עבור לתוכן

למה אני לא רואה את כל המקום בהארד דיסק?

Featured Replies

פורסם

קניתי הארד דיסק של 320 ג'יגה (סמסונג) אחרי התקנת הווינדוס הוא מראה לי שיש לי רק 150 ג'יגה, בSETUP אני רואה שהארד דיסק הוא 320 (גם כתוב עליו)

אודה לעזרתכם.

פורסם

קליק ימני על מחשב שלי-> ניהול-> ניהול דיסק קשיח

שם צריך להגדיר מחיצה נוספת של השטח הלא מנוצל ;)

פורסם

קרה לי לפני מספר ימים מקרה דומה, התקנתי האר דיסק חדש של 320 גיגיה חילקתי אותו לשתי מחיצות, כאשר את המחיצה השניה הגדרתי בניהול הדיסקים ובכך למעשה קיבלתי שתי מחיצות של 150 גיגה כאשר אינני מבין לאן נעלמו להם 20 גיגה של זיכרון.

האם מישהו יכול להסביר לי?

פורסם
  • מחבר

תודה

זה עובד :yelclap:

פורסם

שמח לשמוע :xyxthumbs:

לגבי השאלה של zohar678

היצרנים מחשבים את הנפח הדיסקים קשיחים כך:

1GB=1000x1000x1000Bytes

למרות שטכנית, החישוב הנכון יהיה כזה:

1GB=1024x1024x1024Bytes

בחישוב זה יוצא ששטח הדיסק האמיתי שיש אצלינו קטן באיזה 5.5% ממה שהו צריך להיות

250GB ניראה בתאכלס כ230GB

320GB ניראה כ300GB וכך הלאה... ::)

פורסם

מה שאתה מתאר לא נשמע לי הגיוני כי זה רמאות.

אם כתוב על הכונן 320 גיגיה אז הם צריכים לתת לי נפח של 320 גיגה ולא משנה כיצד הם מחשבים לי את זה.

פורסם

אוי ויי, כל יומיים אותו דיון. רשום לך 320 גיגה ביט (לא בייט) זה שאתה לא יודע לחשב זאת זו לא בעיה של יצרני הדיסקים.

עד שאתה שואל על הרדיסקים תשאל על חיבור לאינטרנט.

פורסם

אוי ויי, כל יומיים אותו דיון. רשום לך 320 גיגה ביט (לא בייט) זה שאתה לא יודע לחשב זאת זו לא בעיה של יצרני הדיסקים.

עד שאתה שואל על הרדיסקים תשאל על חיבור לאינטרנט.

וזה שאתה לא מבין כלום בנושא, לא אומר שאתה צריך להראות את זה. אתה מבלבל בין מושגים, אם זה היה ביט היה צריך לחלק את זה ב 8 וזה לא המצב. (לגבי הסיבה האמיתית, אני די בטוח שזה מוסבר בסטיקי בפורום, וגם זה נרשם מקודם). ההבדל הוא בין Gb ל GiB.

פורסם

אל תהיה חצוף YOUSUX. מדובר בדיוק בהבדל שאני אמרתי רק שבכל יחידה יש 1024 ולא 1000, תתחיל להכפיל מKB ותגיע לתוצאה הזו.

פורסם

זה עדיין לא סותר את זה שלא רשום 320 גיגה ביט, כי זה לא נכון (למרות שרשמת את זה ובדיוק אחרי זה "לא יודע לחשב" בביטחון כה רב).

פורסם

צודק, לא שמתי לב שהדגשתי הפעם את הביט ולא את הגיגה (שהקילו,מגה וגיגה נספרות ב1024) זה עדיין לא מצדיק את התגובה שלך.

פורסם

yousux אני מבקש שתשמור על הגישה שלך.. בין אם אתה צודק או לא, זו לא צורת דיבור נאותה.

בכל אופן פותח הת'רד כבר קיבל תשובה ובנוגע לשאלה השניה -התשובה בסטיקי אז הדיון ננעל.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים