פורסם 2009 בפברואר 1416 שנים שלום לכולםאז קודם אני יציין שאני עם בזק+בזק בינ"ל בחבילה של 4M ומשתמש במע' הפעלה XPאני מחובר לאינטרנט באמצעות מתאם רשת שמקשר אותי לראוטר שנמצא במחשב אחר.בזמן האחרון יש איטיות נוראית בגלישה/הורדה במחשב שלי , אבל לא במחשב שגולש ישירות עם הראוטרלדפים לוקח זמן רב לעלותגם כשאין אצלי הורדות או במחשב השנירציתי לדעת מה יכולה להיות הבעיה? תודה רבה
פורסם 2009 בפברואר 1516 שנים אחי למלא אנשים יש בעיות איטיות בימים האחרונים עם 014 נראה לי שכרגיל צריך פשוט לחכות בסבלנות ...
פורסם 2009 בפברואר 1716 שנים לחכות ל ?לנס אולי..האינטרנט של בזק בינלואמי הפך להיות ירוד ביותר אי אפשר לנצח אפילו רבע מהחבילה עליה משלמים..
פורסם 2009 בפברואר 1816 שנים בזק בינלאומי פשוט בושה , התחילו עם traffic shaping על usenet , אני מוריד מgiganews ב 100 kbps במקום 5 Mbps.
פורסם 2009 בפברואר 1816 שנים מחבר האמת שציפיתי ואפילו חיכיתי לזה..זה היה רק עניין של זמן עד שזה יגיע...אבל אני מניח שאין לי אפשרויות אחרות בינתיים..וגם על אורנג' אין ממש חוות דעת עדיין..
פורסם 2009 בפברואר 1816 שנים גם לי זה קרה,פתאום הגלישה ומהירות ההורדה ירדו פלאים.. התחברתי ל 013 בלי התחייבותוהופתעתי לטובה אני מוריד וגולש על המקסימום גם בביטורנט,אם אין התחייבות אין טעם לחכות עם זה..
פורסם 2009 בפברואר 1816 שנים גם אנייייייייייי בוחרת ב014.....חחח סתם..בקיצר אני גם ב014, ואפילו התקשרתי אליהם אתמול לשאול למה לעזאזל האתרים פתאום הכל לאטטגם אתרים ישראלים.. שלא לדבר על אתרים בחול !!... בקושי זזואפילו נכנסתי לאתר שלהם לעשות בדיקות מהירות וזה הוריד רק על 70-100... ואני על 2.5....הנציג לא יודע מתקלה ואמר לי רק לרסטרט את המודם.בקיצר אני לא יודע איזה שינויים בזק בינלאומי עושיםאבל ההבטחה של 2.5 מגה, או כל חבילה אחרת, זה כניראה רק מהאתר שלהם התפעולי לבדיקת מהירות הורדה ותו לא.
פורסם 2009 בפברואר 1916 שנים האם האיטיות רק בשעות בערב??תבדוק מהירות בזמנים שונים לשם השוואהבדיקת מהירות:showip.co.il
פורסם 2009 בפברואר 2116 שנים מחבר עד לפני שבוע היה אפשר ממש להרגיש את ההבדלים בין יום ללילה...מאותו אתר הייתי מוריד בימים ב500 ובערב מגרד את ה50 מלמטה..עכשיו זה כבר ביום וגם בלילה ..והאתר הזה של הבדיקה שנתת לא במיוחד אמין :"רוחב הפס שלך לפי הבדיקה הוא12.29 Mbps מה שאומר שאתה יכול להוריד במהירות של 1.54MB/sec מהשרתים שלנו."
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.