עבור לתוכן

ריבוי צגים ב- NVIDIA GTX295

Featured Replies

פורסם

אהלן אנשים.

לאחרונה רכשתי מסך טלוויזיה PHILIPS FULL HD 5603D אותו חיברתי בחיבור HD לכרטיס המסך GIGABYTE NVIDIA GTX295.

לכרטיס המסך הזה מחובר מסך SAMSUNG SyncMaster 2253BW בחיבור DVI

מערכת ההפעלה במחשב היא WIN XP PRO 64BIT SP2

כאשר אני מחבר את המסך טלוויזיה בחיבור HDMI לכרטיס המסך.

הוינדוס אכן מזהה עוד מסך בהתקן plug and play monitor . וגם כן תוכנת NVidia control panel מזהה מסך philipsTV

אומנם גם הווינדוס וגם תוכנת NVIDIA שניהם מזהים את המסך אך לא ניתן לשדר לשני המסכים ביחד, אני צריך לבחור באחד המסכים להעביר בתוכנת ה-NVIDIA

בין מסך המחש למסך הטלויזיה.

הדרייבר לכרטיס המסך הוא הדרייבר האחרון אשר מעודכן באתר NVIDIA למערכת הפעלה מסוג XP 64BIT הדרייבר הוא: 181.22

כמו כן גם את תוכנת PhysX אשר לפי הבנתי היא אחראית אל ריבוי צגים עודכנה לגירסה החדשה ביותר באתר NVIDIA לגירסה: PhysX_9.09.0121

וגם ניסיתי בתוך NVIDIA nView Desktop Manager

ושוב ללא הצלחה.

תמונה מצורפת

למישהו יש איזהו רעיון או ניסיון בנושא?

תודה.

[attachment deleted by admin]

פורסם

תעבוד עם רזולוציה זהה בשני המסכים ותגיד מה קורה.

פורסם
  • מחבר

תעבוד עם רזולוציה זהה בשני המסכים ותגיד מה קורה.

ניסיתי את זה הרזלוציה הכי גבוהה הזהה היחידה היא 1600-900 שמתי את שני המסכים על הרזלוציה הזו , אותה התופעה אין שום תמונה בטלויזיה .

אני מנסה לצרף את המסך בחלון ההגדרות של הוינדוסולוחץ אישור והוא מחזיר אותו למצב של לא זמין, הוא לא מאשר את הצירוף.

פורסם
  • מחבר

יכול להיות שהכרטיס לא יכול לשדר לשני היציאות גם יחד מכוון שאחת HD ואחת DVI ?

פורסם

חפש ב nvidia control panel בתןך DISPLAY את האופצייה של set up multiple displayw התוכנה השנייה שציינת לא קשורה לדעתי, אני עובד עם S video ו DVI במקביל בלי התוכנה הזו.

אם אין לך את האפשרות שרשמתי תחפש run multiple disp. wizard ותריץ אותו.

פורסם

אתה בכלל מצליח להציג תמונה בפיליפס גם אם אתה מנתק את הסאמסונג? זה לא ברור ממה שרשמת.

פורסם
  • מחבר

אתה בכלל מצליח להציג תמונה בפיליפס גם אם אתה מנתק את הסאמסונג? זה לא ברור ממה שרשמת.

כן אני יכול לשדר לטלוויזיה.

אבל לא ביחד עם המסך, או טלוויזיה או מסך.

ניסיתי בתוך ה-NVIDIA CONTROL PANEL וזה נמצא על ההגדרות ל-enabel multi - GPU mode

אבל נותן לי רק אופציה אחת לבחירה, הוא לא נותן לי לבחור שני מסכים.

כמו שרואים בתמונה הוא מאפשר לבחור רק מסך אחד או זה או זה.

תודה.

פורסם

ניסית לבטל multi GPU ולבדוק אם אז ניתן לראות בשניהם?

פורסם

SLI לא תומך בריבוי צגים, תאלץ לבטל אותו בשביל לצפות בשני מסכים בו זמנית.

פורסם

^ תומך מאז דריבר 180...

