פורסם 2009 בפברואר 1516 שנים היי חברים מצטער על החפירה אבל אני מיואשפעם אחרונה שדיווחתי לכם על הבעיה הזאת עשיתי הכל עדכונים להכל ואפילו שנמוכים לגרסה של כרטיס מסך לגרסה שיצאה לפני שש גרסאות במאי 2008 !יש לי כרטיס מסך Geforce 8800GT 512אני כבר עצבני מאוד על הנושא עכשיו אני שואל אותכם יש משהו נוסף שאפשר לעשות ?אם אני אתקשר לחנות מחשבים שקניתי ממנה את הכרטיס מסך ויגיד להם שהוא עושה לי מסכים כחולים הם יחליפו מיד ?
פורסם 2009 בפברואר 1616 שנים מחבר הציעו לי לשדרג ביוס, להוריד דרייברים חדשים, הורדתי דרייבר הכי חדש לכרטיס מסך וגם הורדתי את אחד הישנים מה לא ניסיתי..השתגעתיגם בשגיאה רואים nvdlmmks משהו כזה שזה של הכ. מסךהיום אני הולך שם להם אותו והם אמרו שזה ייקח שבועיים אצל היבואן והם מביאים לי חלופי פשוט לבנתיים (אני גיימר אני ארצח אותם חח)
פורסם 2009 בפברואר 1616 שנים אני מצטרף לשאלה אבל לי יש HD4870 והמסך הכחול עולה פעם ב4-3 הדלקות. אותו מסך אותה שגיאה. כל מה שהציעו לי לעשות שם עשיתי.
פורסם 2009 בפברואר 1716 שנים כנ"ל כרטיס מסך 8600GT EXTREAM של ליידטקגם אני החלפתי דרייברים, ועדיין מקבל מסך כחול אקראייש אפשרות להחליף כרטיס מסך ? ולמה החברה לא מודיעה שהוא פגום ונותנת לחפש בנרות?
פורסם 2009 בפברואר 1716 שנים אתה לא נותן פרטים מתי אתה מקבל את המסך הכחולהאם זה במשחק ספציפי ואם כן באיזה, האם זה בסרטים, דסקטופ וכו'בהנחה שהגעת לכך שהבעיה בכרטיס המסך לפי משהו כמו זה:http://support.microsoft.com/kb/330182חושב שכדאי לך לעשות שתי בדיקות:1. מתחים2. להעלות את המחשב עם לייב סידי של לינוקס שמובנה עם compiz, ולראות אם יש קפיאות אם.אחרי שני אלו תוכל לשלול בעיית חומרה.
פורסם 2009 בפברואר 1816 שנים מחבר טוב אני מעדכן, בסופו של דבר נשבר לי ולקחתי את הכרטיס לחנות מחשבים הם שלחו אותו למעבדה ונתנו לי חלופי HD4350 (עלוב ביותר חח)התקיעות והמסכים הכחולים קורים בזמן שאני עובד מהבית אני עובד עם טרמינל מאובטחבמשחקים זה היה עובד לי בסדר..עכשיו מה הקטע זה נתקע כשאני עובד מהבית..תמיד זה קורה שםעכשיו החלפתי כרטיס ואתמול עבדתי מהבית..וזה נתקע שוב! אבל בלי מסך כחול אלא שחור אז חיכיתי 5 6 7 דקות וכלום לא קורה עד שעשיתי ריסטארט..
פורסם 2009 בפברואר 1916 שנים זה בעיה מעצבנת והרסניתברוב הכרטיס מסך החדשים של NVIDIA מגרסה 8XXX זה קורההיה לי כ.מסך 8600GT עכשיו זה התחיל לעשות לי בעיות ריסטים מסך כחול לאחר כול ריסט איך שהדלתי את המחשב זה מראה פסים לבנים מצחצ לכול מיני מילים בתחילת המחשבשהמחשב עולה אני ראיתי נקודות על המסךבקצור העפתי את הכרטיס מסך שלי כנראה שהוא נשרף...ואני עכשיו משתמש עם ה ON BOARDתנעשה תבדוק אם עובד לך..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.