עבור לתוכן

ריבוי צגים ב- NVIDIA GTX295

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

ואם במקרה של Extend לא רואים וידאו בצג המשני, תהפוך אותו לראשי (primary).

אגב חשבתי שדיברנו על ריבוי צגים כש-SLI פעיל (כשאתה מכבה אותו אתה בהכרח מכבה ליבה \ חצי מכוחו). במקרה הזה חייבים פעמיים DVI.

אבל נכון, אם כיבית SLI - אין חשיבות ל-Connector. אולי אפשר לחבר גם 3 צגים ?

מז"א מכבה SLI ?? אני לא התכוונתי לכבות SLI ולא נגעתי בשום הגדרה כזו. איך אני בודק אם הכרטיס שלי מותקן כמו שצריך ומנוצל במלואו?

וכאשר שמתי את הטלוויזה כ-primary אז הוא העביר את הכל לטלוויזיה והשאיר את שולחן עבודה במסך מחשב נקי. איך מגיע לעשות הגדרה clone ?

תודה.[br]פורסם בתאריך: 21.02.2009 בשעה 22:15:53

תעשה CLONE ולא EXTEND כי ובלי קשר אתה יכול לפתוח מדייה פלייר ולגרור אותו לפיליפס(כאילו שהא הרחבה של שולחן העבודה שלך..)

תנסה ותחזור אלינו D:

איפה אני עושה clone ? וכיצד אני יכול לגרור את ה-VLC לפיליפס?

תודה.

פורסם

תבדוק בלוח בקרה של אנוידיה אם יש clone ב- Display \ Setup multiple displays

אם אתה לא עובד עם Clone (אלא עם Dualview) ואתה גורר סרט למסך משני ולא רואים אותו, אני לא בטוח אם זה מצב לא תקין או מגבלה של XP,

אבל דע לך שבויסטה כן יראו אותו (היתה לחבר שלי עם 8800gtx בעיה דומה והסתדרה כשעבר לויסטה)

בקשר ל SLI - אם אתה מכבה Multi-GPU ז"א שכיבית SLI, זה אותו דבר (אז רק ליבה אחת מתפקדת)

זה אומנם לא רלוונטי אם אתה רק בשולחן העבודה צופה בסרטים, אבל כשאתה מפעיל משחק דאג ש-MultiGPU פעיל !

פורסם
  • מחבר

תבדוק בלוח בקרה של אנוידיה אם יש clone ב- Display \ Setup multiple displays

אם אתה לא עובד עם Clone (אלא עם Dualview) ואתה גורר סרט למסך משני ולא רואים אותו, אני לא בטוח אם זה מצב לא תקין או מגבלה של XP,

אבל דע לך שבויסטה כן יראו אותו (היתה לחבר שלי עם 8800gtx בעיה דומה והסתדרה כשעבר לויסטה)

בקשר ל SLI - אם אתה מכבה Multi-GPU ז"א שכיבית SLI, זה אותו דבר (אז רק ליבה אחת מתפקדת)

זה אומנם לא רלוונטי אם אתה רק בשולחן העבודה צופה בסרטים, אבל כשאתה מפעיל משחק דאג ש-MultiGPU פעיל !

מה שאתה אומר בעצם שבהגדרה זו הכרטיס יתן ביצועים פחות טובים במשחקים? ובבדיקת 3DMARK 06 ? חצי ממה שהוא צריך לתת?

הוא לא נותן לי אפשרות לאופציה של clone אני מנסה דרך nvidia nview desktop manager להגדיר אותו ב-clone והוא בכלל לא נותן לי את האופציה הזו הוא נותן או לפצל או אחד חלק כמו שעכשיו.

תודה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים