פורסם 2009 בפברואר 1416 שנים היי למישהו יש את השם משתמש והסיסמא של האינטרנט שלי ובמקרא הוא חבר שליאז השאלה שלי היא שכשהו מתחבר זה יכול לעשות משהו לאינטרנט שלי ? יש לו תשתית של 1.5mb והמהירות שלי היא 5מגה אני יכול להדפק מיזה שהוא גולש ? או שבזק יכולים לעשות לי משהו בגלל זה ?
פורסם 2009 בפברואר 1416 שנים חלק גדול מספקיות האינטרנט לא מאפשרות חיבור כפול בו זמנית על שם משתמש אחד. אם זה בכל זאת עובד אני יודע באילו ספקיות אתה לא נמצא אם זה עובד בכל זאת לא נראה לי שאתה בסכנה כל שהיא ומי שלא סגר את הפרצה הזאת גם לא עוקב אחריה.
פורסם 2009 בפברואר 1416 שנים מחבר אני בבזק בינלאומי זה מוזר אני מחובר דרך ראוטר ודיברתי איתו בטלפון ואמרתי לו שינסה להתחבר והוא הצליח להתחבר ולגלוש בזמן הזה לא בדקתי אם יש לי אינטרנט אבל כל הנורות בראוטר היו דולקות כמו שצריך ויש לי עוד בעיה לפעמים אני פותח תדפדפן ואין אינטרנט ואני צריך לפתוח אותו כמה םעמים עד שהוא מצליח לגלוש יש למישהו מושג למה זה קורה ?
פורסם 2009 בפברואר 1416 שנים לא יקרה שום דבר, אבל ברגע שאחד ממכם יתנתק ויתחבר השני כבר לא יוכל להתחבר.אתה יכול ליהיות מחובר רק פעם אחת עם כל יוזר.יכול ליהיות שהייתה איזשהי טעות שכן אפשרה לכם פעם אחת להתחבר פעמיים, אבל זה לא יעבוד עוד פעם.
פורסם 2009 בפברואר 1416 שנים למה להיות פסימי ? יצא לי הרבה פעמים להגיע לבית של חברים, שלא יודעים את הפרטי התחברות שלהם, להגדיר חייגן של 012, ולגלוש בלי בעיה עם היוזזר שלי (בזמן שהאינטרנט פעיל ומתפקד בבית)
פורסם 2009 בפברואר 1416 שנים מחבר תודה על התגובות לפעמים אני פותח תדפדפן ואין אינטרנט ואני צריך לפתוח אותו כמה פעמים עד שהוא מצליח לגלוש יש למישהו מושג למה זה קורה ?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.