עבור לתוכן

בעיה מחשב ניתקע לפי מה שהבנתי אולי עידכון ביוס ללוח אם

Featured Replies

פורסם

טוב תיראו יש לי את המיפרט הבא

e8400

asus p5ql-e

9800gtx+ zotac

4gb ram

corsiar 550wtt

nzxt tempest

טוב תיראו המחשב ליעפמים ניתקע אבל רק במשחקים זה יכול להיות אחרי 10 דקות אחרי 3 שעות וגם אחרי 10 שעות וזה לא בעייתת היתחממות מעבד במנוחה 35 מאמץ מלא 42 שתי הליבות

כרטיס מסך 40 במנוחה 61 במאמץ מלא

החליפו לי כרטיס מסך ולוח אם וזיכרון ועדיין יש אותה בעייה אז אמרו לי שצריך לעשות עידכון ביוס ללוח אם יש לי את העידכון על המחשב אבל אני לא יודע איך לעדכן אני מפחד ליגרום נזק. אמרו לי לעשות את העידכון משום שהלוח לא מספק מספיק מתח למעבד ושאחרי העידכון הלוח ייתן יותר מתח

פורסם

אם זה לוח חדיש אז זה ממש קל , לאסוס יש תוכנה מובנית בביוס , מה שאתה צריך לעשות זה להוריד את העידכון ביוס מהאתר שלהם , להכניס אותו לדיסקאונקי ולעלות את הביוס , שם ברשימה הסופית מימין יש לך תוכנה בשם ezflash או משהוכזה , תיכנס ושם תבחר את הדיסקאונקי ואת הביוס תעשה פלאש , תקווה שלא תהיה הפסקת חשמל או משהו , אחרי שזה מסיים תוצאי את הבטרייה על הלוח ותחזיר . זהו .

פורסם
  • מחבר

השאלה עם זה הבעייה באמת

תיראה שהפעלית CPUZ אז שאני לא מפעיל שום משחק לא כלום אז יש לי 0.975 voltage ושאני מפעיל משחק אז זה עולה ל 1.056 זה טוב? פשוט במקום אחר אמרו לי שזה נמוך ואני לא מבין איך יש לי ספק כח חזק corsiar 550wtt

פורסם

זה לא קשור , הלוח לא נותן את המתח הנכון למעבד , אם מה שהטכנאים אמרו לך זה נכון אז תעשה עידכון ביוס וזה יסדר את המתח הנמוך למרות שאתה יכול לעלות מתח ידנית גם דרך הביוס.

פורסם
  • מחבר

אבל אצלי בביוס זה מוגדר על AUTO

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים