עבור לתוכן

T220P VS T220

Featured Replies

פורסם

לפי מה שאני הבנתי, אתה גיימר יותר מאשר צופה סרטים, אז די נראה שעדיף לקחת את הT220 שמשמעותית יכול לעזור לך בנוגע למשחקים.

אולי אני אשקול גם לקנות את הT220 (אני לא רוצה את הP כי הוא די נותן יתרון רק לסרטים וסדרות וזה לא באמת מה שחשוב לי. ולך זה חשוב?) רק השאלה היא האם הכרטיס מסך HD4870 512 MB יוכל לעובד עם המסך הזה בצורה מושלמת או שהוא יתאמץ יותר מדי וישרף\יתאבד\יזעק לרחמים\ירעיש כמו טרקטור (כן הגזמתי (: )

החיסרון שהוא די משמעותי לי במסך הוא שאין יציאת HDMI. אוף.

יש לי T220 וה8800GT שלי מסתדר עם כל המשחקים בינתיים ברזולוציה שלו, ככה ש4870 יסתדר בלי בעיה.

ולכל אלו שאומרים שה-T220P הוא בונוס בFHD זה בולשיט, לא מבחינים בהבדלים אלא אם אתם צופים במרחק של 5 ס"מ.

ה-FHD אצלי (שזה בעצם DOWN SCALE ל1680X1050) נראה ממש חד במסך.[br]פורסם בתאריך: 15.02.2009 בשעה 20:18:03

לפי מה שאני הבנתי, אתה גיימר יותר מאשר צופה סרטים, אז די נראה שעדיף לקחת את הT220 שמשמעותית יכול לעזור לך בנוגע למשחקים.

אולי אני אשקול גם לקנות את הT220 (אני לא רוצה את הP כי הוא די נותן יתרון רק לסרטים וסדרות וזה לא באמת מה שחשוב לי. ולך זה חשוב?) רק השאלה היא האם הכרטיס מסך HD4870 512 MB יוכל לעובד עם המסך הזה בצורה מושלמת או שהוא יתאמץ יותר מדי וישרף\יתאבד\יזעק לרחמים\ירעיש כמו טרקטור (כן הגזמתי (: )

החיסרון שהוא די משמעותי לי במסך הוא שאין יציאת HDMI. אוף.

יש לי T220 וה8800GT שלי מסתדר עם כל המשחקים בינתיים ברזולוציה שלו, ככה ש4870 יסתדר בלי בעיה.

ולכל אלו שאומרים שה-T220P הוא בונוס בFHD זה בולשיט, לא מבחינים בהבדלים אלא אם אתם צופים במרחק של 5 ס"מ.

ה-FHD אצלי (שזה בעצם DOWN SCALE ל1680X1050) נראה ממש חד במסך.

• תגובות 54
  • צפיות 5.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

איך מפעילים את מנגנון ה OVERDRIVE ב T220P

פורסם

אין מנגנון overdrive ב-T220P.

פורסם

יש מנגנון OverDrive ב-T220P.

אפשר להפעיל אותו דרך Control של החברה של הכרטיס מסך שלך או דרך הכפתורים של המסך בצד-מומלץ דרך ה-Control Center.[br]פורסם בתאריך: 20.02.2009 בשעה 09:52:40

כשתכנס לשמה יהיו לך שלושה אפשרויות-Low-Medium-High -- עדיף להפעיל על Medium כי ב-High יש טשטושים במסך והתמונה מתחרפנת מדי פעם במשחקים.
פורסם

T220P הוא מסך TN עם זמן תגובה מוצהר של 5ms, וככזה אין לו מנגנון RTC, המכונה גם בשם overdrive.

לא יודע אם יש אפשרות כזו בתפריט, ולא יודע מה היא עושה, אבל RTC היא לא מפעילה. אחרת היו משווקים אותו כמסך 2ms.

פורסם

איך מפעילים את הoverdrive בT220 הרגיל? הדרייברים של ATI עושים לי בעיות כל פעם שאני מנסה דרכם.

פורסם

שלום לכולם קודם כל.

חייב לומר ששיגעתם אותי ולא הגעתי לשום מסקנה בסוף איזה מסך לקנות :-)

אני מחליף מסך 17 אינץ CRT עגול (שעובד עדיין פרפקט מיליון שנה)

השימוש העיקרי שלי הוא תיכנות : visual studio וכאלו...צריך לפתוח מיליון חלונות ושיראו משהו

אבל גם משחק לפעמים במשחק גוזל הזמן (world of warcraft) שהלוואי והייתי מוחק כבר מהמחשב :-)

אז בהנתן נתונים אלו, מה הייתם ממליצים? את הP או לא.

נ.ב: כרטיס המסך שלי הוא 9600XT Radeon 256mega שזה כנראה ענתיקה בפני עצמה.(אבל עדיין עובד יפה ב WOW דרך אגב)

האם אני אצטרך לשדרג אותו או שהוא עדיין יעבוד לי.

תודה לעונים.

פורסם

אהלן אהלן גם אני הייתי ממשתתפי הדיון הזה ...

בגדול אני כבר מחכה לתחילת מרץ (ממש בפתח) עם בטח ירידת מחירים בבאג.. (יוצא להם קטלוג של חודש מרץ שבטח המחירים שם יהיו נמוכים יותר מהיום).

אם לא אז לא בכל מקרה אני קונה בתחילת מרץ את הT220 לא את ה P ???

במיוחד למחשב שלך !!!

עם כרטיס מסך יותר עלוב משלי (בלי להעליב).

בשבילך אני ממליץ רק וחד משמעית לקחת את הT220 הרגיל .

הרזולוציה הטבעית של המסך תהיה יותר טובה בשבילך וFHD לא יעבוד אצלך טוב .. וגם ככה תראה הכל קטן !!

פורסם

אמורה להיות ירידת מחירים במרץ?

באג הם לא הכי יקרים שיש?

פורסם

שמע תמיד יש ירידת מחירים השינוי הכי משמעותי במחיר מתבצע כל חודש בבאג לדוגמא ואז כל הרשתות הקטנות מתאימות את עצמן למחיר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים