עבור לתוכן

Internet Speeds in Israel: Please Explain

Featured Replies

פורסם

מה זה יעזור שיעברו לחיבורי תשתית של 10, 20, או 1000 טרה לשניה אם כבר היום על חיבורים פשוטים של 2.5 ומעלה, רוב האנשים שבאמת מנצלים את הקווים באופן אינטנסיבי לא באמת מקבלים את הרוחב פס הזה ? זה לא שבמקביל לפריסת ה NGN יהיה איזה שינוי ב MED 1 או משהו כזה, לא ?

פורסם

מה זה יעזור שיעברו לחיבורי תשתית של 10, 20, או 1000 טרה לשניה אם כבר היום על חיבורים פשוטים של 2.5 ומעלה, רוב האנשים שבאמת מנצלים את הקווים באופן אינטנסיבי לא באמת מקבלים את הרוחב פס הזה ? זה לא שבמקביל לפריסת ה NGN יהיה איזה שינוי ב MED 1 או משהו כזה, לא ?

נכון מאוד, פה האחריות כבר מוטלת על הספקיות לקנות עוד רוחב פס, וגם עלינו - הלקוחות, ללחוץ על הספקיות.

פורסם

ללחוץ ? אתה יודע כמה עולה לקנות רוחב פס ? גם אני חושב שיש מגבלה לכמה MED-1 יכול להעביר, ככה שככל שהעוגה מצטמצמת, המחירים עולים בהתאם. כבר כיום לא נראה לי שהספקיות מרוויחות בכלל מכל הנושא הזה של פס רחב במהירויות של היום ובתעריפים של היום.

פורסם

כמו שכבר אמרתי ממזמן, הנושא חייב לעבור למצב של שקיפות, שנדע מה מצב כל ספקית, שהיא תעשה בקרת איכות על הרוחב פס שלה, וכן בסופו של דבר שתקח מחירים בהתאם, מה עוזר לי 5 מגה בעשר שקל כשאני בעצם מקבל 5 K ??

פורסם

כן, אבל עד שמשרד התקשורת לא יתערב, כנראה שהמצב לא ישתנה.

פורסם

למה שהוא יתערב אם נראה כאילו מבחינתינו הכל סבבה ?

הרי יום חמישי בערב היום ושוב ניתוקים וחרא מהירויות.

עד שלא נתאגד כולם מול הדבר הזה לא יתקדם כלום.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים