עבור לתוכן

מסך 22, לא גדול מדי??

Featured Replies

פורסם

היי,

אני משתמש במחשב בעיקר למשחקים וצפייה בסדרות.

אך הישיבה מקרוב - 22 זה לא יותר מדי???

כרגע יש לי 19 של LG(1970HR)

אני רוצה לתת אותו לאבא שלי ולהחליף. חשבתי רק להחליף ל20 אך אני רואה שה22 ממש זולים אך האם זה לא גדול מדי?

פורסם

שמע אני החלפתי לפני שבוע ממסך של 17 אינץ' וזה בסדר לגמרי

זה בהחלט נראה מוזר אחרי שהתרגלתי למסך 17 שלי ... אבל זה בהחלט לא גדול מדיי

לדעתי מעל 22 זה כבר במידה ואתה יחסית רחוק מהמחשב כי זה כבר מתחיל להיות מעוור..

פורסם

ממש לא גדול מדי, אני מת על שלי.

פורסם

קח בחשבון שמסך 22 אינץ רחב יותר ביחס שלו ממסך 17 אינץ, אז ההבדל פחות גדול ממה שאתה חושב.

למשל מסך 20 אינץ' אם אני זוכר נכון הוא בדיוק בגובה של 17 אינץ, רק רחב יותר בצדדים.

פורסם
  • מחבר

אוקיי :)

האם המסכים המומלצים ינואר 2009 בסטיקי הם כולם עם פאנל TN? כי אין לי מושג איזה מסך לקחת

עריכה: אוקיי שמתי לב שכתוב שם שכולם TN אך שווה לקחת מסך 22 עם פאנל TN לא עדיף נגיד להשקיע במסך 20 עם פאנל איכותי יותר? ???

פורסם
  • מחבר

וואו זה יותר ממה שהתכוונתי להוציא

אני מתכוון להוציא על המסך מקסימום 1300 שקל.

תכלס האם יש הצדקה לתוספת מחיר לפאנל שהוא לא TN?

פורסם

לדעתי בהחלט כן.

פורסם
  • מחבר

לדעתי בהחלט כן.

אוקיי אתה יכול בבקשה להסביר למשל כמה הבדלים?

פורסם

בעיקר זוויות צפייה וניגודית אמיתית (סטטית ולא הדינמית שמפרסמים) גבוהה יותר, כמו כן אחידות תאורה טובה יותר.

פורסם

22 זה לא גדול מדי, אני עברתי מ17 CRT ל27 LCD שזה קפיצה מטורפת של 10 אינץ', להכל מתרגלים אחרי שבוע

בקשר לפאנלים, לך לחנות מחשבים נורמלית עם תצוגה של מסכים ותסתכל לבד על המסכים תוכל לזהות את הTN רק לפי שינויי הצבע שלהם בקלות, פאנל TN הוא אולי זול אבל האחרים הם איכותיים יותר ובאמת שמרגישים את זה

פורסם

רוחב של מסך מפריע פחות מגובה, ומשום ש-22" רחב הוא נמוך יותר מה-19" שאיתו אתה היום, אני לא צופה בעיות.

פורסם

היה לי 17" וקניתי 22" לפני חודשיים בערך, ואני מצטער שלא קניתי 24"-27".

פורסם

עברתי מ 17" ל 22" והיתרגלתי לגמרי אחרי יום.

ד"א, ההבדל באורך בין 17 ל 22 הוא כמעט זניח, משהו כמו 3 ס"מ, ההבדל הרציני הוא ברוחב...

פורסם

לגבי הגודל אין לך מה לדאוג. אני עם 22" ומתרגלים לזה יופי.

לגבי סוגיית הפאנל שזה קטע קצת יותר בעייתי: כדאי לך לחפש חנות עם תצוגה סבירה ופשוט להשוות בין מסך בעל TN למסך בעל פאנל איכותי יותר (IPS/PVA)

אני אישית הייתי עם S-PVA (מסך 2007FP של דל) ואז עברתי ל22" TN (סמסונג 2253BW) ואני אשקר אם אני אגיד שאין הבדל. הצבעים של הדל הרבה יותר יפים, אמיתיים וחיים (גם מדוייקם) מזה של הסמסונג, זוית צפיה רחבה יותר, וכמובן גם הניגודיות (כנראה שזה מסביר את עניין הצבעים שהזכרתי קודם)

אז כדאי לך לבחון את 2 הסוגים, לראות עד כמה אתה שם לב להבדל ואם אתה מוכן/שווה לך לשלם את ההפרש בשביל לקבל את הטוב יותר.

בהצלחה :xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים