח עולם המשחק, ואי אפשר להסביר את העקרונות על רגל אחת - זה בא עם הזמן. ברמות הראשונות, די הגיוני ש"סתם תסתובב בעולם ותעשה קווסטים". חלק מהקווסטים ידרשו יותר משחקן אחד, אך בשביל זה לא צריך גילדה - מספיק קבוצה (GROUP). אם חסר לך ציוד אבל יש לך כסף, או לחילופין יש לך ציוד שאינו יעיל בשבילך - יש את בית המסחר (AUCTION HOUSE), שם תוכל למכור ולקנות ציוד. תוכל לקבל שם הרבה יותר כסף על פריטים מאשר אצל ה"סוחרים" במשחק (הכוונה לדמויות שאינן שחקנים), וכן לקנות ציוד שלא סביר שתמצא בעצמך (אך תצטרך לשלם בהתאם).

מבחינת קווסטים - כל עוד אתה עושה קווסטים המתאימים לרמתך, אין מה להרחיב. ברשימת הקווסטים תראה מספר צבעים שונים, כאשר אפור אומר רמה מאוד נמוכה, לרוב באופן שלא מצדיק את עשיית המשימה כי התמורה שתקבל (נסיון, כסף, פריטים) היא מאוד נמוכה. קווסטים בצבעים ירוק, צהוב, כתום מציינים קווסטים המתאימים פחות או יותר לרמתך (ירוק אומר קצת מתחת, כתום - קצת מעל). קווסטים בצבע אדום יהיו ברובם המוחלט "גדולים עליך".

מבחינת יכולות ופיתוח דמות - זה כבר באמת ארוך מדי בשבילי. WOWWIKI, כבר אמרנו?

פורסם
  • מחבר

תרשה לי לא להסכים איתך בנוגע לטענה שלך שהחברות שלי בגילדה תועיל לי אבל לא לגילדה,

כשחקן מתחיל שאף פעם לא שיחק בWOW לגילדה יש אפשרות "לעצב" אותי כמו שהיא צריכה,

אז נכון שבתחילת המשחק אני אהיה ברמה נמוכה ולא אוכל להועיל כל כך, אבל ככל שאתקדם במשחק אוכל לעזור לגילדה יותר!

גם לא נשמע לי כל כך הגיוני המשפט של "רובן המוחלט יכללו דמויות מפותחות יחסית, בטווח רמות קטן"

שיחקתי מספיק משחקי MMORPG ואני יודע איך העניין עובד,

גילדה לא יכולה להמשיך להתקיים בלי להוסיף כל הזמן דמויות חדשות גם אם הן לא "בטווח הרמות הקטן" שלה

מכיוון שתמיד יש עזיבה של דמויות וחברים מהגילדה לכן היא צריכה חברים חדשים כל הזמן גם אם זה דורש ממנה "לאמן" את הדמות החדשה או לעזור לה בתחילה

ראיתי את הצעתך להכנס לאתר WOWWIKI ובאמת נכנסתי אליו וקראתי טיפה,

אנסה להמשיך משם

תודה

פורסם

כשחקן מתחיל שאף פעם לא שיחק בWOW לגילדה יש אפשרות "לעצב" אותי כמו שהיא צריכה

לא כשיש לך פרופיל זמני ל10 יום :P

פורסם
  • מחבר

ברור לי,

בגלל זה פתחתי את הדיון הזה בבקשה שמישהו יצור איתי קשר בשביל שיהיה לי מישהו במשחק ואז אקנה את המשחק המלא...

לא ציפיתי שעם חשבון של 10 ימים אמצא גילדה וגם אסיים את המשחק...

• 4 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

תרשה לי לא להסכים איתך בנוגע לטענה שלך שהחברות שלי בגילדה תועיל לי אבל לא לגילדה,

כשחקן מתחיל שאף פעם לא שיחק בWOW לגילדה יש אפשרות "לעצב" אותי כמו שהיא צריכה,

אז נכון שבתחילת המשחק אני אהיה ברמה נמוכה ולא אוכל להועיל כל כך, אבל ככל שאתקדם במשחק אוכל לעזור לגילדה יותר!

גם לא נשמע לי כל כך הגיוני המשפט של "רובן המוחלט יכללו דמויות מפותחות יחסית, בטווח רמות קטן"

שיחקתי מספיק משחקי MMORPG ואני יודע איך העניין עובד,

גילדה לא יכולה להמשיך להתקיים בלי להוסיף כל הזמן דמויות חדשות גם אם הן לא "בטווח הרמות הקטן" שלה

מכיוון שתמיד יש עזיבה של דמויות וחברים מהגילדה לכן היא צריכה חברים חדשים כל הזמן גם אם זה דורש ממנה "לאמן" את הדמות החדשה או לעזור לה בתחילה

ראיתי את הצעתך להכנס לאתר WOWWIKI ובאמת נכנסתי אליו וקראתי טיפה,

אנסה להמשיך משם

תודה

אין לך מושג על מה אתה מדבר כנראה חברנו היקר..

vic07 צודק במאה אחוז, אני לא יודע איזה MMORPG שיחקת עד עכשיו אבל בטוח ש WOW שונה ממנו וממה שאתה מכיר בהרבה.

גילדות טובות לא רק שמגייסות שחקנים עם הבדל רמות נמוך אלא ללא הבדל בכלל ! כלומר שחקנים ב לבל המקסימלי בלבד ואפילו זה לא מספיק,

אלא צריך גם ציוד מעולה והבנה מדוקדקת של המשחק ודקויותו בנוסף להיותך לבל מקסימלי כדי שבכלל יסתכלו לכיוונך.

בשורה התחתונה, תגיע לאזור לבל 30+ ואז תתחיל לחפש גילדה נורמלית של חבר'ה חדשים גם כן, שעושה דנג'נים.

כנס לפורומים של השרת שבו אתה משחק ותתעננין מי מגייס שחקנים ברמה שלך ותקרא המון ב WOWWIKI כמו שאמר VIC07 .

כל קווסט שאתה נתקע בו או משהו כזה, כנס לwww.wowhead.com ותקיש את שם הקווסט, בכלל אני ממליץ שהאתר הזה יהיה פתוח כל זמן שאתה במשחק.

לי לקח כמה שבועות להבין מי מול מי במשחק ומה קורה סביבי.. זה לוקח זמן, אל תתיאש, שחק כמה שאתה יכול ותהנה, כול השאר יגיע מעצמו...

אם יש לך שאלות שלח לי בפרטי

בהצלחה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים