עבור לתוכן

[שאלה] בקשר למסך T200 , יש יותר משתלם/עדיף/טוב ממנו ואפילו בפחות כסף? 850 שקל?

Featured Replies

פורסם

כותרת , שימוש זה למשחקים כבדים .. הכרטיס מסך יהיה 4870HD 1GB , פשוט אמרו לי שהוא סתם יקר ולא משתלם!

אמממ זה באמת ככה , תוכלו להביאי לי מסך עד 850 שקל , 20 אינץ'? ושיראו בו פשוט מצויין?

כי אני רוצה שהכרטיס מסך יהיה מתאים לו ממש!

שלא תגידו לי להחליף ל 512MB , כי כבר שאלתי מיליון פעם אנשים אמרו לי שכדי ללכת על ה 1Gנ בגלל שלאט לאט המשחקים מתחילים לדרוש יותר מ 512 Mנ בכרטיס מסך.

עדיף מסך מפה: www.ksp.co.il

עריכה: ראיתי 2 מסכים ממש יפים שאהבתי , מה אתם אומרים הם אותו מחיר מה שווה לקחת?

‏2053BW 20'' LCD 2ms 1:8000 DVI WideScreen‎ או ‏2043BW 20'' LCD 5ms 1:8000 DVI WideScreen‎ מה ההבדל ביניהם ? והאם ההבדל ביניהם לבין המסך T200 הוא ממש גדול?

פורסם

חייב להיות 20 אינץ' ?

לדעתי זה יהיה הכי משתלם בשבילך - http://www.iqpc.co.il/Home/showItemmenu.asp?id=4677

יש לו גם רזולוציה גבוהה שתנצל את כרטיס המסך כמו שצריך (ככה לא תקנה את גרסת ה - 1GB לשווא).

פורסם
  • מחבר

אוקיי , אממ קצת חורג לי מהתקציב אחי , אבל אני אחושב על זה , אני רוצה שתענו חלי על המסיכם שכתבתי באשכול.

פורסם

ל - 2043 יש ארגונומיה טובה יותר ול - 2053 יש זמן תגובה קצת מהיר יותר, ל - T200 יש עיצוב יפה יותר.

פורסם

ל - T200 יש עיצוב יפה יותר.

:puke: --> דעתי על העיצוב של ה-T200 וכל סדרת ה-T של Samsung.

פורסם
  • מחבר

מבין שלושת המסכים אלה איזה לקחת? שיתן לימגרפקיה טובה ושהישתלב טוב עם הכרטיס מסך ?

פורסם

כולם אותו דבר.

פורסם

לך על ה - BENQ, מה אתה מוצא בסמסונגים האלה ?

:puke: --> דעתי על העיצוב של ה-T200 וכל סדרת ה-T של Samsung.

התכוונתי שזאת הסדרה של סמסונג עם דגש על עיצוב, אותי אישית העיצוב לא מעניין בכלל (אם כי כמה מסכים של HP נראים מצוין...)

פורסם
  • מחבר

לך על ה - BENQ, מה אתה מוצא בסמסונגים האלה ?התכוונתי שזאת הסדרה של סמסונג עם דגש על עיצוב, אותי אישית העיצוב לא מעניין בכלל (אם כי כמה מסכים של HP נראים מצוין...)

אחלה מסך אחי , אבל יש בעיה שאני לא קונה מKSP ... אתה ניכול לימצוא לי גם באותו תקיצב של 850 , פחות יהיה יותר טוב מ KSP?

www.ksp.co.il

פורסם

אין שם משהו טוב במחיר הזה.

פורסם

אחלה מסך אחי , אבל יש בעיה שאני לא קונה מKSP ... אתה ניכול לימצוא לי גם באותו תקיצב של 850 , פחות יהיה יותר טוב מ KSP?

www.ksp.co.il

מה ניסית לומר במשפט הזה?

אתה כן רוצה מסך מKSP או לא? :|

פורסם
  • מחבר

כן אחי מKSP , התכוונתי אפילו בפחות כסף [ שיהיה המסך ] כמובן מKSP זה יהיה יותר טוב , זה מה שהתכוונתי , בקיצור אחי כן אני רוצה אחד טוב משם.

פורסם

מציע לך לברר קודם מי נותן אחריות על המסכים שם.

ומי היבואן של כל מסך ומסך.

פורסם

במקומך הייתי עושה את המאמץ לקנות מ - IQPC במקום, זה שווה את זה.

לא רק המסך יותר טוב אלא גם השירות.

פורסם
  • מחבר

ושמה יש מסך טוב בתקציב הזה?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים