פורסם 2002 בפברואר 1723 שנים אתמול עמלתי רבות על חתימה חדשה שמתי אותה ורק שניים הגיבו, מה דעתכם?החתימה צוירה ביד ע"י *DarK~NaF* ועובדה על ידי ב-PHOTOSHOP.
פורסם 2002 בפברואר 1723 שנים מחבר גדולה מדי.הגזמת!... היא אותו גודל כמו הקודמת שלי רק תמונה ולא טקסט.
פורסם 2002 בפברואר 1723 שנים מחבר הבחורה מוכשרת... הצבעים בהירים מדי, עוד שניה ואיאלץ לשים משקפי שמש.תוריד קצת את הבהירות ;D
פורסם 2002 בפברואר 1723 שנים u're asking for the impossible מדובר כאן ב XJ500T... אחד מבין המסכים החשוכים ביותר בעולם. אני על 100% ב Contrast & Brightness ואי אפשר אפילו לצפות בסרט DVD מסכן כמו שצריך בלי לסגור את כל האורות. שטויות... בקרוב ה CTX PR960F
פורסם 2002 בפברואר 1723 שנים מחבר u're asking for the impossible מדובר כאן ב XJ500T... אחד מבין המסכים החשוכים ביותר בעולם. אני על 100% ב Contrast & Brightness ואי אפשר אפילו לצפות בסרט DVD מסכן כמו שצריך בלי לסגור את כל האורות. שטויות... בקרוב ה CTX PR960F מצבי לא טוב משלך. :-/
פורסם 2002 בפברואר 1723 שנים שמעי נאפי - את מוכשרת מאוד ואני מעריך אותך מאוד (אני יודע כמה זה מעצבן לעצב/לערוך דברים יפים)!אבל רק דבר אחד - נדבקת קצת לקטע עם האותיות המסוגננות!עדיין זה ממש יפה - ואני גאה בך!באהבה... :-*
פורסם 2002 בפברואר 1723 שנים בלי זילזול או משהו -הצבעים ממש לא הולכים ביחד...פשוט בחירה לא טובה.ובקשר לכתב - אישית אני מעדיף גרפיטי... 8)
פורסם 2002 בפברואר 1723 שנים שמעי נאפי - את מוכשרת מאוד ואני מעריך אותך מאוד (אני יודע כמה זה מעצבן לעצב/לערוך דברים יפים)!אבל רק דבר אחד - נדבקת קצת לקטע עם האותיות המסוגננות!עדיין זה ממש יפה - ואני גאה בך!באהבה... :-*כן.....כל אחד ושגעונותיו.....זה היה גם בשחור כסוף לפני שזה שונה......
פורסם 2002 בפברואר 1823 שנים דאם דעתינו באמת חשובה ? זה בהחלט משאיר אותך בעלת התואר "החתימה המסוגננת ביותר" :smoke: קבלי חח
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.