System requirements

> Microsoft® Windows® Vista 32-bit or 64-bit

NVIDIA® GeForce® GTX 295

Plug two monitors into the 2 DVI connectors on the bracket with the blue LED

http://www.slizone.com/object/sli_multi_monitor.html

קיצר, אתה חייב ויסטה לריבוי צגים עם SLI, ובמקרה של GTX295 ששני המסכים יתחברו ממחברי ה-DVI

(ב-9800GX2 למשל צריך לחבר DVI ו-HDMI, בניגוד לפעמיים DVI)

פורסם
  • מחבר

קיצר, אתה חייב ויסטה לריבוי צגים עם SLI, ובמקרה של GTX295 ששני המסכים יתחברו ממחברי ה-DVI

(ב-9800GX2 למשל צריך לחבר DVI ו-HDMI, בניגוד לפעמיים DVI)

אוי ויסטה זה גרוע!!

אין שום דרך לחבר יציאה HDMI לריבוי צגים במקום שני DVI ? (אחד DVI והשני HDMI ) . גם לא בוויסטה? איכות השידור חיבורי DVI בשידורי HD שווה לאיכות השידור בחיבורי HDMI ?

מצאתי איזה הסבר באתר של אסוס לגבי בעיה מסוג כזה בכרטיס שלהם שמישהו פתח. והם אומרים להיוכנס לביוס לשנות את האופציה של Hybrid support ל- disabled

השאלה באיזה ביוס? של הלוח אם? או של הכרטיס? ואיך אני מגיע לזה כאן או כאן? והאם יכול להיות שזה יפתור את הבעיה?

הנה לינק: http://vip.asus.com/forum/view.aspx?id=20090201033813237&board_id=9&model=ENGTX295&page=1&SLanguage=en-us

תודה?

פורסם

זה מה שיש על פי אנוידיה. ואני לא רואה קשר לאשכול הזה שקישרת שמתעסק בבעיות ביצועים בכלל

(דובר שם על ביוס של הלוח אם, ו-hybrid support מתיחס לשיתוף פעולה בין הכרטיס המובנה בלוח אם לכרטיס היעודי)

אין הבדל באיכות תמונה בין DVI ל-HDMI. אם כל כך חשוב שהטלויזיה תתחבר ב-HDMI אתה יכול לרכוש כבל מתאם DVI ל-HDMI.

חוץ מזה מה יש לך לחפש ב-XP עם כזה כרטיס מפלצת ?

פורסם
  • מחבר

זה מה שיש על פי אנוידיה. ואני לא רואה קשר לאשכול הזה שקישרת שמתעסק בבעיות ביצועים בכלל

(דובר שם על ביוס של הלוח אם, ו-hybrid support מתיחס לשיתוף פעולה בין הכרטיס המובנה בלוח אם לכרטיס היעודי)

אין הבדל באיכות תמונה בין DVI ל-HDMI. אם כל כך חשוב שהטלויזיה תתחבר ב-HDMI אתה יכול לרכוש כבל מתאם DVI ל-HDMI.

ניסיתי האמת מה שהם הציעו שם באשכול הזה, הורדתי ב-Nvidia control power את האופציה multi gpu ל-singel gpu ואז יכולתי לתת בפקודה במאפייני תצוגה שיהפוך את מסך הטלוויזיה לזמין, והוא אכן אישר את זה וזיהה אותו ושידר לו את התמונה של השולחן עבודה בלבד ברזלוציה של המסך מחשב 1680X1050 ולא על 1900-1080, וללא אייקונים וכלום וגם סרטים שאני מפעיל הוא לא משדר, אבל הוא מזהה אותו וגם שאני לוחץ "זהה צגים" הוא מזהה אותו 2 והמסך מחשב 1.

אומנם לא מושלם אבל יש התקדמות בשידור לשני היציאות גם יחד.

איך אני עושה שישדר לשניהם אותו הדבר? או לפחות וידאו שישדר למסך טלוויזיה?

תודה.

פורסם

תעשה CLONE ולא EXTEND כי ובלי קשר אתה יכול לפתוח מדייה פלייר ולגרור אותו לפיליפס(כאילו שהא הרחבה של שולחן העבודה שלך..)

תנסה ותחזור אלינו D:

פורסם

ואם במקרה של Extend לא רואים וידאו בצג המשני (שזה כשלעצמו לא קורה בויסטה), תהפוך אותו לראשי (primary).

אגב חשבתי שדיברנו על ריבוי צגים כש-SLI פעיל (כשאתה מכבה אותו אתה בהכרח מכבה ליבה \ חצי מכוחו). במקרה הזה חייבים פעמיים DVI.

אבל נכון, אם כיבית SLI - אין חשיבות ל-Connector. אולי אפשר לחבר גם 3 צגים ?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים