עבור לתוכן

בעיות במספר תוכנות

Featured Replies

פורסם

שלום רב,

בשבוע שעבר כתבתי בפורום חלונות על בעיה קשה שהייתה לי במחשב שככל הנראה נבעה ממבול וירוסים שעברו דרך DISC ON KEY נגוע. בכל מקרה כעת סידרתי את המחשב לאחר ימים רבים של עבודה, ניקיתי את רוב הוירוס (פרטים בהמשך), והתקנתי את החלונות מחדש (מבלי לפרמט), למעשה חבילת העדכון SP3 שהייתה על המחשב בשעת התקלה הוסרה על ידי ההתקנה החדשה של הוינדוס. כאשר אני מנסה להתקין מחדש את ה-SP 2 ואת ה-SP3 אני מקבל שגיאה בשלב ההתקנה שבה הוא מנסה לגשת לקבצי הרגיסטרי, הטענה שאני מקבל היא ACCESS IS DENIED. לפי הוראות באתר של מיקרוסופט, דאגתי לעשות ריסט להרשאות של הרג'יסטרי אבל מאז לא ניסיתי להתקין מחדש את ה-SP.

בכל מקרה כעת אני כותב לכם ממצב בטוח שבו המחשב מתפקד באופן סביר, לעיתים קופצים אתרי סקס כאשר אני מחפש בגוגל. מהקבצים שראיתי שהיו לי וקשורים לוירוס (הוסרו גם מהרג'יסטרי)

READER_S.EXE

NDISIO.SYS

RUNDLL33.EXE

ועוד מספר קבצים.

ישנו קשר ישיר בין הפעלת האינטרנט לוירוס (במצב הפעלה נורמלי), כאשר האינטרנט מכובה אין שום בעיה.

הסיבה שאני כותב כאן, היא לשמוע אולי על פתרונות והצעות שלכם וגם לדעת למה חלק מסוים מהתוכנות עובדות בעוד חלק אחר לא עובד (גם המחשב נייד שלי נדפק ושם ממש נעלם ה-EXE), לדוגמא תוכנות שקשורות למדיה בדמות המדייה פלייר, נרו, VLC לא עולות בכלל (ריל פלייר עולה). לפי מה שהבנתי הוירוס משנה את הערך של ה-EXE, האם יש דרך לסדר את הנושא מבלי למחוק את הקבצים (ישנם קבצי מערכת שעשויים להכיל אותה בעיה). ניסיתי להתקין DIRECT X מחדש אבל זה נתן לי שגיאה (יתכן ובגלל המצב בטוח).

בכל מקרה המון תודה.

פורסם

אם אין לך 6$ לקניית super software anti spywaare - שהיא כלי שמוריד את כל הROOTKITS שקשורים הNDISIO.SYS ודומיו, הייתי ממליץ לך בחום לפרמט.

אגב - כל הכבוד שהצלחת להדבי'ק 2 מחשבים בטרויאני הנורא הזה. אני שרפתי שעות על לנסות לתקן, אבל הוא עושה כל כך הרבה שינויים שעדיף כבר לפרמט (אתה לא ער לשינויים שזה עשה במדיניות משתמשים (ובגלל זה חלק מהתוכנות לא עובדות). אתה לעיתים לא יכול לגשת למנהל משימות או ללוח הבקרה...)

הROOTKIT מחזיר ערכים לREGISTRY תמיד.

פורסם

אני חושב שזה מסכם את העניין ואין צורך לפתוח דיונים כפולים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים