עבור לתוכן

קוד תקלה 31 בויסטה

Featured Replies

פורסם

במנהל ההתקנים מופיעים לי על ארבעה מתאמי רשת משולשים ברקע צהוב עם סימן קריאה שחור במרכזן ובמאפיינים מצויין קוד 31 שאומר שחלונות לא יכול לטעון את הדרייברים הנחוצים.יש לי ויסטה פרימיום והדגם הוא acer 5630g.איך ניתן לפתור זאת .?

פורסם
  • מחבר

למה יש לך ארבע מתאמי רשת?

[/quote

יש לי ששה מתאמים.מתוך ארבעת הבעייתים שניים זהים:adapter 6t04 ועוד אחד שקשור למיקרוסופט עם סולמית 13 .לא לא יודע איך זה. בנוסף לפתרון הבעיה הזו אני רוצה לדעת איך מומלץ לשמור את הקבצים שלי במקרה של פרמוט?

לא יודע אם זה קשור לזה אבל מדי פעם המחשב נתקע לגמרי ורק כיבוי דרך כפתור הכיבוי עוזר אבל כשמדליקים שוב מופיעה הודעה שוינדוס לא נסגר בהצלחה.

פורסם

אין שום צורך לצוטט תגובות מאליך.

מה שתאה מדבר הם לא המתאמי רשת אלא פרוטוקלים ככל הנראה ולכן צריך להתייחס לכל אחד בנפרד.

6to4 הוא בכלל פרוטוקול אנקפסולציה של IPv6 ל IPv4 בויסטה ולא אמור להפריע לך אם אין לך שימוש בIPv6.

פורסם
  • מחבר

מר מולטיקור הנכבד

אני לא כותב סתם.הם מופיעים מתחת למתאמי רשת ומחוברים אליו בקוים אבל הם ממוקמים שמאלית יותר.כרגע הt6904 מופיע שלוש פעמים אפילו.

בכל זאת לא קבלתי תשובה איך מומלץ לגבות ואיך מפרמטים?

פורסם

הכרטיס רשת מתפקד בסדר? אם כן אז אין מה לתקן.

גם אצלי בקטגוריה של Network adapters יש הרבה דברים כי לי firewire, כרטיס רשת שני בלוח אם, ממשק וירטאולי של vmware, ממש וירטאולי של virtualbox וממשק וירטאולי של hamachi אבל זה לא שצריך להתייחס לכולם באותה מידה לכן כל התקן הוא לגופו ואם תגדיר שהוא יציג לך התקנים נסתרים אז תגלה שיש בכלל פי שתיים התקנים בקטגוריה.

תגבה את כל הקבצים החשובים לך וההגדרות שאתה צריך לתוכנות ותעשה מה שאתה רוצה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים