עבור לתוכן

T220P VS T220

Featured Replies

פורסם

השאלה כמעט הכי נשאלת..

יש מלא אשכולות בכל פורום

אבל מישו מנוסה יכול להגיד לי סופית מה עדיף?? זה ממש לחוץ לי

מלא ביקורות טובות על הT220P אבל יש כמה ניגודיות שאומרות שרואים קטן מידיי והרזולוציה סתם מיותר.. מנצל כרטיס מסך יותר מדיי וכו'

ד"א הכרטיס מסך שלי יהיה HD4870 1GB

• תגובות 54
  • צפיות 5.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אין כזה דבר "סופית" מה עדיף. הכל עניין של העדפות אישיות.

אם קראת את כל הדיונים הרבים, יש לך מספיק מידע כדי להסיק את המסקנות שלך.

פורסם

אני גם מצטרף לאשכול ...

לפני יומיים היה מבצע בBUG אולי עדין יש .. ב1250 t220p +נגן 8 גיגה שהם אומרים ששוה 300 שקל.

באתי לקנות הכל נשמע דיי שווה.

דיברתי עם חבר דקה לפני כשהייתי כבר בחנות והוא אמר לי שלא צריך את הנגן ועדיף את הדגם הt220 ולא הP . בגלל ההבדל של הקצב רענון!

ושבfhd לא יראו טוב וזה מיותר כי גם ככה אם אני אקטין את הרזולוציה כדי לראות גדול יותר אני לא אממש את הFHD.

שאלתי בבאג ולצערי הדגם הרגיל לא השתתף במבצע אז לא קניתי!

כמו שהחבר מעלי אמר הדעות של כולם חלוקות 50/50 ואני ממש שונא את זה כי בסוף יוצא שאני קונה את מה שפחות טוב ומתאים לי.

המחשב שיש לי כרגע ממש לא חדש ויש לו כרטיס 6600gt agp השאלה היא אם הוא תומך בכלל בFHD ???

ודבר אחרון יש אולי מסך אחר שהוא לא סמסונג מומלץ ?

וכמובן תודה לכל העוזרים !!!

פורסם
  • מחבר

השאלה שלי זה יותר אם ברזולוציה של 24 אינץ' עם HD4870 1GB יראו יותר טוב מ22אינץ' עם 512 MB

פורסם

רזולוציה גבוהה יותר מן התסם טובה יותר למשחקים וסרטים.

בכל מקרה מה התקציב שלך ?

פורסם

אבל הכרטיס מסך שלי תומך בזה בכלל ????

פורסם

אני משתמש במסך T220P.

לכל מי שאומר שלא רואים טוב אז אין לו מושג מה הוא אומר-אני משתמש רק ב-1920 על 1200 הרזלוציה הכי נוחה שראיתי.

המחשב עובד חלק אין שום עיוותים בתמונה אפילו בלי שימוש במנגנון OverDrive.

חוץ מזה גם ניסיתי את המסך על פול משחקים כגון Crysis על VeryHigh ועובד חלק בלי עיוותים בתמונה ואני אפילו לא משתמש ב-V-Sync שנחוץ לכל מסכי ה-LCD.

בסרטים המסך ממממממממממש טוב- במיוחד ב-HD1080P-רואים ממש חלק.

יש למסך הזה ממש יתרון בסרטים על ה-T220 כי אתה יכול לצפות בסרטי HD 1080P שאתה לא יכול לראות ברזולוציה יותר נמוכה מ-1920 על 1080-רזולוציה שלא נתמכת ב-T220.

יתרונות של ה-T220:

2MS בשימוש במנגנון OverDrive.

זה היתרון היחידי שמצאתי אצלו.

לפי מה שאומרים ה-T220 מתאים יותר למשחקים מכיוון שיכול להיות שב-T220P יהיו עיוותים בתמונה בזמן משחקים (הבעיה היא שלא בדקו את זה-רק אמרו מה שהם חושביםו)

מקווה שעזרתי.[br]פורסם בתאריך: 13.02.2009 בשעה 13:24:36

דרך אגב-עם הכרטיס מסך שלך לא תהיה לך שום בעיה בלהפעיל משחקים על 1920:1200.

(לכל מי שאמר שזה גדול מדי אז כדאי שתסתכלו מה הרזולוציות הכי טובות לגיימרים-כמה שיותר גבוה אתה יכול לראות יותר פרטים -זה לוקח יותר מאמץ מהכרטיס מסך שלך אבל אם הכרטיס שלך יכול אז אין בעיות)

אני משתמש ב-GigaByte Radeon HD 3870 ואני מריץ MirrorEdge על מקסימום גרפיה - רזולוציה 1920:1200 - אני גם מריץ GTAIV על 1920:1200 אבל על LOW בגלל שאין מספיק זיכרון לכרטיס מסך שלי.... עדיין המשחק עובד על 40FPS ונראה ממש טוב ---- עם הכרטיס שלך רק תדמיין איך אתה תוכל להריץ את המשחקים.

פורסם
  • מחבר

תודה אחי התגובה שלך באמת עודדה אותי

אבל דבר אחד עם GB אני לא מבין, זה נשמע כאילו זה מיותר וזה עוזר רק כדי לשרוד את הרזולוציה וחוץ מזה זה לא עוזר בכלום

פורסם

כן, למה אתה מחפש משהו מעבר ?

ושוב, מה התקציב שלך ?

פורסם
  • מחבר

התקציב למסך זה משו כמו 11XX

לכל המחשב בערך 5300 אין לי תקציב לשפר מסך או כ.מ

פורסם

אישית, אני מעדיף להימנע ממסכי FHD. זה מכריח אותך להשיג רק מדיה ברזולוציה ממש גבוהה, אפילו מדיה ברזולוציה גבוהה יחסית (704X396 או 848X480) לא נראית טוב.

פורסם

הזיכרון של הכרטיס מסך הוא די חשוב למשחקים ובמיוחד ל-GTAIV(שכדי להפעיל אותו על מקסימום הגדרות צריך 2GB-באג רציני במשחק אבל הוא אחד המשחקים החזקים).

הזיכרון בכל מקרה יאיץ לך את המשחקים(במיוחד ברזולוציות גבוהות).

רוב המשחקים בעתיד יצטרכו גיגה זיכרון כדי להפעיל את המשחק על הגדרות גבוהות-אם אתה שואל אם כדאי גיגה או חצי גיגה אז עדיף הגיגה למחיר שלו וגם לביצועים שלו.[br]פורסם בתאריך: 13.02.2009 בשעה 17:00:38

*Scorn*

אם אתה קורא לרזולוציה הזאת גבוהה אז אתה טועה.

כמעט כל הסדרות מגיעות ברזולוציות האלו וגם אז זה לא הכי טוב למסכים גדולים בכללי----זאת הסיבה שכיום יש כזה דבר שנקרא HD והוא באמת נותן הנאה הרבה יותר גדולה בצפיית סרטים.

כל סדרה היום שנותנים להורדה היא HD XVID(בערך ברזלוציה שאתה אומר שצריך מינימום)---וזה שוקל 350 מגה ל-40 דקות ו-170 מגה ל-20 דקות שזה לא כזה נורא להוריד עוד איזה 50-60 מגה כדי לראות באיכות יותר גבוהה.

עדיף לקנות HD עכשיו מאשר לשדרג את זה בעוד שנה שנתיים שה-HD ישתלט על העולם:)

אני כבר ראיתי 5 עונות של סמולוויל עם המסך הזה ואני רואה חלק בלי עיוותים בתמונה ברזולוצית 1920 על 1200(כל פרק באיכות HD XVID שהיא במשקל נורמלי של 350-370 מגה).

אם יש לך טלוויזיה HD אז תסתכל איך רואים שמה-הרזולוציות של הטלוויזיות האלו הם 1920 על 1080 שזאת לא בעיה לשים במסך הזה.

פורסם

אחרי שחפרתי לאנשים פה בנושא הזה בדיוק הלכתי על ה T220 ..

ל T220P יש רזולוציה טבעית גבוהה יותר משל מסך 22 סטנדרטי

מה שאומר שבשולחן העבודה (אם תרצה או לא) זה יראה יחסית קטן ...אבל אולי זה בכלל לא משמעותי כמו שמישהו ענה לך כבר

במשחקים תוכל להוריד רזולוציה ככה שזה לא ממש משנה

בשולחן העבודה אם תוריד ת'רזולוציה זה יראה פחות חד

ככה שפשוט תלך לבדוק בעיניים ואם שולחן העבודה ברזולוציה מקסימלית נראה לך טוב אז תיקח את ה T220P..

אם זה יראה לך קטן מדיי אז תיקח את ה T220 ..

בכל אופן כמו שאמרו פה בסרטי 1080P יהיה יתרון לגרסת ה P

אבל תיקח את הכל בחשבון .. כמה סרטים אתה רואה ? כמה מהם הם סרטי HD 1080P ..

אישית, אני מעדיף להימנע ממסכי FHD. זה מכריח אותך להשיג רק מדיה ברזולוציה ממש גבוהה, אפילו מדיה ברזולוציה גבוהה יחסית (704X396 או 848X480) לא נראית טוב.

קח גם את זה בחשבון ...אני יודע שזה מבלבל בדיוק לפני שבוע הייתי במצב שלך

מקווה שעזרתי..שבת שלום

פורסם

DrStyle :

אתה צריך לחשוב טוב מה אתה רוצה:

מסך שישמש למשחקים בעיקר או מסך שישמש לסרטים למחשב שולחני(ממש נוח להשתמש ב-1920 על 1200) וגם למשחקים(פחות טוב מה-T220).

אם השימוש העיקרי זה משחקים אז אני מציע שתיקח את ה- T220 אם להכל ואתה רוצה HD אז את ה-T220P.

פורסם

.[br]פורסם בתאריך: 13.02.2009 בשעה 17:00:38

*Scorn*

אם אתה קורא לרזולוציה הזאת גבוהה אז אתה טועה.

כמעט כל הסדרות מגיעות ברזולוציות האלו וגם אז זה לא הכי טוב למסכים גדולים בכללי----זאת הסיבה שכיום יש כזה דבר שנקרא HD והוא באמת נותן הנאה הרבה יותר גדולה בצפיית סרטים.

כל סדרה היום שנותנים להורדה היא HD XVID(בערך ברזלוציה שאתה אומר שצריך מינימום)---וזה שוקל 350 מגה ל-40 דקות ו-170 מגה ל-20 דקות שזה לא כזה נורא להוריד עוד איזה 50-60 מגה כדי לראות באיכות יותר גבוהה.

עדיף לקנות HD עכשיו מאשר לשדרג את זה בעוד שנה שנתיים שה-HD ישתלט על העולם:)

אני כבר ראיתי 5 עונות של סמולוויל עם המסך הזה ואני רואה חלק בלי עיוותים בתמונה ברזולוצית 1920 על 1200(כל פרק באיכות HD XVID שהיא במשקל נורמלי של 350-370 מגה).

אם יש לך טלוויזיה HD אז תסתכל איך רואים שמה-הרזולוציות של הטלוויזיות האלו הם 1920 על 1080 שזאת לא בעיה לשים במסך הזה.

יש לי הרגשה שיש לך מושג קצת שגוי בנוגע להגדרה של "HD"

דבר ראשון, 704X396 ו 848X480 אלו רזולוציות שידור נורמליות במדינות מתוקנות, זו רזולוציה שמתאימה לתקן EDTV. הרוב המוחלט של הסדרות בעולם כיום משודר באחת הרזולוציות האלו. אני לא יודע אם אתה מוגבל ל 5-6 סדרות שיוצאות בארה"ב בכל זמן נתון, אבל אישית, אני רואה כמויות שכנראה תתקשה לחשוב עליהן, מכל חור בעולם.

דבר שני- HD מתייחס לכמה תקנים. ביניהם 720p, רזולוציה של 1280X720 ב 24/30FPS וסריקה פרוגרסיבית. מה שאתה מתייחס אליו זה תקן 1080p, אותה סריקה ואותו מספר פריימים לשניה, ברזולוציה של 1920X1080.

תוכן ברזולוציה הזו עם ביטרייט נורמלי שוקל המון. כמה זה המון? פרק ממוצע של סדרה כמו Lost שוקל בסביבות ה 2 ג'יגה. אני לא יודע אם התחביב שלך זה לקנות כל שבוע דיסק חדש של טרה, אבל לי זה ממש לא מתאים.

הפרקים שאתה מוריד ב 350 מגה זה בכלל 640X360, ואם אתה מצליח לראות את הדבר הזה בלי לקבל טיקים בעין (ועוד לקרוא לזה "חלק" ובלי עיוותים) אני מציע שתקבע תור לרופא עיניים, בדחיפות עליונה.

בנוגע לטלויזיות LCD-

הרוב של הטלויזיות שנמכרות בגדלים 32-27" הן טלויזיות ברזולוציה של 1366X768. למה? כי בגדלים האלו, ברוב המקרים לא תראה הבדל בכלל בין 720P ל 1080P, במיוחד אם מרחק הצפיה גדול. את היתרון האמיתי של מסכי Full HD מכל סוג, בין אם מסך מחשב או בין אם טלויזיה, תראה רק אם מרחק הצפיה שלך קצר-

שמדובר על מסך מחשב של 22", אם מרחק הצפיה שלך גדול ממטר/1.2 מטר, אתה יכול להתפלסף כמה שבא לך על האיכות- אבל העובדה בשטח היא שכבר לא ניתן לראות הבדל באיכות.

בנוגע לטלויזיות- זה משתנה ביחס של גודל/מרחק, אבל בכלליות, אם מדברים על 32"- אם מרחק הצפיה גדול מ 1.8-2 מטר, כבר אין הבדל נראה בין 720p ל 1080p.

הייתה פה טבלה שימושית שמישהו עשה שמראה מרחק צפיה ביחס לרזולוציה, ומאיפה עד איפה אפשר בתכל'ס לראות את ההבדלים. אם אני אמצא, אני אוסיף לפה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים