עבור לתוכן

היכן הכי זול לקנות משחקי מחשב,סרטי DVD ,ספרים בעברית ולהדפיס תמונות ?

Featured Replies

פורסם

תקראו לי פרייר\מיושן אבל אני מעדיף מוצרים פיזיים ביד למרות שאני בקלות יכול להוריד אותם מהרשת.

נכון אפשר לקרוא ולרכוש הרבה ספרים בתצורת ספרים אלקטרוניים (E-BOOKS ),לצפות בתמונות שצילמתי במחשב

ולהוריד סרטים ומשחקים מלאים בתוך זמן קצר ולשחק בהם מבלי אפילו לצרוב אותם על cd \DVD בעזרת תוכנות כמו DEAMON .

ידוע לי גם שישנם שירותי הורדות חוקיים כמו STEAM \ VOD ,אבל אני ממש לא מתלהב מהם .

אין לי מושג מדוע,אבל אני נהנה יותר ממשחק\סרט\ספר\תמונה בפורמט פיזי מוחשי.

אולי זה בגלל שאני יודע שאם אני ועוד אנשים לא יקנו אז יש סיכוי קלוש שיהיה המשך(לדוגמא סדרות מופת כמו :

Half-life

CALL OF DUTY

MEDAL OF HONOR

אולי זה בגלל שאני מודע לאיכות הגבוהה יותר של מדיות DVD שהוטבעו במפעל וישרדו עוד מאה שנים,זמן רב אחרי שדיסקים

צרובים בשיטה הביתית יהפכו ללא קריאים ואילו קבצים על דיסק הקשיח ימחקו .

אין זה באמת משנה מה הסיבה למנהג "המוזר " הזה שלי,בכל מקרה,דברים איכותיים אני מעדיף לקנות כך שייווצר בסופו של דבר

מין אוסף פרטי קטן של דברים אהובים.

יחד עם זאת אני לא פרייר גמור ואני בהחלט מחפש אלטרנטיבות כמה שיותר זולות ,בתנאי שזה לא יבוא על חשבון האיכות.

אודה לכם מאוד אם תרשמו את המלצותיכם לגבי רכישת המוצרים הבאים כדלהלן:

משחקי מחשב שלא דורשים activation באמצעות הרשת (משחקים שדורשים אקטיבציה ברשת

אני בפרינציפ מעדיף להוריד מהרשת ,כי מבחינתי מוצר שדורש אקטיבצייה הוא לא ממש שלי

ואני תמיד אהיה תלוי ברצונה הטוב של היצרנית כך שבמידה והחברה תפשוט רגל או סתם תחליט לחסום אותי מאיזה שהיא סיבה

שלא תהיה,אז אני אצטרך ממילא להוריד קראקים\KEY GENERATORS ,אז אני מעדיף כבר מהתחלה, להוריד אותם פרוצים

מפני שאני לא מוכן,גם לשלם כסף טוב וגם שיחזיקו אותי בביצים לנצח.

סרטי DVD רגילים (אין צורך בתרגום לעברית ).

ספרים באנגלית ובעיקר בעברית.

להדפיס תמונות סטנדרטיות -10X15 שצילמתי במצלמה שלי.

יש לי ישראכרט בין-לאומי כך שיש לי אפשרות לרכוש בכל אתר בארץ או בחו"ל

אבל יחד עם זאת אני מעדיף להזמין בארץ כל עוד לא מדובר בפער משמעותי במחיר

או באיכות.

תודה מראש לממליצים

פורסם

איפה קונים ספרים? בחנויות ספרים. אם אתה רוצה זול, אז אחת לכמה זמן יש להם מבצעים של 1+1, 4 ב-100 וכד'.

חוץ מזה, יש הרבה מקומות שמוכרים ספרים יד שנייה ממש בזול.

פיתוח תמונות? שמעת פעם על חנויות צילום?

http://www.zap.co.il/models.aspx?sog=E-Develope

אופציה שנייה כמובן היא להדפיס בבית. זה יוצא קצת יותר יקר (הנייר והדיו) אבל זה יותר נוח, ולא צריך לרוץ לחנות כל פעם שרוצים להדפיס תמונה בודדת.

פורסם

גם אל תשכח שהאיכות בבית לא מתקרבת לאיכות של פיתוח במכונת צילום אמיתית.

בקיצור - לך לחנות צילום, יותר זול ויותר טוב. (על כמות יש הנחות)

פורסם
  • מחבר

איפה קונים ספרים? בחנויות ספרים. אם אתה רוצה זול, אז אחת לכמה זמן יש להם מבצעים של 1+1, 4 ב-100 וכד'.

חוץ מזה, יש הרבה מקומות שמוכרים ספרים יד שנייה ממש בזול.

פיתוח תמונות? שמעת פעם על חנויות צילום?

http://www.zap.co.il/models.aspx?sog=E-Develope

אופציה שנייה כמובן היא להדפיס בבית. זה יוצא קצת יותר יקר (הנייר והדיו) אבל זה יותר נוח, ולא צריך לרוץ לחנות כל פעם שרוצים להדפיס תמונה בודדת.

בקיצור - לך לחנות צילום, יותר זול ויותר טוב. (על כמות יש הנחות)

זה בדיוק העניין חברה.

אילו חנויות?

אלו מקומות?

מניסיוני החנויות שמופיעות בזאפ הן בדרך כלל גם היקרות ביותר.

ובכלל אני ציפיתי מכם להמלצות בעיקר על חנויות רשת שניתן להזמין מהם סרטים ,משחקים,ספרים ולשלוח להם את התמונות להדפסה

באמצעות העלאתם לאתר שלהם.

להזכירכם גם אתרים בחו"ל הם רלבנטיים מבחינתי.

אנא היו ספיציפיים ותנו לינקים או לפחות שמות של חנויות.

תודה.

פורסם

למה ללכת כל כך רחוק?

בשביל תמונות צא לרחוב/קניון, תיכנס לחנות צילום, תן להם תתמונות על דיסק או על הכרטיס זיכרון, תחזור אחרי שעה, קח את התמונות ולך הביתה.

רוב החנויות באותה רמה, משתמשים במכונות דומות, והמחירים דומים (אם מישהו יוריד מחירים זה יפגע בכולם כי הם יהיו חייבים ליישר קו)

סרטים ספרים ומשחקים - לא מבין כל כך מה אתה שואל פה. פשוט כנס לחנות המתאימה, תקנה מה שאתה רוצה וזהו.

רוצה זול? מחו"ל? תנסה EBAY.

פורסם
  • מחבר

למה ללכת כל כך רחוק?

בשביל תמונות צא לרחוב/קניון, תיכנס לחנות צילום, תן להם תתמונות על דיסק או על הכרטיס זיכרון, תחזור אחרי שעה, קח את התמונות ולך הביתה.

רוב החנויות באותה רמה, משתמשים במכונות דומות, והמחירים דומים (אם מישהו יוריד מחירים זה יפגע בכולם כי הם יהיו חייבים ליישר קו)

סרטים ספרים ומשחקים - לא מבין כל כך מה אתה שואל פה. פשוט כנס לחנות המתאימה, תקנה מה שאתה רוצה וזהו.

רוצה זול? מחו"ל? תנסה EBAY.

לגבי לרחוב/קניון אתה צודק,הפערים באמת זניחים.

אולם אני מדבר על כמויות של מאות תמונות.

וספיציפית אני מדבר על חנויות וירטואליות ברשת בעיקר בארץ וגם בחו"ל.

(לגבי הדפסת תמונות רק בארץ).

מה לגבי AMZON למשל,האם היא עדיפה מבחינת שירות,אמינות,מחירים וכיוצא בזה?

שמעתי גם אתר GAMESPOT או משהו כזה....,האם מומלץ?

פורסם

תתפלא. עם נייר צילום איכותי (כזה שעולה 30 ש"ח ל-20 דפים) ואפילו מדפסת צבע ביתית אפשר להגיע לתוצאות מעולות.

פורסם

לא.

במקרה יש לאבא שלי חנות צילום, הוא נתן לי נייר פוטו של קודאק (וניסיתי גם נייר פוטו של HP, הכי איכותי שלהם אם אני זוכר נכון)

והתוצאות ממש לא דומות. יש לי C4343 של HP, אני מאמין שהאיכות שלה ביחס למדפסות אחרות היא דיי טובה, ככה שהמדפסת בסדר.

פשוט אין מה לעשות - לא סתם מכונת צילום משתמשת בכימיקלים, ועולה עשרות ואף מאות אלפי שקלים.

מה גם שבפיתוח של כמה מאות תמונות מחיר לתמונה יכול להגיע לכ- 60-70 אגורות, לעומת מחיר משולש במדפסת ביתית.

פורסם

DVD's

קח בחשבון שאם אתה מזמין מחו"ל אז אתה צריך לשלם 15.5% מע"מ על כל חבילה מעל 50$(כולל משלוח) ושהחבילה תתעכב במכס כמה ימים.

בריטניה:

Base.com

Amazon.co.uk

HMV.co.uk

ארה"ב:

DeepDiscount.com

Amazon.com

AxelMusic.com

SecondSpin.com (יד שנייה!)

קנדה:

Amazon.ca

ישראל:

BBM.co.il

LaserClub.co.il

dvdYashir.co.il

אוסטרליה:

AtlanticDVD.com.au

אסיה:

HMV.co.jp

פורסם
  • מחבר

תתפלא. עם נייר צילום איכותי (כזה שעולה 30 ש"ח ל-20 דפים) ואפילו מדפסת צבע ביתית אפשר להגיע לתוצאות מעולות.

לא.

במקרה יש לאבא שלי חנות צילום, הוא נתן לי נייר פוטו של קודאק (וניסיתי גם נייר פוטו של HP, הכי איכותי שלהם אם אני זוכר נכון)

והתוצאות ממש לא דומות. יש לי C4343 של HP, אני מאמין שהאיכות שלה ביחס למדפסות אחרות היא דיי טובה, ככה שהמדפסת בסדר.

פשוט אין מה לעשות - לא סתם מכונת צילום משתמשת בכימיקלים, ועולה עשרות ואף מאות אלפי שקלים.

מה גם שבפיתוח של כמה מאות תמונות מחיר לתמונה יכול להגיע לכ- 60-70 אגורות, לעומת מחיר משולש במדפסת ביתית.

יאר צודק,אצלי בעבודה יש מגוון של מדפסות מתוצרת חברות שונות שמשתמשות בטכנולוגיות שונות ,כך שאני יכול להגיד שאחרי

ש-"חגגתי עליהן"רבות,היגעתי למסקנה הבלתי נימנעת שהן פיתרון גרוע וזאת משלל סיבות מלבד הנייר היקר רצח:

תמונות דוהות-EPSON

לייזר ציבעוני רגיל-איכות לא מספקת

מדפסות דיו-HP -דיו יקר -פשוט שחיטה....

המדפסת היחידה שלא ניסיתי (במשרד של המנכ"ל :smile1:) היא לייזר ציבעוני מתוצרת חברת OKI שעובדת ב-2400DPI .

איך היא והדומות לה ב-2400DPI בהדפסת תמונות?

DVD's

קח בחשבון שאם אתה מזמין מחו"ל אז אתה צריך לשלם 15.5% מע"מ על כל חבילה מעל 50$(כולל משלוח) ושהחבילה תתעכב במכס כמה ימים.

בריטניה:

Base.com

Amazon.co.uk

HMV.co.uk

ארה"ב:

DeepDiscount.com

Amazon.com

AxelMusic.com

SecondSpin.com (יד שנייה!)

קנדה:

Amazon.ca

ישראל:

BBM.co.il

LaserClub.co.il

dvdYashir.co.il

אוסטרליה:

AtlanticDVD.com.au

אסיה:

HMV.co.jp

תודה.

אני מבין שאני צריך לשלם מע"מ על מחיר המוצר ,אבל לא ברור לי מדוע צריך לשלם מע"מ גם על עלות המשלוח?

ומדוע בכלל דמי המשלוח מחושבים כחלק מהשווי הכולל?

האם זה מעוגן בחוק או שזה המצאה של הדואר\המכס?

(מניסיון אישי אני יכול להעיד על כך שכבר ניתקלתי בעבר במקרים של פרשנות שגוייה של חוקים ותקנות שלא עמדו במיבחן של בית המשפט לתביעות קטנות).

ומה לגביי הזמנת משחקים מחו"ל ?

ולגביי ואתרים בארץ שמאפשרים להעלות אליהם תמונות רבות להדפיס אותם בזול?

פורסם

תודה.

אני מבין שאני צריך לשלם מע"מ על מחיר המוצר ,אבל לא ברור לי מדוע צריך לשלם מע"מ גם על עלות המשלוח?

ומדוע בכלל דמי המשלוח מחושבים כחלק מהשווי הכולל?

האם זה מעוגן בחוק או שזה המצאה של הדואר\המכס?

(מניסיון אישי אני יכול להעיד על כך שכבר ניתקלתי בעבר במקרים של פרשנות שגוייה של חוקים ותקנות שלא עמדו במיבחן של בית המשפט לתביעות קטנות).

בעיקרון אתה צריך לשלם מע"מ על עלות המוצר, עלות המוצר היא לא רק מחיר המוצר אלא גם מחיר המשלוח, שכן בלי המשלוח לא תקבל את המוצר. אני לא יודע אם זה נקבע בחוק כזה או אחר או בתקנות המכס אבל זאת לא סתם המצאה של איזה פקיד.

דרך אגב, יש אתרים שמצהירים על החבילה שווי לא נכון. לפעמים בלי מחיר המשלוח, לפעמים בדולרים במקום בפאונדים ולפעמים סתם 20$ במקום 30$, ככה שזה שאתה רוכש משהו בשווי של מעל 50$ לא אומר שבהכרח תצטרך לשלם מע"מ אבל לרוב כן וכדאי שתהיה מוכן לזה. ולפני שתשאל; לא נתקלתי במקרה שהצהירו שווי גבוה מהמחיר ששילמת, שמעתי על מקרים נדירים שקרו בטעות אבל אף פעם לא בכוונה.

ואתה מוזמן להצטרף לפורום DVD בתפוז:

http://www.tapuz.co.il/Forums2008/forumPage.aspx?forumId=497

פורסם

ולגביי ואתרים בארץ שמאפשרים להעלות אליהם תמונות רבות להדפיס אותם בזול?

מה נחשב אצלך זול? 40 אגורות לתמונה זה זול?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים