עבור לתוכן

מתאם בין SATA/IDE ל USB

Featured Replies

פורסם

שלום.

אני חושב לקנות מתאם בין SATA/IDE ל USB והרד דיסק של 1 TERRA-BYTE בכך אני אוכל:

1. לחבר הרד דיסק למחשב הביתי וללפטופ ואם גודל זיכרון שכזה אני לא אצתרך להעביר דברים מהאחד לשני.

2. לחבר ללפטופ הישן שלי מדי פעם צורב DVD (הוא ישן ואין לו...)

3. לחברה שלי יש לפטופ בלי כונן דיסקים בכלל וזה יעזור לי להתקין לה מערכת הפעלה כאשר יש תקלות למיניהם....

.....

.....

4. כאשר יגיע הזמן ואני אקנה מחשב ביתי חדש בעל חיבור SATA אני כניראה אחבר את ההרד דיסק עליו.... (למחשב הנוכחי יש חיבור IDE ואני מדליק אותו רק לסרטים..)

אם יש אנשים שמבינים, האים כדי לי לקנות מתאם שכזה והרד דיסק שכזה, אז אשמח לתגובה... אני קראתי פה בפורום שמישהוא חושב שנהרסו לו 3 הר דיסקים בגלל מתאם שכזה... אז אם יש לכם ניסיון, תענו לי בבקשה....

פורסם

BARHANIN - החבר ביקש מתאם - אז למה להתחכם ותפור לו דיסק קשיח חיצוני?

להלן מתאם שמצאתי אותו מאוד יעיל ומועיל

http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=PDUSBTOSATAANDIDE

תהנה,

גבריאל

הבן אדם מסובך הוא רוצה בקיצור של כל ההודעה שלו כונן חיצוני פשוט הוא לא הסביר את זה טוב..

והמתאם שהצעתה לו עולה 77 שקל עם דיסק קשיח חיצוני שהוא רוצה לקנות זה יגיע ליותר ממה שהצעתי לו

פורסם
  • מחבר

שלום שוב.

אני לא רוצה לקנות הרד דיסק חיצוני אם חיבור USB בלבד ולקנות אחד אם חיבור SATA בנוסף נורה מייקר אותו.

אני רוצה שיהיו לו חיבור SATA כדי שאוכל בעתיד לחבר אותו למחשב הבא שאני אקנה, USB הוא חיבור איתי יותר ולא ארצה להשתמש בו.

יש לי מחשב ביתי נורה ישן שאני כמאת ולא נוגע בו, אני מדליק אותו רק בשביל לראות סרטים, ובדרך כלל אני משתמש בלפטופ.

המתאם הזה יעזור לי לא רק בחיבור ההרד דיסק אלה גם חיבור הצורב DVD ללפטופ, ועוד כמה דברים שרשמתי למלא. לכן הוא הפיטרון המושלם בשבילי, רק חשוב שהוא לא יקלקל את ההרד דיסק כי הוא החלק היקר בכול הסיפור. חבר שלי משתמש ב "קומבינה" שכזו כבר שנתיים.

בכול מקרה הזמנתי מתאם שכזה... תגידו לי משהוא נוסף, אם אני אשאיר את ההרד דיסק ככה סתם בלי קופסה בחוץ, יכול להיות לו נזק כל שהוא ?

חובה שיהיה לו מארז כול שהוא ? או שאני יכול להשאיר אותו במקום קבוע מחובר למתאם שלו ?

פורסם

לא חייב קופסה אבל חשוב שהוא לא יזוז בטעות.. תמקם אותו כמו שצריך אם הוא מתוכנן לשבת בחוץ זמן רב.

פורסם

לא חייב קופסה אבל חשוב שהוא לא יזוז בטעות.. תמקם אותו כמו שצריך אם הוא מתוכנן לשבת בחוץ זמן רב

שלום שוב,

מטיבם של מתאמים כגון אלה מטרתם היא לא להוות חיבור קבוע

דיסק קשיח שיושב על השולחן לא מוגן - סופו של דבר יפול או ישתה מיץ גזר... וזה לא יעשה לא טוב

קח ההתקן, סיים העברת המידע, נתק התקן ושימו במקום בטוח

כל טוב,

גבריאל

פורסם

אני מסכים אבל אם מסיבה כלשהי הוא רוצה שהדיסק יהיה מחובר באופן קבוע אז שימנע מלפגוע בו בין אם ע"י תזוזה ובין אם ישפך עליו מיץ גזר. :)

פורסם
  • מחבר

טוב תודה רבה לכולכם, אפשר לסגור את הדיון...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים