עבור לתוכן

‫ווינדוס לא עולה. עושה ריסטרט אחרי ריסטרט‬

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

אתמולהפעלתי את המחשב ושמתי לב שהווינדוס לא עולה, הוא מגיע למסך הראשון עם התמונה של הXP. זה עולה לשניהנ ואז עושה ריסטרט. אז יש לי את האופציה של SAFE MODE וכ"ו. לא משנה מה עשיתי עדיין זה חוזר ועושה ריסטרט.

הכנסתי את הדיסק של הXP ועשיתי BOOT ממנו. לחצתי על R והגעתי למעין מסך DOS.

ניסתי לפעול על פי זה:

How to Repair the Boot Sector:

If XP won't start it may be due to a damaged boot sector or a missing or corrupt ntldr or ntdetect.com files.

To replace damaged ntldr and ntdetect.com you can copy fresh files from the XP CD using the COPY command. Boot with the XP CD and enter the Recovery Console (as above). At the Command Prompt type the following (where "X" is your CD-Rom drive letter) allowing the files to overwrite the old files

COPY X:\i386\NTLDR C:

COPY X:\i386\NTDETECT.COM C:

To repair a damaged Boot Sector at the command prompt type FIXBOOT and press Enter. Then answer "Y"

לא עבד. עוד פעם עושה ריסטרטים.

עשיתי שוב אותו הדבר בכדי (R בכדי להגיע למסך DOS) והקשתי chkdsk /r ושוב אותו דבר, אני מצליח לראות שנייה מהתמונה של טעינת הXP (עם הפס השחור) ושוב ריסטרט.

מה עושים?

פורסם

שהרכבתי את המחשב במארז החדש בדיוק זה קרה לי (מתי שבחרתי להעלות ווינדוס, ולא את לינוקס שגם לא עבד) הפתרון היה להוציא את 2 הזכורונות ולהחזיר אותם הפוך. כנראה משהו זז שמה.

פורסם
  • מחבר

תדה רבה על התגובה המהירה.

אכן פיתרון מקורי - ניסיתי אך לצערי לא עבד. מה גם שלפני ה"תקלה" לא ביצעתי שום שינוי בחומרה.

פורסם

איזה מוזר אתמול בלילה התעצבנתי על המחשב שלי וכיביתי אותו מאחורה מהספק ...

היום בבוקר אני מפעיל אותו והוא עושה איזה מילויון ריסטים !!!

הוא עשה לי מה שנקרא נקמה מתוקה!!!

לפי דעתי זה או וירוס או הארד דיסק..

היתה לאחרונה בעיה כזאת לחבר שלי שהוא מתקין ווינדוס וכל שבוע המחשב קורס מסיבה לא ברורה.

והסיבה היתה הארד דיסק עיף !!!

פורסם
  • מחבר

ניגשתי למעבדה, התקלה היתה פשוטה מאוד - נגמרה הסוללה של הלוח אם.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים