עבור לתוכן

מהירות יורדת בהורדות ב-RAPIDSHARE לאחרונה.

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם.

יש לי חבילה של 5 מגה בבזק בינ"ל ואני מוריד הרבה מ-RAPIDSHARE (יש לי חשבון שם).

אני תמיד מוריד בעזרת התוכנה FleshGet,המהירות שאני מגיע אליה בד"כ היא 600 פלוס מינוס ככה שזו המהירות של החבילה שלי.

לאחרונה אני שם לב שהמהירות שלי הרבה פעמים לאחר כמה דק' "נופלת" למהירות של 100 פחות או יותר.

מה שאני עושה זה סוגר את התוכנה ופותח אותה שוב ושוב אני משיג את המהירות הרגילה של החבילה שלי אבל שוב לאחר כמה זמן המהירות שוב נופלת.

אני מחובר בראוטר,אין לי שום תוכנה שמגבילה אותי ואני מחובר בחוטי,יש לציין שהבעיה היא רק לאחרונה ובהגדרות של החשבון שלי ב-RAPIDSHARE זה מוגדר בשרתים על רנדומלי ותמיד זה היה ככה.

מה יכולה להיות הבעיה ?

יכול להיות שזו הגבלה מבזק בינ"ל ?

יש מצב שבעזרתכם תעזרו לי לעשות איזה בדיקה קטנה ? (אין לי מושג איך ומה)

תודה.

פורסם

שלום לכולם.

יש לי חבילה של 5 מגה בבזק בינ"ל ואני מוריד הרבה מ-RAPIDSHARE (יש לי חשבון שם).

אני תמיד מוריד בעזרת התוכנה FleshGet,המהירות שאני מגיע אליה בד"כ היא 600 פלוס מינוס ככה שזו המהירות של החבילה שלי.

לאחרונה אני שם לב שהמהירות שלי הרבה פעמים לאחר כמה דק' "נופלת" למהירות של 100 פחות או יותר.

מה שאני עושה זה סוגר את התוכנה ופותח אותה שוב ושוב אני משיג את המהירות הרגילה של החבילה שלי אבל שוב לאחר כמה זמן המהירות שוב נופלת.

אני מחובר בראוטר,אין לי שום תוכנה שמגבילה אותי ואני מחובר בחוטי,יש לציין שהבעיה היא רק לאחרונה ובהגדרות של החשבון שלי ב-RAPIDSHARE זה מוגדר בשרתים על רנדומלי ותמיד זה היה ככה.

מה יכולה להיות הבעיה ?

יכול להיות שזו הגבלה מבזק בינ"ל ?

יש מצב שבעזרתכם תעזרו לי לעשות איזה בדיקה קטנה ? (אין לי מושג איך ומה)

תודה.

100KBPS? תגיד תודה, מדי פעם זה יורד במהירות 5KBPS, פשוט זוועה :kopfpatsch:

פורסם

כנראה קוטלגת אוטומטית בתור מוריד כבד

פורסם
  • מחבר

יש דבר כזה ?

חוקית הם יכולים להגביל אותי ?

אני מציין שוב שאני מוריד על המקסימום אבל פתאום לאחר כמה זמן המהירות יורדת פלאים,אני סוגר את התוכנה פותח שוב והכל טוב וחוזר חלילה.

אם הם באמת מגבילים אותי יש משהו שאני יכול לעשות ?

הם הרי אף פעם לא יודו בזה לא ?

פורסם

גם לי זה קורה בזמן האחרון, זה והורדת הנפח היומי שמותר לך להוריד ל2.6GB גורמים לי לחשוב פעמיים אם לחדש את המנוי כשהוא יגמר.

דרך אגב, אתה לא צריך לצאת מפלאשגט, מספיק לעצור ואז לחדש את ההורדה.

פורסם

יכול להיות שהבעיה מצד הספק (יש עומסים לאחרונה ב014) אבל ליתר בטחון תנסה בלי ראוטר

פורסם

למה לשלם על חשבון באתר הזה? לא חבל על הכסף? גם משלם אינטרנט וגם למשהו שאתה יכול לקבל חינם?

הגיע הזמן להשתמש בטורנטים אחי ,שם לא צריך לשלם שום דבר ,ובמהירות טובה יותר.

פורסם
  • מחבר

אני משתמש בטורנטים ואת החשבון שלי ברפידשר אני מחדש ע"י נק' שאני מרוויח.

כבר שנה שלא שילמתי.

פורסם

לי יש בעיה דומה,

אני מחובר עם בזק ו-014 במהירות 4 מגה עם מודם של אסוס שבזק התקינו לי,

עד לפני שבועיים הורדתי תמיד במהירות מלאה, בסביבות ה-520 ק"ב לשניה,

גם לי יש מנוי בראפידשר והמהירות פשוט זעוותית, החל מכמה בתים וכלה ב- 50 ק"ב

אין לי מודם אחר לחבר,

איך אני יכול לדעת מי החוליה החלשה (ראפיד, בזק או 014) ?

אגב, יש שעות, שבהן אין בעיה,

ולפעמים אני מתחיל להוריד קובץ על כמה ק"ב, ואז מוסיף להורדות עוד קובץ ואת השני הוא מוריד לי על מהירות מלאה..

ממש מוזר.

פורסם

במשך היום לא פעם יש קצב הורדה גרוע מראפיד. הפתרון שלי פשוט:

1. השתמש ב- Jdownloader (חפש בגוגל) המאפשר לאסוף הורדות כ"חבילות" ולהורידן בפועל רק כשתחליט. וכמובן הורדות במספר סטרימס מקבילים, ניהול הגישה לחשבונות שלך, ניהול הורדות מספקים בהם אין לך חשבון אוטומטית, פתיחת הקבצים הדחוסים, ועוד ועוד. כלי זה מתאים יותר לאתרי הורדות כראפיד, נטלואד ואחרים מאשר פלאשגט.

2. הורדה בשעות הלילה - של מה שאספת ביום - ואז הכל זורם במהירות. אתה קם בבוקר ומגלה שהעבודה נעשתה ברקע. שווה.

פורסם

גם לי יש בעיה דומה בחבילת 5Mb בברק.

אני מוריד בעזרת JDownloader, לאחרונה שמתי לב שמהירות ההורדה לקובץ בודד ירדה מ 100k לשניה לאיזור ה 50k במקסימום ולרוב גם הרבה פחות.

הפתרון שלי הוא להגדיל את מספר הקבצים ש JDownloader מוריד במקביל מ 6 ל 15.

זה פותר את הבעיה לגבי קבצים גדולים מאוד שמחולקים להרבה קבצים של 100MB.

בממוצע זה נותן קצב הורדה של 500-550k.

עבור קבצים קטנים שמחולקים לקובץ אחד או שניים, הפתרון כמובן לא עוזר ומקבלים מהירות איטית מאוד.

לא ברור לי אם הבעיה ב Rapidshare או בספק האינטרנט שמגביל את ההורדה.

פורסם

אין לי מודם אחר לחבר,

איך אני יכול לדעת מי החוליה החלשה (ראפיד, בזק או 014) ?

אגב, יש שעות, שבהן אין בעיה,

ולפעמים אני מתחיל להוריד קובץ על כמה ק"ב, ואז מוסיף להורדות עוד קובץ ואת השני הוא מוריד לי על מהירות מלאה..

ממש מוזר.

לך לחבר שיש לו רק מודם ותנסה להתחבר עם היוזר שלך (אחרי שכיבית את הראוטר בבית)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים