עבור לתוכן

Twintech nVidia GeForce 285GTX 1GB PCie , מספר שאלות (תקציב 2K)

Featured Replies

פורסם

היי

1. רציתי לדעת מה אתם חושבים על הכרטיס שבכותרת כשמדברים על משחקים כבדים ועל רזולוציות מקסימאליות??

2. האם הכרטיס ישב טוב על מסך 22' (T220P סמסונג)???

דרך אגב הכרטיס יהיה במפרט :

i7 920

EX58-UD3R

A-DATA 3G

CM 690 Black Nvidia Edition

Corsair 550W

תודה.

רז.

פורסם

מדובר בכרטיס חד ליבה הכי חזק בשוק... יותר טוב מזה אין (אלא אם אתה בקטע של כפולי ליבות \ ריבוי כרטיסים וכדומה)

השאלה שלך צריכה להיות "האם אני צריך כזה כרטיס או שניתן להסתפק בפחות, בהתחשב ברזולוציה"

פורסם

לדעתי GTX 280 ב - 250 ש"ח פחות יותר משתלם (וזה עוד מבלי להגיד ש - GTX 260 הרבה יותר משתלם משניהם).

לינק - http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=237

תוסיף תקציב לכותרת ומפרט מלא להודעה הראשית.

פורסם
  • מחבר

מדובר בכרטיס חד ליבה הכי חזק בשוק... יותר טוב מזה אין (אלא אם אתה בקטע של כפולי ליבות \ ריבוי כרטיסים וכדומה)

השאלה שלך צריכה להיות "האם אני צריך כזה כרטיס או שניתן להסתפק בפחות, בהתחשב ברזולוציה"

בקשר לשאלה "האם אני צריך כזה כרטיס או שניתן להסתפק בפחות, בהתחשב ברזולוציה"

אני רוצה לנצל ממש את כל הכרטיס במשחקים ולקבל את הרזולוציה הכי טובה שאפשר , בנוסף שאני אהנה מהמסך 22' כשאני אשחק ברזולוציות גבוהות והמשחק לא יקרטע.

האם אתה חושב שה 260GTX גם ייעשה את העבודה ולא יקרטע במשחקים כמו קרייסיס על הרזולוציה הכי גבוהה ועם פילטרים כמובן??

עוד שאלה , האם אתה ממליץ לי על המסך החדש של סמסונג 2443BW שהוא 24'???? (בהתאם לכרטיס מסך)

תודה.

פורסם

GTX 260 גם יעשה היטב את העבודה וגם ישאיר כסף שיאפשר להחליף אותו מהר יותר מאשר א לקנות GTX 285 ב - 2K ש"ח.

המסך של סמסונג נראה לא רע בכלל.

בקרייסיס יהיה צורך להתפשר עם כל כרטיס.

פורסם
  • מחבר

GTX 260 גם יעשה היטב את העבודה וגם ישאיר כסף שיאפשר להחליף אותו מהר יותר מאשר א לקנות GTX 285 ב - 2K ש"ח.

המסך של סמסונג נראה לא רע בכלל.

בקרייסיס יהיה צורך להתפשר עם כל כרטיס.

התשובה שלך בקשר לכרטיס 260GTX תקפה גם למסך 24'??? או שכבר במסך כזה עדיף לקנות את ה 285GTX שיציג ביצועים יותר טובים??

פורסם

כן, יש לי את הכרטיס ובקרוב יהיה גם מסך 24 ואני לא דואג יותר מדי.

הפרש הביצועים בין GTX 260 ל - GTX 285 ממש לא מצדיק את הפרש המחירים.

פורסם
  • מחבר

כן, יש לי את הכרטיס ובקרוב יהיה גם מסך 24 ואני לא דואג יותר מדי.

הפרש הביצועים בין GTX 260 ל - GTX 285 ממש לא מצדיק את הפרש המחירים.

אז על איזו חברה אתה ממליץ לי בקשר ל 260GTX ??

פורסם

כל חברה תהיה מעולה אבל אני ממליץ על EVGA כי הם כבר משתמשים בטכנולוגיית ייצור של 55NM

רק תוודא איפה שאתה קונה שהכרטיס אכן יוצר ב55NM

פורסם
  • מחבר

כל חברה תהיה מעולה אבל אני ממליץ על EVGA כי הם כבר משתמשים בטכנולוגיית ייצור של 55NM

בסדר אני כבר ראיתי ב foxpc את הכרטיס הוא עולה 1499.

יש לי עוד שאלה קטנה דניס , האם יכול לשער או יודע בדיוק מתי ייצאו סדרת כרטיסי ה 300GTX ??

פורסם

אני מקווה שאתה יודע שזה לא קשור בגרוש לחברה, כי מי שמייצר את הליבות אלו nvidia בלבד, כן?

פורסם

לך על ה - GTX 260 ההכי זול שתמצא עם 216SP, ה - TWINTECH בינתיים הכי זול אבל אם הוא לא במלאי אז יש את SPARKLE בחנויות אחרות מ - FOXPC.

פורסם

אני מקווה שאתה יודע שזה לא קשור בגרוש לחברה, כי מי שמייצר את הליבות אלו nvidia בלבד, כן?

התכוונתי שהם כבר משלבים את הליבות החדשות בכרטיסים שלהם.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים