פורסם 2002 בפברואר 1723 שנים איך משנים את התמונה של העננים המכוערים כשה-WINDOWS עולה?מדובר על WIN98\95.
פורסם 2002 בפברואר 1723 שנים c:\logo.sysאם הקובץ לא קיים הוא מראה את ה-default..זה קובץ BMP פשוט, ברזולוציה של 640x480 עם 256 צבעים.פשוט קח תמונה כזאת, שנה לה את השם ל logo.sys, ותקע אותה ב c:\
פורסם 2002 בפברואר 1723 שנים מסתובבות גם כל מיני תוכנות באינטרנט שמאפשרות להחליף את תמונות הטעינה והכיבוי של חלונות 9X.
פורסם 2002 בפברואר 1723 שנים מחבר תודה רבה לכם.עכשיו אני הולך לכתוב סקריפט שיחליף לכולם את התמונה במפעל. ;D
פורסם 2002 בפברואר 1723 שנים כיבוי:C:\WINDOWS\LOGOW.SYS - "אנא המתן" וכו'C:\WINDOWS\LOGOS.SYS - "כעת ניתן לכבות" וכו'
פורסם 2002 בפברואר 1723 שנים למה להסתבך תוריד את התוכנה LOGO 98 או משהו כזה ואז אתה יכול להחליף וגם להוריד מהאתר כל מי לוגויים נחמדים
פורסם 2002 בפברואר 1723 שנים יש את האופציה הזו בסיסטם מקניק....... (לא היה לא כוח לכתוב את זה באנגלית)
פורסם 2002 בפברואר 1723 שנים מחבר כל התוכנות האלו לא עוזרות לי.אני צריך לכתוב סקריפט שיחליף לכולם את התמונה כשהם מעלים את ה-WINDOWS בבוקר(אני מדבר פה על 500 מחשבים).
פורסם 2002 בפברואר 1723 שנים כל התוכנות האלו לא עוזרות לי. אני צריך לכתוב סקריפט שיחליף לכולם את התמונה כשהם מעלים את ה-WINDOWS בבוקר(אני מדבר פה על 500 מחשבים). איזה מפונקים ! שיכתבו בעצמם
פורסם 2002 בפברואר 1823 שנים מה אם שינוי בXP...? יש דרך, אבל היא מלווה בשינוי של קבצי מערכת שעדיף לא להתעסק איתם, כמו כל דבר אחר, גם התמונות בעליה ובכיבוי של XP "מוגנות". יש תוכנה שעושה את זה והיתה לי אותה אבל לא אהבתי אז הסרתי ועכשיו אני לא זוכר איך קראו לה :
פורסם 2002 בפברואר 1823 שנים יש תוכנה בשם STYLEXP ועד כמה שידוע לי בנוסף לTHEMES מדהימים אפשר גם לשנות איתה את כל התמונות האלה של WINXPתעיפי מבט ב:http://www.themexp.orgמקווה שלא טעיתי בכתובת, מקסימום תחפשי בGOOGLE
פורסם 2002 בפברואר 1823 שנים עובד כמו קסם פעם שיחקתי עם זה המון ..... בלי תוכנות ובלי כלום רק צייר והחלפות של קבצים מערכת ... הבעיה היחידה ב XP היא שצריך ... כדי להחליף כמה קבצים של KARNEL ולעשות כזה שינוי לREG שהוא משאיר את המערכת מאוד פגיעה קחי בחשבון ....
פורסם 2002 בפברואר 2423 שנים זה לא משנה קבצים ב Kernel, בסך הכל מחליף שני קבצים שאחראים על תצוגת ה WinXP Logon Screenויש תוכנה מצויינת שעושה את זה XP Logon GUI......(נ.ב. רק תזהרו עם העניין של רזולוציה - יצא לי מקרה ששמתי Screen של 1024x768 ברזולוציה של 640x480 ואז לא ראיתי את הכפתורים.... ;D )
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.