עבור לתוכן

T220P VS T220

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

למה שזה לא יתן ? אני ישחק עם רזולוציה יותר גבוהה וידוע שהגרסא של ה1GB טובה דיי משמעותית מ512

• תגובות 54
  • צפיות 5.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

יש לחבר שלי את המסך ואני ממש לא הייתי ממליץ עליו.... אם אתה רוצה להחליץ ל-1680X1050 המסך הופך להיות מאוד מטושטש...

פורסם

מישהו יודע האם המסך 6600GT AGP תומך בכלל במסך הFHD .. t220p

כן.

פורסם
  • מחבר

יש לחבר שלי את המסך ואני ממש לא הייתי ממליץ עליו.... אם אתה רוצה להחליץ ל-1680X1050 המסך הופך להיות מאוד מטושטש...

אבל אין סיבה להחליף ל1680X1050

פורסם

מנצל"ש (בהוראת ההנהלה),

אני חושב בזמן הקרוב להחליף למסך 22", בעיקרון בהתחלה חשבתי על ה T220P, אבל אחרי שחיפשתי וקראתי כאן מה אתם אומרים התחלתי לחשוב קצת אחרת...

מה ש"הפחיד" אותי זה שבשימושים רגילים הרזולוציה שלו כל כך גבוהה שרואים את כל האייקונים והכתב בקטן מאד.

השימושים שלי במחשב הם בעיקר שימושים יומיומיים, סרטים (שבגללם בכלל חשבתי על מסך FHD) , ומשחקים.

אשמח להארות שלכם לגבי זה (בעיקר למי שיש מסך FHD והתנסה גם במסך בעל רזולוציה רגילה).

תודה.

פורסם
  • מחבר

מנצל"ש (בהוראת ההנהלה),

אני חושב בזמן הקרוב להחליף למסך 22", בעיקרון בהתחלה חשבתי על ה T220P, אבל אחרי שחיפשתי וקראתי כאן מה אתם אומרים התחלתי לחשוב קצת אחרת...

מה ש"הפחיד" אותי זה שבשימושים רגילים הרזולוציה שלו כל כך גבוהה שרואים את כל האייקונים והכתב בקטן מאד.

השימושים שלי במחשב הם בעיקר שימושים יומיומיים, סרטים (שבגללם בכלל חשבתי על מסך FHD) , ומשחקים.

אשמח להארות שלכם לגבי זה (בעיקר למי שיש מסך FHD והתנסה גם במסך בעל רזולוציה רגילה).

תודה.

על זה בערך אנחנו מדברים כבר 4 עמודים ועדיין אף אחד לא מסוגל להביא תשובה.. כנראה שזה באמת טעם אישי ותאמין לי לא רק פה 4 עמודים עברתי גם עמודים בגוגל על הנושא הזה ולא מצאתי תשובה -.-

בכל מקרה אני עדיין שואל, מה עדיף HD4870 1GB/260GTX 896MB

על T220 או T220P

השאלה זה לא איזה כרטיס מסך עדיף, אלא על איזה מסך זה יהיה יותר טוב

פורסם

תמצא מקום שיש בו את המסך בתצוגה ותראה אם האייקונים והטקסט לא קטנים מדי בשבילך ואם אין בעיה אז ה - T220P עדיף כמובן.

פורסם

בכל המוקומות יש את הt220 ואין בשום מקום T220P בתצוגה !!!!

איזה באסה !!!

חלס רואים בt220 מעולה יש הבדל של 70 ש"ח רק אותו תרגישו וזה יהיה בכיס !!

שבת שלום !!

פורסם
  • מחבר

תמצא מקום שיש בו את המסך בתצוגה ותראה אם האייקונים והטקסט לא קטנים מדי בשבילך ואם אין בעיה אז ה - T220P עדיף כמובן.

אחי אתה לא מבין את השאלה שאני שואל כבר שבועיים

אין לי בעיה עם התצוגה, שאלתי איזה 15 אנשים 13/15 מרוצים

הבעיה זה עם הכרטיס מסך, הרי 1GB/896MB יתן ביצועים יותר טובים מבחינת רזולוציה ועוד פרטים אולי קטנים אבל עדיין על T220P מאשר T220?

השאלה זה על מה HD48701GB או GTX260 216C יתנו ביצועים יותר טובים על T220P או T220 בהנחה שאין לי בעיה עם הרזולוציה הגבוהה..

תודה מראש ובבקשה תענו לי על זה זה מה שאני מנסה להבין כבר מלא זמן

פורסם

כבר עניתי לך בדיון השני...

לך על ה - T220P ותסגור עניין.

פורסם
אחי אתה לא מבין את השאלה שאני שואל כבר שבועיים

אין לי בעיה עם התצוגה, שאלתי איזה 15 אנשים 13/15 מרוצים

הבעיה זה עם הכרטיס מסך, הרי 1GB/896MB יתן ביצועים יותר טובים מבחינת רזולוציה ועוד פרטים אולי קטנים אבל עדיין על T220P מאשר T220?

השאלה זה על מה HD48701GB או GTX260 216C יתנו ביצועים יותר טובים על T220P או T220 בהנחה שאין לי בעיה עם הרזולוציה הגבוהה..

תודה מראש ובבקשה תענו לי על זה זה מה שאני מנסה להבין כבר מלא זמן

בהנחה שאתה תשחק על מקסימום רזולוציה בשני המסכים

ברור שעל ה T220 שני הכרטיסים יראו ביצועים טובים יותר בגלל הרזולוציה הנמוכה...

פורסם

יש לי את ה-T220P ורואים חלק ברזולוציה 1920 על 1200--בשני המסכים אין עיוותים בתמונה, אז אל תתחילו להמציא בעיות של המסכים.

פורסם

יש לי את ה-T220P ורואים חלק ברזולוציה 1920 על 1200--בשני המסכים אין עיוותים בתמונה, אז אל תתחילו להמציא בעיות של המסכים.

קראת רק את הדף האחרון והחלטת להגיב נכון ?

תקרא מהתחלה ואחר כך תרשום

כי דובר פה מה יקרה במקרה שתנמיך רזולוציה בשולחן עבודה ואז יראו פחות חד ... (אתה יכול לנסות...)

פורסם

לפי מה שאני הבנתי, אתה גיימר יותר מאשר צופה סרטים, אז די נראה שעדיף לקחת את הT220 שמשמעותית יכול לעזור לך בנוגע למשחקים.

אולי אני אשקול גם לקנות את הT220 (אני לא רוצה את הP כי הוא די נותן יתרון רק לסרטים וסדרות וזה לא באמת מה שחשוב לי. ולך זה חשוב?) רק השאלה היא האם הכרטיס מסך HD4870 512 MB יוכל לעובד עם המסך הזה בצורה מושלמת או שהוא יתאמץ יותר מדי וישרף\יתאבד\יזעק לרחמים\ירעיש כמו טרקטור (כן הגזמתי (: )

החיסרון שהוא די משמעותי לי במסך הוא שאין יציאת HDMI. אוף.

פורסם

לפי מה שאני הבנתי, אתה גיימר יותר מאשר צופה סרטים, אז די נראה שעדיף לקחת את הT220 שמשמעותית יכול לעזור לך בנוגע למשחקים.

אה, לא כל-כך. מעטים ירגישו בהבדל בין 1680X1050 על T220 לבין אותה רזולוציה על T220P כשמדובר במשחקים. מצד שני היכולת לעלות ל-1920X1200 במשחקים שתומכים בכך, ושבהם כרטיס המסך מסתדר הוא בונוס חביב.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים