פורסם 2009 בפברואר 1116 שנים היי :'(חברה יש לי בבית רשת חוטית ואלחוטית ואני במהירות של 7MB ובזמן האחרון אני חושב שמשהו ניצל את הקו אינטרנט שלי! הכל זז לאט בכל המחשבים יש תוכנה פשוטה שיכולה להראות לי מי גולש בזמן אמת וכמה הוא מנצל את רוחב הפס שלי? ואולי אפשר להגביל לכל מחשב את ההגבלה שלו?אני עם ראוטר D-LINK DIR300 ללא סיסמה (אני יודע שזה טיפשי).. :'(
פורסם 2009 בפברואר 1116 שנים אתה מבין שזה טפשי לא להצפין את הרשת האלחוטית שלך ועדיין לא עושה עם זה כלום?
פורסם 2009 בפברואר 1116 שנים מחבר אתה מבין שזה טפשי לא להצפין את הרשת האלחוטית שלך ועדיין לא עושה עם זה כלום?ברור שכן!!!!מה ניראה לך? שאני לא ילמד מטעויות?יש לך איזו תוכנה טובה כזו?
פורסם 2009 בפברואר 1116 שנים שום תוכנה.אתה יכול לראות איזה מחשבים/מכשירים מחוברים לנתב בטבלת הARP שלו.
פורסם 2009 בפברואר 1116 שנים מחבר שום תוכנה.אתה יכול לראות איזה מחשבים/מכשירים מחוברים לנתב בטבלת הARP שלו.ולגבי הגבלה?
פורסם 2009 בפברואר 1116 שנים QOS בנתב או netlimiter במחשבים.הנושא נשאל לפחות פעם בשבוע פה אז היה הרבה יותר פשוט להריץ חיפוש.
פורסם 2009 בפברואר 1116 שנים מחבר QOS בנתב או netlimiter במחשבים.הנושא נשאל לפחות פעם בשבוע פה אז היה הרבה יותר פשוט להריץ חיפוש.אז סליחה!!אשמח שתיתן לי לינק על הנושא הזה :-)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.