עבור לתוכן

צריך המלצה לכ' מסך 2.4K

Featured Replies

פורסם

לנעול

פורסם

תוסיף את התקציב לכותרת ומפרט מלא להודעה הראשית.

פורסם
  • מחבר

.

פורסם

או קי, אני אוסיף תקציב לכותרת אבל מה זאת אומרת להוסיף מפרט מלא... אתה מתכוון את כל מפרט המחשב.......לא שיש לי בעיה, סבבה. אבל כן?

תקציב בכותרת

ובהודעה תרשום את מפרט המחשב המלא.

אני חושב שב-2400 שקל לכרטיס מסך זה מבוזבז, 1200 שקל על כרטיס מסך ואת ההפרש אתה יכול להשקיע בלוח יותר טוב, דיסק קשיח גדול יותר וכו...

פורסם
  • מחבר

.

פורסם

מה שהתכוונת אליו בתור הטכנולוגיה החדשה זה הכרטיס של אינטל שממש לא יוצא בקרוב אז אפשר לשכוח ממנו.

בתקציב הייתי הולך על ה - HD4850X2 אם אין לך בעיה עם כרטיס רועש יחסית וארוך מאד (צריך לוודא אם הוא נכנס ב - ANTEC 300).

לינק - http://www.p-see.co.il/product.asp?productid=1344

זה כמובן בתנאי שאתה תלך על מסך שתומך ב - 1920X1200.

פורסם
  • מחבר

.

פורסם

הקירור יעיל מאד ולכן אין שום בעיית חום, אבל המאווררים פועלים על RPM גבוה למדי ועל כן רועשים יחסית.

פורסם
  • מחבר

.

פורסם

הכרטיס הזה עדיף ברוב המקרים על ה - GTX 285 (למרות שהם צמודים בכמה משחקים ואפילו עם יתרון מסויים ל - GTX 285) וגם זול ממנו בלפחות 200 ש"ח.

והפרש הביצועים בינו ל - HD4870X2 גם כן לא גדול במיוחד ואחרי OC מצתמצם עוד יותר (הכרטיס אוברקלוקר טוב לעומת ה - HD4870X2 שלא זז כמעט ב - OC), ה - HD4870X2 ממש לא שווה תוספת של 700 ש"ח.

זו בהחלט היתה הבחירה שלי במקומך (אם הייתי יודע שהוא יירד כל כך במחיר היייתי מחכה חודש ולא קונה את ה - GTX 260 OC שקניתי).

לא ידוע לי כרגע על ירידות מחירים אבל יש שמועות מסויימות שהכרטיסים של NVIDIA יירדו במחיר.

פורסם

היה רשום פה בפורום חדשות שברבעון השני של 2009 יצא כרטיסי מסך חדשים של אנוידיה

אני מניח שמתי שהם יצאו הכרטיסים הנוכחיים יוזלו ..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים