עבור לתוכן

מפרט עד 500 שקל לאחותי הגדולה....(לוחאם-מעבד)

Featured Replies

פורסם

בעיקרון הכותרת אומרת הכל תודה על העזרה

...

פורסם

http://www.pch.co.il/docs/pd-41111553.htm

לוח כולל מעבד דורון 1800.

אני משוכנע שזה זבל רציני.. אבל 500 שקל? ??? תשקול לעלות את התקציב או ללכת על משומש.

ומה לגבי זיכרון? איזה זיכרון יש לה עכשיו? בטח אס די ראם.. ואז זה לא תואם ללוח שנתתי לך.

פורסם
  • מחבר

גבר??? אתה קונה שם באתר הזה??? אני יודע שהוא מקום ש-י בארץ אבל אתה קונה שם כי אני קונה ב זיג-ג

פורסם

בוא אני יסביר לך...

אני לא קונה! ( ;D)

אין לי גרוש! אפילו לא 500 שקל כמו לאחותך. בגלל זה אני פה כל החיים בונה לאנשים אחרים מפרטים.

בקיצור... עצה שלי. שאחותך תישאר עם המחשב הנוכחי שלה.

פורסם
  • מחבר

גבר ממש לא כדאי לך לדעת איזה מחשב יש לה...

ממש ממש לא אז תיזהר במה שאתה שואל

(p 133 mhz )

לא יודע בשביל מה המציאו אותו לול...

פורסם

אז אתה צריך לקנות מחשב חדש.

תגייס 2000 שקל.

הזיכרון לא יתאים.. כלום לא יתאים. והוא ישן ומעפן.

פורסם
  • מחבר

תגייס 2000 שקל.

גבר יש לי מחשב חדש פצצה נאי ממש ממש ממש לא צריך אני אומר

אחותי!!!! מה אתה לא קורא בכל מקרה תודה על העזרה

ועידו אני(היא) נחשוב על זה

פורסם

אתה שם לב שאתה סתם פותח פוסט?! ולא מזיז לך כלום?

נתתי לך לינק ל-PCH עם לוח אם ומעבד כמו שביקשת... אבל אז מה ענית? "מה אתה קונה ב-PCH????"

מה זה קשור איפה אני קונה?! ועכשיו הקטע עם אחותך...

אני יודע שהמחשב לאחותך

אבל אני מדבר אלייך.

וזהו

אתה יכול למות מצידי.. ותפסיק לקרוא לי גבר.

פורסם
  • מחבר

תגייס 2000 שקל.

בונאה חתיכת מנניאק מסכן קודם כל מה אתה אומר שאני צריך לקנות מחשב אם אני אומר שזה לאחותי ואני מדגיש שהתקציב הוא 500 שקל

מה אתה אומר 2000 ומה אתה אומר לי לקנות ועוד משהו שאמא שלך ואתה תמותו מה אתה מתחיל ללכלך ככה ולא קורא לך גבר

זה צורת הדיבור שלי לא יפה לך תתעופף מפה כי זין עליך יא אפס

פורסם

YO PEOPLE CHILL OFF!!!! ESPECIALLY YOU SIXKILLER HE IS JUST TRYING TO HELP YOU!

פורסם
  • מחבר

YO PEOPLE CHILL OFF!!!! ESPECIALLY YOU SIXKILLER HE IS JUST TRYING TO HELP YOU!

אה... זה שהוא רוצה שאני ימות זה עזרה..?

פורסם

סה"כ אמרתי "אתה יכול למות מצידי" זה לא אומר שאני רוצה בזה... אז אל תכניס לי מילים לפה. ;D

אבל באמת שהרגזת אותי. הבאתי לך משהו בתקציב שלך.. ולא התייחסת אליו.. אחר כך המלצתי לך לקנות מחשב חדש כי זכרונות של פנטיום אחד לא יעבדו על הלוח שנתתי לך הם בכלל בחיבור SIMM זה זיכרון אס די ראם מהדור הישן .

אההה גם הכרטיס מסך סביר להניח שלא יתאים. אתה לא יכול לקנות רק מעבד ולוח ולחבר אותם למחשב הישן שלה והכל יפעל.

במקום להגבי כמו בנאדם אתה מתקן אותי שזה לאחותך ויש לך מחשב תותח. לא יכולת פשוט לייחס את זה לאחותך וזהו?! מה הסיפור?!

פורסם
  • מחבר

סה"כ אמרתי "אתה יכול למות מצידי" זה לא אומר שאני רוצה בזה... אז אל תכניס לי מילים לפה. ;D

אבל באמת שהרגזת אותי. הבאתי לך משהו בתקציב שלך.. ולא התייחסת אליו.. אחר כך המלצתי לך לקנות מחשב חדש כי זכרונות של פנטיום אחד לא יעבדו על הלוח שנתתי לך הם בכלל בחיבור SIMM זה זיכרון אס די ראם מהדור הישן .

אההה גם הכרטיס מסך סביר להניח שלא יתאים. אתה לא יכול לקנות רק מעבד ולוח ולחבר אותם למחשב הישן שלה והכל יפעל.

במקום להגבי כמו בנאדם אתה מתקן אותי שזה לאחותך ויש לך מחשב תותח. לא יכולת פשוט לייחס את זה לאחותך וזהו?! מה הסיפור?!

לול יש לה במחשב שלה 512 אס די ראם שלי על כרטיס אחד מהחדשים לא מהישנים הסרח...

וקיצור... מה הקשר שאתה מערב מוות לא יכול להגיד מצידי שתדרוך על חרא???

מצידי שתדרוך על פיפי מצידי שתיפול וירד לך דם בברך את זה לא יכול.?????....???...????

טוב לא משנה קיצור הכרטיס זיכרון ההוא תותחן על וזהו ואולי חשבת שלא סיימתי את הדיון כי זה לא מצא חן בעיניי אבל בכל זאת אמרתי לך תודה...... *********************גבר*********************!!!!!!!!!

פורסם

עקב רמת הדיון הגבוהה ננעל!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים