פורסם 2009 בפברואר 1216 שנים בעיה מזרהלפתע פתאום צורב עובד נורא לאט, גם בצריבה וגם בקריאה. צורב של סמסונג SATAמה יכולה להיות הבעיה?חושב להדגיש שהוא עובד טוב, לא דופק דיסקים ולא עושה בעיות בקריאה, רק המהירות פתאום ממש בלתי נסבלתתודה
פורסם 2009 בפברואר 1916 שנים יכול מאוד להיות שמהירות הדיקסים לא משהו..ויכול מאוד להיות שכאשר אתה צורב הורדתה את המהירות של ברירת המחדל
פורסם 2009 בפברואר 1916 שנים מחבר תשמע, דביל אני לא. ואולי זה היה נכון אם זה היה רק בצריבההוא לא קורא מהיר ולא מעתיק וכד', כלומר - לאמהירותצריבה!!
פורסם 2009 בפברואר 1916 שנים תשמע, דביל אני לא. ואולי זה היה נכון אם זה היה רק בצריבההוא לא קורא מהיר ולא מעתיק וכד', כלומר - לאמהירותצריבה!!לא אמרתי שאתה דביל יכול להיות שזה היה בטעות או משהו...אולי פשוט נכנס לך לשם אבק אתה יודע אבק זה משהו לא מהעולם זה כל מה שהוא נקתל בוא הוא הורס.
פורסם 2009 בפברואר 2016 שנים מחבר קודם כל סליחה, אתה צודק. דבר שני, לא נראה לי שאבק כי נדיר מאד שאבק נכנס לצורב (למרות שהמחשב היה כולו מלא אבק) אבל אבדוק זאת. אפתח אותו ואנקה את העינית. אבל יש לך רעיון למשהו אחר שיכול להיות אולי?
פורסם 2009 בפברואר 2016 שנים יכול להיות שצורב שלך "הזדקן"חחח יכול להיות שהגיע הזמן לקנות חדש...או שנגעתה בטעות באחדהכבליים שנקת את המחשבאבל אם לא אתה תמיד יכול לגשת לטכני מבין אחרי הכול יש לו קצת יותר ניסיון...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.