עבור לתוכן

CoD WaW-לא יכול להתחבר

Featured Replies

פורסם

לא משנה מה ניסיתי כל דבר, הורדתי פאצ'ים, חיפשתי דברים ואני פשוט לא מצליח להתחבר.. כל פעם שאני מנסה זה כותב לי שאין לי את הגרסה הנכונה..

נ.ב

אולי אחרי שאני מוריד את הפאצ'ים אני צריך לצרף אותם איכשהו למשחק? כי הורדתי וזהו (חשבתי שזה צורף למשחק אבל מסתבר שלא..)

מישהו יכול לעזור לי?

פורסם

אתה לא במקום הנכון ולדעתי הדיון ינעל, יש דיון ראשי, ואני מצטרף לשאלה ,למה לא עובד לי ברשת?

התקנתי פאטצ'ים וזה לא עובד, המשחק שלי מקורי לחלוטין, אבל הוא לא מזהה את השמות של השרתים שאני מכניס לו..מוזר מה זה יכול להיות?

פורסם

בדקו את האנטי וירוס \ פיירוואל

פורסם
  • מחבר

טוב תודה

עריכה: לא. בדקתי את ה-Nod32 ואת הFirewall, ועדיין אי אפשר להתחבר..

פורסם

אתה לא במקום הנכון ולדעתי הדיון ינעל, יש דיון ראשי, ואני מצטרף לשאלה ,למה לא עובד לי ברשת?

התקנתי פאטצ'ים וזה לא עובד, המשחק שלי מקורי לחלוטין, אבל הוא לא מזהה את השמות של השרתים שאני מכניס לו..מוזר מה זה יכול להיות?

אם יש לך משחק מקורי אז למה את מכניס שרתים?.... אל תכניס שום שרת פשוט תעשה את החיפוש באינטרנט (הכוונה במשחק כמובן...) ותיכנס לשרתים עם פינג נמוך.

לגבי ChaoShon, אני חושש שאין לך את המשחק המקורי ולכן אני לא יכול לעזור לך בגלל חוקי הפורום.

פורסם

יש שרתים חוקיים שהם מאוד קרובים ויש שם אנשים שאני מכיר אז למה לא? חוץ מזה שהוא לא מזהה שרתים בכלל, זה מה שאני אומר הוא מזהה כתובות IP וסימני שאלה, ויש לי מקורי, אל דאגה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים