עבור לתוכן

התלבטות בין ראוטרים אלחוטיים של בזק

Featured Replies

פורסם

שלום חברים, קניתי מחשב נייד אז החלטתי לעבור בבית לרשת אלחוטית כדי שאני אוכל להשתמש בו כמו שצריך.

בזק מציעים לי חינם שלוש סוגים של ראוטרים:

Siemens 141s

Asus 604G

Rotal 1025

כאשר הראוטרים של סימנס ורוטל הם חדשים, ושל אסוס מחודש כלומר מישהו לקח והחזיר מסיבה כלשהי, בדקו אותו במעבדה ומצאו שהוא תקין.

השאלה שלי היא איזה מבין השלושה כדאי לי לקחת? או שבכלל כדאי לקנות ראוטר טוב יותר שהמחיר שלו שווה את זה?

חשוב לציין שהשימוש שלי באינטרנט הוא גם בשביל הורדות של טורנטים מה שדורש חיבור למספר גדול של משתמשים בו זמנית, ככה שמה שחשוב לי חוץ מהטווח קליטה זה שהנתב לא יעשה לי בעיות של קריסה בגלל ריבוי התקשרויות.

מקווה שתוכלו לעזור לי עם זה, תודה, אלמוג.

פורסם
  • מחבר

טוב, מה עם Edimax BR-6524 או נתבים אחרים מ KSP ? (החנות ליד הבית שלי), יש משהו שאתם ממליצים אליו?

פורסם

הראוטר של אסוס בטח שלי חחח.. החזרתי אותו כי הוא תנור !!!! תתרחק ממנו. הסימנס הכי נורמלי ועושה את העבודה... מדי פעם יש ניתוקים לא ברורים אבל אין מה לעשות, בשביל משהו שלא עולה כסף זה טוב.

פורסם

יש לי רוטל עם עידכון פירמוואר אחרון ובחיים לא עשה בעיות אז לך עליו

או משהו אחר בחנות אבל מה אכפת לנסות חינם...

פורסם

לדעתי הציודים האלה שאתה מקבל "בחינם" לא שווים הרבה

הייתי אצל מישהו שיש לו נתב וכרטיס אלחוטי שקיבל מנטויז'ן. מרחק של 5 מטר וקיר אחד יש לו בעיות קליטה. כל כמה ימים הוא מתקשר לתמיכה . אי אפשר לעזור לו.

יש מישהי עם בעיה דומה בבזק . בסוף אחרי שלא ירדה מהם הסכימו לסלול לה קו לחדר השני . עכשיו עובד מצויין אבל זה לא אלחוטי..

הציוד של אדימקס די טוב. יש להם תמיכה טובה של היבואן פיקוק.

פורסם

יש לי את הASUS וSIEMENS

את הASUS מתחממם מאוד.

SIEMENS כמו שאמרו לעיל, הוא בסדר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים